Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 23 July 2014

Wordless Wednesday | Persiapan Hari Raya Shida??

Assalammualaikum, peace upon you.
Persiapan Hari Raya Shida?? Apa pun tak beli lagi ni..hurmmm..huuwaaaa


25 comments:

  1. syira beli baju je..lain tde :)

    ReplyDelete
  2. hehehe same la blom beli apa2 lagi wat masa ni...xsempat lah pulak uhuk uhuk

    ReplyDelete
  3. hihi...zaza baju je.. beli 3 tp 1 je leh pakai.. 2 lg besar sikit... xde sapa nk otter kan..sedih... lain2 xde..

    ReplyDelete
  4. hihihi...
    AA pun x beli apa2 lg :)

    ReplyDelete
  5. hehe.ble dh makin meningkat usia psiapan raya lbh kpd anak je

    ReplyDelete
  6. sama la kita kak shida..last minit je nanti

    ReplyDelete
  7. yui punya mood pun kurg utk prepare..

    ReplyDelete
  8. cepat2 g beli. dah nak raya nih. ;D

    ReplyDelete
  9. inshaallah akak sempat beli..kalau bz cmni lah kan..huhuu

    ReplyDelete
  10. Asslmkm awk.. Sempat lagi nak cari tu.. :)

    ReplyDelete
  11. Asslmkm awk.. Sempat lagi nak cari tu.. :)

    ReplyDelete
  12. samlaah.. tahun ni tak tahu kenapa.. macam slow je buat persiapan .. cuma biskut raya je yang dah settle..

    ReplyDelete
  13. kena cpt2.kedai nak tutup dah.hihi

    ReplyDelete
  14. uii shida.. biar betul nak buat persiapan last minit ni..hehee

    ReplyDelete
  15. cepat2 kak pi beli nnt kedai sume tutup..heheeee :D

    ReplyDelete
  16. klau x sempat beli pakai jaa apa yg sedia ada, hikk...

    ReplyDelete
  17. akak kasut,baju dah de..tgl beli tudung aje..handbag thun lpas de lg jrg gune

    ReplyDelete
  18. Amboi Kak Shida, melaram yeeeek :p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.