Printing Kad Raya Part1 dan Part2 dari Bloggers | Dunia sebenar Shida Printing Kad Raya Part1 dan Part2 dari Bloggers

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 12 July 2014

Printing Kad Raya Part1 dan Part2 dari Bloggers

Assalammualaikum, peace upon you.
Ini Printing Kad Raya Part1, ada 7 kad semuanya termasuk shida dah satu lagi terpaksa delay sebab production tak sempat nak potong :) ada antara kad-kad ni yang korang kenal?? mesti ada kan tengok design dan nama pun dah boleh cam hehee :) Masa ni snap dekat office atas nesih fotostat hahaa kelam kabut juga siap-siap pack terus send kat mereka. Alhamdulillah sampai dengan selamat dah :) Paling jauh send dekat sabah.
Ini pula Part2, ada diantara kad-kad ni ada Staff Insuran Prudential Pn.Azmah yang warna hijau tu :) yang warna pink pula dari Novelis Rafina Mimi Abdullah lain-lain pula dari rakan bloggers. So setakat ni hanya sampai Part2 dulu Part3 dan Part4 menanti dan menyusul shida update :) seronok pula kerja buat kat raya ni hehee :) Inshaallah tahun depan nak buka awal sikit.


18 Jari Ohsem:

Mila Hilas said...

wah...bestnye design kad raya sendiri

Kisah Si Dairy said...

cantik2 kad tu

ANa Ahmad said...

wah kad raya cantik2 :)

Maria Firdz said...

Wah.. Cntik2 belaka..

.::: Princess MOMOY :::. said...

satu pack tu ada berapa
sedozen ker

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

cantik...

azizah :) said...

shida.. jijah punya dah sampai.. best2.. terima kasih shida

Mimi Azirah said...

tahun dpn bukak awal eh..bgus bgus..leh smpn duit dr skrg nk.order lbih.hehehe

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah sampai dengan selamat.tunggu nak distribute je la :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

cantik2 semua desingnye..

ros_reeza said...

ramai yang tempah rupanya :)

Nisa Greennnpanda said...

wahhh... rmi ye blogger yg order dr shida... rezeki shida nie... ^_^

Haneeza Mohamad said...

bestnya kalau ada kad raya sendiri, wah.. manyak lawa-lawa, jelly melly iolls :D

Sukma Haron said...

wah....cantik kad tu....

caliph shuriken said...

terbaikk ^^

Normi Nieza said...

bnayak tu..:)

husna zahidi said...

meriahnyaa tengok berjenis2 kad raya nih..:O

Akif Imtiyaz said...

Wah wah wah semua cantik2