Sampul Duit Raya yang Awesome!! | Dunia sebenar Shida Sampul Duit Raya yang Awesome!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 22 July 2014

Sampul Duit Raya yang Awesome!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Sampul Duit Raya yang Awesome!! | Ini antara sampul raya buruan shida Tahun 2014 ni, kenapa menjadi buruan? hahaa rasa unik bila dapat sampul macam ni, padahal nak bagi orang kan bukan buat simpanan diri sendiri hehee :p Ada 4 design pilihan shida antaranya Design HP Samsung, Design Captain America, Desigan Iphone dan Design Candy Crush! memang unik gila setiap sekeping shida simpan buat koleksi sendiri hehee :) Anak-anak buah shida seramai 7 orang masing-masing akan terima sampul Candy Crush dan Captain America. Macam Iphone dan Samsung shida bagi adik-adik dan mak ayah. Baki nanti baru bagi anak-anak saudara mara dan sepupu sepapat nanti. Ada juga shida dapat sampul dari EOAN warna hijau itu shida simpan untuk bagi anak-anak buah masa balik kampung nanti. 
Haa..punya lah banyak kan! tapi tak apa shida ikhlas, setahun sekali je pun. Tak yah lah berkira nak beri duit raya kat budak-budak nanti. Belum lagi student shida datang lagi lah ramai nanti. Inshaallah shida dah sedia semua tu :) Alhamdulillah tahun ni banyak rezeki shida dapat dari ZALORA dari LAZADA so banyak saving juga tahun ni :) Alhadmulillah syukur tahun ni banyak sponser barang raya hehe.. rasa macam artis pula ada yang sponser :3 apa-apa rezeki ini shida panjat kesyukuran sebab rasa diri amat-amat dihargai selama bergelar BLOGGER :) lupa pula Sampul Duit Raya yang Awesome!! ni shida beli dekat satu blog ni tapi kalau korang nak try whatsapp dia sama ada masih buat penghantaran lagi, ok :)

 Sampul Duit Raya yang Awesome!!
|
|
\/

p/s: rasa dah lama tak update blog disebabkan kekangan masa dan bulan puasa yang sangat-sangat mencabar bagi shida dengan cuacanya dan komitmen yang shida wajib beri tumpuan sebenarnya. Terpaksa abaikan blog seketika, hari ni cuti so bolehlah luang masa update blog yang dah bersawang ni. Thanks juga kawan-kawan yang sudi bertandang lagi dan lagi ke blog ini :)


19 Jari Ohsem:

sYiRa LoKMaN said...

COMELNYAA...SYIRA SUKAA

Asha Lya said...

Cantik klau dpt yg rasanya nak buang hhee

mama ka0ri said...

wahhhh...angpau candy crush tu!!

Sya Mimie said...

asslmkm shida.. waaa, menariknya sampul duit raya tu.. special edition.. hihi

Maria Firdz said...

Mmg awesome...

Azhafizah Md Nor said...

memang ohsem..fiza pun tak beli sampul duit raya lagi ni..nak beli online memang tak sempat da

azizah :) said...

seriuss cantik menarik! awesome!

ANa Ahmad said...

cantiknya sampul raya ni...
so very awesome ;)

cik violet said...

cantik :)

Akif Imtiyaz said...

Comel hehehd terkini la ni tu ada CCS tu hahaha..kuat main game la org yg beli sampul ni ..hehehe

Fuza Musa said...

Eh..lawa lah pulak

nuyui a.k.a miss YUI said...

cun cun cun =)

Normi Nieza said...

cantik..:)

Cik Asma BLuppy said...

meriah sampul duet raya die. bdak2 mesti teruja. mak budak pon same. hikhik

YANG UNIQUE™ said...

mmg comel giler sampul2 ni kak..lg2 candy crush!!

Amer Amirah said...

hebatnya sampul duit raya ni! haha seronok budak-ii kalau dapat nihh.

caliph shuriken said...

sy ada simpan sampul ang pau sushi king.. lagi awesome suwiiit, hikk...

Mimi Azirah said...

memg awesome

Haneeza Mohamad said...

vogue sampul raya XD