Top Komen Bulan June www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Top Komen Bulan June www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 3 July 2014

Top Komen Bulan June www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
TOP KOMEN BULAN MAY & JUNE
Terima kasih tak terhingga kepada semua yang menjayakan blog shida dari newbie sehingga sekarang. Semua tu termasuklah kawan-kawan dan pembaca atau pengunjung setia blog shida ni. Hari ini shida nak update TOP KOMEN BULANAN blog shida, seperti biasa buat 2 bulan sekali :) Untuk MAY dan JUN tahniah diucapkan kepada yang tersenarai seperti didalam gambar yang shida print screen ni :) So seperti yang dijanjikan shida nak beri 2 hadiah lah 1 untuk May dan 1 untuk Jun, hadiah pun tak special tak mahal sekadar barangan limited edition dari shida yang tak ada dijual dimana-mana tempat pun, hanya di BLOG SHIDA sahaja :) untuk dibuat kenang-kenangan dalam dunia bloging ni :)
Ini lah dia rupa hadiah bagi tengok siap-siap hehee :) so minta korang yang tersenarai PM di facebook shida Nama dan Alamat rumah ok :) nak senang komen saja detail korang tu :) buat 2 komen 1 detail 1 komen korang yang komen detail tu shida padam lepas copy ok :) bagi yang dah pernah PM shida tak perlulah PM lagi shida dah tahu alamatnya :) Terima kasih sebab beri sokongan selama ini :)

20 Jari Ohsem:

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

ANa Ahmad said...

Tadi AA ingatkan AA takde luck.. rupanya lepas baca entry ni, ehh ada nama di bulan jun hehe.

thanks kak shida :)

ANa Ahmad said...

Nama : Ahmad Bin Ayob
dan Alamat rumah : No.61,Persiaran seksyen 5/1, taman bandar putra bertam, 13200 kepala batas, pulau pinang.

azizah :) said...

Alhamdulillah.. rezeki dpt kad raya dari shida lagi.. :)

Azhafizah Md Nor said...

Masih dalam carta.Alhamdulillah..terima kasih shida..details dah ade kat shida kan :)

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah nama akak ada...akak kena anta details tak shida??hehehe

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah,dapat lagi kad raya dari shida tahun nie...
thanks shida...

Normi Nieza said...

thanks a lot shida...nama dgn alamat cik nor dah ada kan?hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida.. bestnya. nak gak. hehee

Azrin Rahim said...

tahniah bt mereka yg dapat.. jealous2.. hehe

Sally Yatiey said...

Yeayyyy ;) Alamat saya masih ada kan kak shida? ;) hee

Ibu Lala said...

Kalau x jadi top komentar x dapat ke.

Sukma Haron said...

thanks shida..nanti akak pm yea

Aisya A. said...

tahniah buat yg tersenarai. :D

Sya Mimie said...

asslmkm.. alhamdulillah.. mekasih.. :)

tahniah juga buat kawan-kawan yang lain..

husna zahidi said...

tahniah buat semua..:)

nak jugak barang yg limited edition tuh.. muehehehe..

Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua

Nisa Greennnpanda said...

rmi peminat shida... hihi~...

ros_reeza said...

tahniah buat semua yang tersenarai :)

Haneeza Mohamad said...

bestnya, nak jugak! hehe :-p