Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 4 July 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.nile.com.my/page.php?cd=76
Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada nile.Com.My | Kalau kata berpeluang memenangi RM300 dari Nile.com.my ni shida berhajat nak beli bag baru untuk raya, memang plan nak beli bag baru tapi bukan pakai raya sahaja sebenarnya untuk pakai keluar berjalan-jalan, memandangkan bag yang lama semua dah expired huhuu. Yang tinggal pun satu-satunya bag pemberian oleh sidia sempena birthday januari yang lepas, sayang nak pelasah bag tu ^_^ dah intai-intai dalam Women Bag kat nile.com.my kalau lah dapat!! :)


21 comments:

  1. wahh mcm best.. selamat bersegmen shida ^_^

    ReplyDelete
  2. wah... bestnye kalo mnang... all the best!!!

    ReplyDelete
  3. Good Luck! Menang jangan lupa tapau di sini :-p hehe

    ReplyDelete
  4. Kalaulah menang RM300...

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/saya-nak-duit-raya-rm300-daripada.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.