Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 17 July 2014

Super Raya Sale by Lazada

Assalamualaikum kepada pembaca yang dihormati :)

http://ho.lazada.com.my/SH1d1P
Super Raya Sale by Lazada | Hai semua :) pernah dengar tak Shopping Online LAZADA MALAYSIA yang tengah hangat dengan barangan yang super duper discount dan murah habis ni! Seriously memang murah korang! Sebenarnya shida nak cerita kat korang ni, LAZADA MALAYSIA tengah buat SUPER RAYA SALE pada 16 July 2014, hanya pada 16 July 2014 sahaja korang, sehari sahaja ok. Memang barang-barang dia sale habis sehingga korang boleh jimat sehingga 92% korang!! 

Discount sehingga 92% untuk barangan raya antaranya :
  • Home and living  RM77 & below
  • Home Appliances RM99 & below
  • Sale for Samsung Items ( Best of Samsung)
  • Fashion Sale for Hari Raya
http://ho.lazada.com.my/SH1d1P
Selain korang beli dengan penjimatan Lazada Malaysia juga buat "Wheel  Of  Raya" (macam roda impian kena spin untuk cabutan bertuah) dan kesemua voucher hanya sah pada 16 Julai 2014 sahaja. Antara Lucky Prize yang ditawarkan :
  • Joy Dishwashing Liquid
  • 10 x Voucher RM100 
  • 10 x Voucher RM50
  • 500 x RM50 of Home Appliances (Min Purchase : RM350) 
  • 500 x RM25 of Home Appliances (Min Purchase : RM170)

ttp://ho.lazada.com.my/SH1d11
Klik gambar ni untuk lebih jelas ya!

Jom lah korang ambil peluang ni, pakat ramai-ramai shopping online raya dengan LAZADA. Tak ada masa nak keluar pergi shopping, inilah masa dia hanya dihujung jari. Ada diskaun, ada lucky prize dan bermacam-macam lagi keistimewaan yang korang dapat jika membeli dengan LAZADA. Jangan risau dah ramai pengguna yang beli dengan lazada ni antaranya shida lah :) Semua barangan Free Delivery atau boleh juga Cash On Delivery, sememangnya berbaloi-baloi korang!! Jom korang shopping segera!!

Maklumat lanjut boleh refer :

update!! LAZADA panjangkan tempoh sale sehingga 17 July 2014


25 comments:

  1. wow...
    menarik ni..
    kena terjah sekarang ni..
    jom3 :D

    ReplyDelete
  2. wahh..shopping sakan la ni kan

    ReplyDelete
  3. lazada memang best, sbab slalu buat sale. :)

    ReplyDelete
  4. Jangan lepaskan peluang soping berbaloi-baloi

    ReplyDelete
  5. best2..yui terlpas nak buat bnda ni sbb lmbt tgk email..huaaaa..

    ReplyDelete
  6. Syoknyaaa ada sales! Azwar dah habis borong..dah kering balik dah nie..hahaha

    ReplyDelete
  7. semalam lah ye..dah lepas dah..

    p/s : Shida.. akak dah terima kad raya..thank you sgt2..masih ingat kat akak.. :)

    ReplyDelete
  8. menarik sale2 camni.. nak cuci2 mata la jap

    ReplyDelete
  9. xleh nk shopping lg online, tkut bajet raye lari.. hehehehe

    ReplyDelete
  10. Byk brg menarik dgn harga murah

    ReplyDelete
  11. bila nak gaji ni..nak shopping T-T

    ReplyDelete
  12. bestt, tapi taktau nak beli apa. haha~~

    ReplyDelete
  13. nak shopping sangat dekat lazada tapi... duit elaun belum keluar... sobss :'(

    ReplyDelete
  14. nak shopping sangat dekat lazada tapi... duit elaun belum keluar... sobss :'(

    ReplyDelete
  15. banyak barangan boleh dibeli nie....

    ReplyDelete
  16. arigatou, shida.. ptg tadi dh order satu kasut kt lazada ^^

    ReplyDelete
  17. ini mmg sale giler2 dh ni. hehe.

    ReplyDelete
  18. ini mmg sale giler2 dh ni. hehe.

    ReplyDelete
  19. ni kalau cuci mata ni, mmng semua nak ni..hihi

    ReplyDelete
  20. Fuh. Seronok shopping kalau byk duit.. Hehe

    ReplyDelete
  21. Seronok la shopping time dkt2 nk rays nie...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.