Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 1 July 2014

Senarai Pemenang Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Senarai Pemenang  Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida | Tahniah shida ucapkan kepada Para Pemenang Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida. Di minta kepada semua pemenang PM shida di facebook shida atau emailkan (admin@duniashida.com) kepada shida detail yang diperlukan seperti : Nama, Alamat, Hadiah Yang dimenangi dan Link Penyertaan. Masa diberi selama SEMINGGU (1 july - 7 july 2014) untuk tuntut kesemua hadiah yang ditawarkan. Terima kasih tak terhingga kepada kesemua peserta yang turut serta dengan ini kepada yang tak berjaya juga akan dapat hadiah berupa KAD RAYA LE (limited edition) dari shida so boleh PM shida juga ya. Jadi semua yang join dapat habuan masing-masing heheee. Tahniah sekali lagi kepada semua yang memeriahkan Segmen Pertama dari Shida ya :) so kita tunggu untuk CPUV Campaign yang ke 200 pula untuk 2nd Segmen Bersama Nuffnang yang pastinya hadiah lebih menarik dan tertarik Inshaa Allah jika dipanjangkan umur :) Senarai Peserta ---> Klik Sini :)
Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM100 Zalora + Voucher Discount Legoland + Kad Raya LE dari Blog Shida

Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM50 Zalora + Kad Raya LE dari Blog Shida

Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM30 Zalora + Kad Raya LE dari Blog Shida

Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher Discount 20% Zalora + Kad Raya LE dari Blog Shida

Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Kad Raya LE dari Blog Shida

Tempat ke 6 hingga 14 (9 pemenang) : Cabutan dari Encik Random
Bookmark Segmen + Kad Raya LE dari Blog Shida
  1. http://www.zazazehra.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html 
  2. http://www.linazlina.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  3. http://www.ziezah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  4. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  5. http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  6. http://yangbaik.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  7. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  8. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  9. http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

# Kepada yang TAK BERJAYA boleh tuntut KAD RAYA LE dari shida :) inbox atau email kepada shida Nama dan Alamat korang :) Tahniah kepada semua peserta yang join dan memeriahkan lagi segmen ini. Terima Kasih :)
 

35 comments:

  1. Alhamdulillah..
    tahniah semua yang menang :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ada rezeki..terima kasih shida..nanti fiza pm eh..

    ReplyDelete
  3. taniah kpd pemenang GRAND PRIZE... hehehe.. tehaa menang gak. menang kat raya :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah
    thanks bebyk shida
    tahniah jugak buat kesemua pemenang lain
    masing2 ada pengalaman berharga bersm nuff
    moga kita semua dimurahkan rezeki n menjana pendapatan masyuk bersm nuffnang
    tahniah semua
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Rezeki Ramadhan. Terima kasih shida dan tahniah kepada semua peserta :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah kpd semua yg berjaya...

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua pemenang :D

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah smua :)
    yg xmng pn dpt hadiah..owsem shida..hihih

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  12. suka segmen ni,dapat timba ilmu dari pemenang.tq shida.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. pak random cabut gak nombor jijah..hehe tq shida

    tahniah buat semua!

    ReplyDelete
  14. ni alamat jijah :)

    Nur Azizah Yahaya

    No 3-2-16 Block Seraya H, Taman Putera Jaya, Telipok 88450 Kota Kinabalu Sabah..

    0132378013

    ReplyDelete
  15. Wah...Tahniah semua.. Alhamdulillah tersenarai.. :D

    ReplyDelete
  16. tahniah kpd semua.pemenang

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah buat semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  19. salam. tahniah tahniah buat semua pemenang hehehhe

    ReplyDelete
  20. tahniah to all pemenang.

    ReplyDelete
  21. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  22. tahniah semua yang menang :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.