GERMAN CHAMPION 2014 FIFA World Cup | Dunia sebenar Shida GERMAN CHAMPION 2014 FIFA World Cup

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 14 July 2014

GERMAN CHAMPION 2014 FIFA World Cup

Assalammualaikum, peace upon you.
GERMAN CHAMPION 2014 FIFA World Cup | German 1 - 0 Argentina perghhh..bukan team pilihan yang juara kali ni :) actually shida tak tengok  sampai habis sebab dah tak larat sangat-sangat itu pun dipaksa sidia suruh teman dia tengok, tapi tengok dalam rumah masing-masing lah hehee.. tersingguk-singguk shida korang hahaa.. Last-last masuk bilik terus tidur. Masa pukul5 time sahur BF shida sms suruh bangun sahur then dia kata German menang team pilihan kami kalah. Ok lain tahun tukar team kata dia hehee :) Messi pun tak boleh buat apa pertahanan German terbaik! Tahniah shida ucapkan kepada team German dan Fans :) Boleh senyum dah :)

19 Jari Ohsem:

kisah si dairy said...

habis da piala dunia kan shida...by the way,akak dah terima kad raya dari shida..cantik...thanks..

Nadia Johari said...

Hehe..last kan..mesti semua nak tengok

Azhafizah MN said...

congrats germany!

Unknown said...

tahniah german :)

Unknown said...

Tahniah pasukan german. Akhirnya berjaya menjadi juara dunia kali keempat.

Unknown said...

tahniah german! memang hebat!

Lynn Damya said...

Salam..haha actually sy bukan sokong German, favourite team saya dah out awal2 lagi, Spain..wuwu...tp utk final, sebab xnak argentina menang, sy sokong German, menang pulak tu ! hahaha...:D gembira betul

LiLy @ MaMaQiStInA said...

akak sokong german..hubby sokong argentina..hehe..kecewa dia argentina kalah.. :)

Cik Rose said...

tahniah buat pasukan Germany :) walaupun pedih sebab Ros sokong belanda :)

Nisa Greennnpanda said...

tgk match nie mase sahur... hehehe... kasi can la germany mnang lak kli nie ye...

Unknown said...

tahniah german! haha saya tak tengok pun fifa :3

NEEZA said...

sokong yang menang je.. tak tengok pun sebab duduk hostel.. huahaha :-p

Sukma said...

akhirnya jerman menang

Sukma said...

akhirnya pasukan jerman menang.....

caliph shuriken said...

kecewa jgak laa sbb team argentina x menang.. apa nk wt sbb team jerman mmg konsisten pun kali ni, huh...

Cik Nor said...

tahniah jerman..:)

Mimie said...

tahun utk jerman

Maria Firdz said...

Tahniah german...

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah