Senarai Pemenang Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Senarai Pemenang Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 1 July 2014

Senarai Pemenang Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Senarai Pemenang  Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida | Tahniah shida ucapkan kepada Para Pemenang Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida. Di minta kepada semua pemenang PM shida di facebook shida atau emailkan (admin@duniashida.com) kepada shida detail yang diperlukan seperti : Nama, Alamat, Hadiah Yang dimenangi dan Link Penyertaan. Masa diberi selama SEMINGGU (1 july - 7 july 2014) untuk tuntut kesemua hadiah yang ditawarkan. Terima kasih tak terhingga kepada kesemua peserta yang turut serta dengan ini kepada yang tak berjaya juga akan dapat hadiah berupa KAD RAYA LE (limited edition) dari shida so boleh PM shida juga ya. Jadi semua yang join dapat habuan masing-masing heheee. Tahniah sekali lagi kepada semua yang memeriahkan Segmen Pertama dari Shida ya :) so kita tunggu untuk CPUV Campaign yang ke 200 pula untuk 2nd Segmen Bersama Nuffnang yang pastinya hadiah lebih menarik dan tertarik Inshaa Allah jika dipanjangkan umur :) Senarai Peserta ---> Klik Sini :)
Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM100 Zalora + Voucher Discount Legoland + Kad Raya LE dari Blog Shida

Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM50 Zalora + Kad Raya LE dari Blog Shida

Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM30 Zalora + Kad Raya LE dari Blog Shida

Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher Discount 20% Zalora + Kad Raya LE dari Blog Shida

Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Kad Raya LE dari Blog Shida

Tempat ke 6 hingga 14 (9 pemenang) : Cabutan dari Encik Random
Bookmark Segmen + Kad Raya LE dari Blog Shida
  1. http://www.zazazehra.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html 
  2. http://www.linazlina.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  3. http://www.ziezah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  4. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  5. http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  6. http://yangbaik.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  7. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  8. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
  9. http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

# Kepada yang TAK BERJAYA boleh tuntut KAD RAYA LE dari shida :) inbox atau email kepada shida Nama dan Alamat korang :) Tahniah kepada semua peserta yang join dan memeriahkan lagi segmen ini. Terima Kasih :)
 

35 Jari Ohsem:

Unknown said...

Alhamdulillah..
tahniah semua yang menang :)

kisah si dairy said...

Tahniah kepada pemenang...

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah ada rezeki..terima kasih shida..nanti fiza pm eh..

Azhafizah MN said...

Tahniah untuk semua :)

Unknown said...

Tahniah pada pemenang yg sertai..

Sukma said...

Tahniah semua

Cik T said...

taniah kpd pemenang GRAND PRIZE... hehehe.. tehaa menang gak. menang kat raya :D

Unknown said...

alhamdulillah
thanks bebyk shida
tahniah jugak buat kesemua pemenang lain
masing2 ada pengalaman berharga bersm nuff
moga kita semua dimurahkan rezeki n menjana pendapatan masyuk bersm nuffnang
tahniah semua
salam ramadhan

szi said...

Alhamdulillah. Rezeki Ramadhan. Terima kasih shida dan tahniah kepada semua peserta :D

Maria Firdz said...

Tahniah kpd semua yg berjaya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah semua..

semua dpt juga =)

Cik Nor said...

tahniah all..:)

Mek Onie said...

tahniah buat semua pemenang :D

Mrs Velentine said...

tahniah semua

Norliza Nordin said...

tahniah pemenang ;)

Cekgu Norazimah said...

tahniah kepada semua pemenang ;)

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah smua :)
yg xmng pn dpt hadiah..owsem shida..hihih

Anum Abdullah said...

tahniah kepada semua pemenang..

Anum Abdullah said...

tahniah kepada semua pemenang...

Puteri Kenari said...

suka segmen ni,dapat timba ilmu dari pemenang.tq shida.

Diana Rashid said...

Tahniah pada semua..:)

Unknown said...

Alhamdulillah. pak random cabut gak nombor jijah..hehe tq shida

tahniah buat semua!

Unknown said...

ni alamat jijah :)

Nur Azizah Yahaya

No 3-2-16 Block Seraya H, Taman Putera Jaya, Telipok 88450 Kota Kinabalu Sabah..

0132378013

Fatimah Nabila said...

Thniah kpd pemenang!

Unknown said...

Tahniah ;D

Azwar Syuhada said...

Wah...Tahniah semua.. Alhamdulillah tersenarai.. :D

Mimie said...

tahniah kpd semua.pemenang

Yun Sing said...

Tahniah :)

Syamimi Saad said...

Tahniah buat semua pemenang.. :)

Syamimi Saad said...

Tahniah buat semua pemenang.. :)

Cik Itah said...

salam. tahniah tahniah buat semua pemenang hehehhe

Nisa Greennnpanda said...

congrats....

adam said...

tahniah to all pemenang.

Cik Rose said...

tahniah buat semua yang tersenarai :)

NEEZA said...

tahniah semua yang menang :-)