Wordless Wednesday | Persiapan Hari Raya Shida?? | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Persiapan Hari Raya Shida??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 23 July 2014

Wordless Wednesday | Persiapan Hari Raya Shida??

Assalammualaikum, peace upon you.
Persiapan Hari Raya Shida?? Apa pun tak beli lagi ni..hurmmm..huuwaaaa


25 Jari Ohsem:

sYiRa LoKMaN said...

syira beli baju je..lain tde :)

Harith Iskandar said...

hehehe same la blom beli apa2 lagi wat masa ni...xsempat lah pulak uhuk uhuk

zaza zehra said...

hihi...zaza baju je.. beli 3 tp 1 je leh pakai.. 2 lg besar sikit... xde sapa nk otter kan..sedih... lain2 xde..

ANa Ahmad said...

hihihi...
AA pun x beli apa2 lg :)

Mila Hilas said...

hehe.ble dh makin meningkat usia psiapan raya lbh kpd anak je

Akif Imtiyaz said...

Cepat cepat pegi beliiii...

zulhilmi tempoyak said...

sama la.. huhuuhu

Azhafizah Md Nor said...

samelah kita shida

Fuza Musa said...

Beli Online aje

Syuhada Salleh said...

sama la kita kak shida..last minit je nanti

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui punya mood pun kurg utk prepare..

Siti Aisya Ibrahim said...

kueh raye...! :D

Cik Asma BLuppy said...

cepat2 g beli. dah nak raya nih. ;D

Normi Nieza said...

pakai mana yg ada jer..:)

YANG UNIQUE™ said...

inshaallah akak sempat beli..kalau bz cmni lah kan..huhuu

YANG UNIQUE™ said...

selamat hari raya kak :)

Sya Mimie said...

Asslmkm awk.. Sempat lagi nak cari tu.. :)

Sya Mimie said...

Asslmkm awk.. Sempat lagi nak cari tu.. :)

ros_reeza said...

samlaah.. tahun ni tak tahu kenapa.. macam slow je buat persiapan .. cuma biskut raya je yang dah settle..

Arra Ahmad said...

kena cpt2.kedai nak tutup dah.hihi

azizah :) said...

uii shida.. biar betul nak buat persiapan last minit ni..hehee

YANG UNIQUE™ said...

cepat2 kak pi beli nnt kedai sume tutup..heheeee :D

caliph shuriken said...

klau x sempat beli pakai jaa apa yg sedia ada, hikk...

Mimi Azirah said...

akak kasut,baju dah de..tgl beli tudung aje..handbag thun lpas de lg jrg gune

Haneeza Mohamad said...

Amboi Kak Shida, melaram yeeeek :p