Wordless Wednesday | Persiapan Hari Raya Shida?? | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Persiapan Hari Raya Shida??

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 23 July 2014

Wordless Wednesday | Persiapan Hari Raya Shida??

Assalammualaikum, peace upon you.
Persiapan Hari Raya Shida?? Apa pun tak beli lagi ni..hurmmm..huuwaaaa


25 Jari Ohsem:

Syira Lokman said...

syira beli baju je..lain tde :)

Unknown said...

hehehe same la blom beli apa2 lagi wat masa ni...xsempat lah pulak uhuk uhuk

Zaza Iman said...

hihi...zaza baju je.. beli 3 tp 1 je leh pakai.. 2 lg besar sikit... xde sapa nk otter kan..sedih... lain2 xde..

Unknown said...

hihihi...
AA pun x beli apa2 lg :)

mila said...

hehe.ble dh makin meningkat usia psiapan raya lbh kpd anak je

Lya Akif Imtiyaz said...

Cepat cepat pegi beliiii...

ZULHILMI TEMPOYAK said...

sama la.. huhuuhu

Azhafizah MN said...

samelah kita shida

Unknown said...

Beli Online aje

Unknown said...

sama la kita kak shida..last minit je nanti

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui punya mood pun kurg utk prepare..

Siti Aisya Ibrahim said...

kueh raye...! :D

Cik Asma BLuppy said...

cepat2 g beli. dah nak raya nih. ;D

Cik Nor said...

pakai mana yg ada jer..:)

YANG UNIQUE™ said...

inshaallah akak sempat beli..kalau bz cmni lah kan..huhuu

YANG UNIQUE™ said...

selamat hari raya kak :)

Syamimi Saad said...

Asslmkm awk.. Sempat lagi nak cari tu.. :)

Syamimi Saad said...

Asslmkm awk.. Sempat lagi nak cari tu.. :)

Cik Rose said...

samlaah.. tahun ni tak tahu kenapa.. macam slow je buat persiapan .. cuma biskut raya je yang dah settle..

Arra Ahmad said...

kena cpt2.kedai nak tutup dah.hihi

Unknown said...

uii shida.. biar betul nak buat persiapan last minit ni..hehee

YANG UNIQUE™ said...

cepat2 kak pi beli nnt kedai sume tutup..heheeee :D

caliph shuriken said...

klau x sempat beli pakai jaa apa yg sedia ada, hikk...

Mimie said...

akak kasut,baju dah de..tgl beli tudung aje..handbag thun lpas de lg jrg gune

NEEZA said...

Amboi Kak Shida, melaram yeeeek :p