Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 9 July 2014

Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80

Assalammualaikum, peace upon you.
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html
Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80 | Jom ramai-ramai pakat join Giveaway dari Ummudd80, sebenarnya shida dijemput join oleh penganjur itu sendiri thanks kak :) memandangkan idea masih belum ada, shida join dulu giveaway rakan-rakan blogger, support mereka boleh dapat kenalan dan beramah mesra itu yang penting. Soal hadiah tolak tepi biasa shida join mana-mana GA harapan nak menang tu memang lah ada tapi tak kisah pun bab hadiah tu walaupun sekeping kad sahaja sebagai hadiahnya boleh juga disimpan buat kenang-kenangan kan. Harap kawan-kawan kat luar sana jangan lah join semata-mata kerana hadiah yang ditawarkan sahaja, niat no.1 support 2. tambah kenalan, jadi blogger kenalan tu penting 3. baru lah fikir soal hadiah itu pun kalau menang kan heheee :D Good Luck semua, nak join klik banner ya :)

Tamat : 21 July 2014 | Umum pemenang : 25 July 2014


22 comments:

  1. selamat bergiveaway kak shida :)

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya yer kak shida..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    Terima kasih kerana sudi join GA saya..
    Really appreciate it :)
    Good Luck ye!!...

    ReplyDelete
  4. Salam..
    Nanti jgn lupa semak GA ID ye..
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-ihya-ramadhan-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Ros singgah dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  6. good luck and all the best kak shida! :-D kalau menang jangan lupa tapau orang di sini, eheks!

    ReplyDelete
  7. salam. dari GA yg sama..blogwalking sini..& all the best!

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  8. Akak pun dah join juga :)

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan...........
    Singgah dari GA yang sama

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.