Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 9 July 2014

Wordless Wednesday | Kad Raya Limited Edition www.duniashida.com 2014

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya 2014 Dunia sebenar Shida | www.duniashida.com
Siapa yang dapat kad-kad ni?? Top Komen Blog Shida, Pemenang Segmen Bersama Nuffnang dan Rakan Blogger yang sememangnya setiap tahun dapat KAD RAYA LE www.duniashida.com ini. Alhamdulillah 100pcs Kad Raya telah shida edar semalam :) ada tinggal beberapa baki lagi, nak exchange?? PM ya thanks :)


22 comments:

  1. Wah boleh dapat kad raya? Meriah lah Lebaran kalau akak dapat sebab dah lama tak dapat kad raya. Rindu

    ReplyDelete
  2. wahh dah siap edar..cepat betul..tak sabar nak tunggu sampai :)

    ReplyDelete
  3. tak sbr nak dapat..TQ kak shida..

    ReplyDelete
  4. Tak sabarnya nak dapat. Eksaited ni.

    ReplyDelete
  5. tag kak shida..

    http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak dapat kad raya dari shida ...cantik

    ReplyDelete
  7. Dah lama x bertukar2 kad raya dgn kawan kawan....

    ReplyDelete
  8. tahniah buat yg dpt kad raya tu

    ReplyDelete
  9. comellll...
    untung la sape yg dpt...hihi~

    ReplyDelete
  10. yeyyy! jijah da dapat! terima kasih shida.. kita exchange yer.. nanti jijah bagi..

    ReplyDelete
  11. akak xdpt lg kad n bookmark.frozen

    ReplyDelete
  12. kad raya, mengimbau nostalgia ;)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, baru je dapat tadi, thanks kak shida comel, Mmmuah!!! :D

    ReplyDelete
  14. cik nor dah dapat..tq shida..:)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.