Top Komen Bulan June www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Top Komen Bulan June www.duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 3 July 2014

Top Komen Bulan June www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
TOP KOMEN BULAN MAY & JUNE
Terima kasih tak terhingga kepada semua yang menjayakan blog shida dari newbie sehingga sekarang. Semua tu termasuklah kawan-kawan dan pembaca atau pengunjung setia blog shida ni. Hari ini shida nak update TOP KOMEN BULANAN blog shida, seperti biasa buat 2 bulan sekali :) Untuk MAY dan JUN tahniah diucapkan kepada yang tersenarai seperti didalam gambar yang shida print screen ni :) So seperti yang dijanjikan shida nak beri 2 hadiah lah 1 untuk May dan 1 untuk Jun, hadiah pun tak special tak mahal sekadar barangan limited edition dari shida yang tak ada dijual dimana-mana tempat pun, hanya di BLOG SHIDA sahaja :) untuk dibuat kenang-kenangan dalam dunia bloging ni :)
Ini lah dia rupa hadiah bagi tengok siap-siap hehee :) so minta korang yang tersenarai PM di facebook shida Nama dan Alamat rumah ok :) nak senang komen saja detail korang tu :) buat 2 komen 1 detail 1 komen korang yang komen detail tu shida padam lepas copy ok :) bagi yang dah pernah PM shida tak perlulah PM lagi shida dah tahu alamatnya :) Terima kasih sebab beri sokongan selama ini :)

20 Jari Ohsem:

Unknown said...

tahniah semua!

Unknown said...

Tadi AA ingatkan AA takde luck.. rupanya lepas baca entry ni, ehh ada nama di bulan jun hehe.

thanks kak shida :)

Unknown said...

Nama : Ahmad Bin Ayob
dan Alamat rumah : No.61,Persiaran seksyen 5/1, taman bandar putra bertam, 13200 kepala batas, pulau pinang.

Unknown said...

Alhamdulillah.. rezeki dpt kad raya dari shida lagi.. :)

Azhafizah MN said...

Masih dalam carta.Alhamdulillah..terima kasih shida..details dah ade kat shida kan :)

Mimie said...

Alhamdulillah nama akak ada...akak kena anta details tak shida??hehehe

kisah si dairy said...

alhamdulillah,dapat lagi kad raya dari shida tahun nie...
thanks shida...

Cik Nor said...

thanks a lot shida...nama dgn alamat cik nor dah ada kan?hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida.. bestnya. nak gak. hehee

Unknown said...

tahniah bt mereka yg dapat.. jealous2.. hehe

Unknown said...

Yeayyyy ;) Alamat saya masih ada kan kak shida? ;) hee

Ibu Lala said...

Kalau x jadi top komentar x dapat ke.

Sukma said...

thanks shida..nanti akak pm yea

Unknown said...

tahniah buat yg tersenarai. :D

Syamimi Saad said...

asslmkm.. alhamdulillah.. mekasih.. :)

tahniah juga buat kawan-kawan yang lain..

Unknown said...

tahniah buat semua..:)

nak jugak barang yg limited edition tuh.. muehehehe..

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua

Nisa Greennnpanda said...

rmi peminat shida... hihi~...

Cik Rose said...

tahniah buat semua yang tersenarai :)

NEEZA said...

bestnya, nak jugak! hehe :-p