Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 3 July 2014

Top Komen Bulan June www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
TOP KOMEN BULAN MAY & JUNE
Terima kasih tak terhingga kepada semua yang menjayakan blog shida dari newbie sehingga sekarang. Semua tu termasuklah kawan-kawan dan pembaca atau pengunjung setia blog shida ni. Hari ini shida nak update TOP KOMEN BULANAN blog shida, seperti biasa buat 2 bulan sekali :) Untuk MAY dan JUN tahniah diucapkan kepada yang tersenarai seperti didalam gambar yang shida print screen ni :) So seperti yang dijanjikan shida nak beri 2 hadiah lah 1 untuk May dan 1 untuk Jun, hadiah pun tak special tak mahal sekadar barangan limited edition dari shida yang tak ada dijual dimana-mana tempat pun, hanya di BLOG SHIDA sahaja :) untuk dibuat kenang-kenangan dalam dunia bloging ni :)
Ini lah dia rupa hadiah bagi tengok siap-siap hehee :) so minta korang yang tersenarai PM di facebook shida Nama dan Alamat rumah ok :) nak senang komen saja detail korang tu :) buat 2 komen 1 detail 1 komen korang yang komen detail tu shida padam lepas copy ok :) bagi yang dah pernah PM shida tak perlulah PM lagi shida dah tahu alamatnya :) Terima kasih sebab beri sokongan selama ini :)

20 comments:

  1. Tadi AA ingatkan AA takde luck.. rupanya lepas baca entry ni, ehh ada nama di bulan jun hehe.

    thanks kak shida :)

    ReplyDelete
  2. Nama : Ahmad Bin Ayob
    dan Alamat rumah : No.61,Persiaran seksyen 5/1, taman bandar putra bertam, 13200 kepala batas, pulau pinang.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. rezeki dpt kad raya dari shida lagi.. :)

    ReplyDelete
  4. Masih dalam carta.Alhamdulillah..terima kasih shida..details dah ade kat shida kan :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah nama akak ada...akak kena anta details tak shida??hehehe

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah,dapat lagi kad raya dari shida tahun nie...
    thanks shida...

    ReplyDelete
  7. thanks a lot shida...nama dgn alamat cik nor dah ada kan?hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum shida.. bestnya. nak gak. hehee

    ReplyDelete
  9. tahniah bt mereka yg dapat.. jealous2.. hehe

    ReplyDelete
  10. Yeayyyy ;) Alamat saya masih ada kan kak shida? ;) hee

    ReplyDelete
  11. Kalau x jadi top komentar x dapat ke.

    ReplyDelete
  12. thanks shida..nanti akak pm yea

    ReplyDelete
  13. tahniah buat yg tersenarai. :D

    ReplyDelete
  14. asslmkm.. alhamdulillah.. mekasih.. :)

    tahniah juga buat kawan-kawan yang lain..

    ReplyDelete
  15. tahniah buat semua..:)

    nak jugak barang yg limited edition tuh.. muehehehe..

    ReplyDelete
  16. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  17. bestnya, nak jugak! hehe :-p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.