Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 17 July 2014

GiveAway Ramadhan Syawal by Jaja Sutera

Assalammualaikum, peace upon you.
http://jajasutera.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-syawal-by-jaja-sutera.html
Kalau menang hadiah perfume ok juga kan (berangan je ni), boleh wangi-wangi pergi kerja hehee, nak join?? macam biasalah! klik BANNER ya :) Good Luck kepada semua yang join :)


Hadiah : 5x Botol Perfume berjenama antarabangsa (5ml & 10ml)


20 comments:

  1. Bestnye hadiah..Good Luck Shida.. ^^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum shida.. semoga berjaya dan murah rezeki. sheila singgah menabung zalora sini~~~

    ReplyDelete
  3. Good Luck
    Akak pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-syawal-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum shida...gud luck k...:)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-syawal-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.