Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80 | Dunia sebenar Shida Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 9 July 2014

Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80

Assalammualaikum, peace upon you.
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html
Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80 | Jom ramai-ramai pakat join Giveaway dari Ummudd80, sebenarnya shida dijemput join oleh penganjur itu sendiri thanks kak :) memandangkan idea masih belum ada, shida join dulu giveaway rakan-rakan blogger, support mereka boleh dapat kenalan dan beramah mesra itu yang penting. Soal hadiah tolak tepi biasa shida join mana-mana GA harapan nak menang tu memang lah ada tapi tak kisah pun bab hadiah tu walaupun sekeping kad sahaja sebagai hadiahnya boleh juga disimpan buat kenang-kenangan kan. Harap kawan-kawan kat luar sana jangan lah join semata-mata kerana hadiah yang ditawarkan sahaja, niat no.1 support 2. tambah kenalan, jadi blogger kenalan tu penting 3. baru lah fikir soal hadiah itu pun kalau menang kan heheee :D Good Luck semua, nak join klik banner ya :)

Tamat : 21 July 2014 | Umum pemenang : 25 July 2014


22 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

selamat bergiveaway kak shida :)

ujud al ikhwan said...

semoga bertuah Ya Ukhti :)

Azrin Rahim said...

semoga berjaya yer kak shida..

Fuza Musa said...

Good Luck Shida

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida

Sya Mimie said...

Gudluck shida...

Maria Firdz said...

semoga berjaya shida...

Hafizah Halim said...

Assalamualaikum..
Terima kasih kerana sudi join GA saya..
Really appreciate it :)
Good Luck ye!!...

husna zahidi said...

all the best akak!! =D

Hafizah Halim said...

Salam..
Nanti jgn lupa semak GA ID ye..
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-ihya-ramadhan-giveaway.html

Nisa Greennnpanda said...

gud luck dear..

azizah :) said...

gudluck shida

Mimi Azirah said...

good luck shida

ros_reeza said...

Ros singgah dari segmen yg sama :)

Haneeza Mohamad said...

good luck and all the best kak shida! :-D kalau menang jangan lupa tapau orang di sini, eheks!

Sukma Haron said...

good luck shida...

Cik Itah@RRP said...

salam. dari GA yg sama..blogwalking sini..& all the best!

http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

Fuza Musa said...

Akak pun dah join juga :)

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

Ade Arif said...

Salam Ramadhan...........
Singgah dari GA yang sama

http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

Normi Nieza said...

gud luck..:)

Akif Imtiyaz said...

Dah umum keputusan

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html