Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 2 July 2014

Wordless Wednesday | Renew domain untuk ke 2 tahun :)

Assalammualaikum, peace upon you.
servis dari NetKL tak pernah mengecewakan :) shida dah renew, korang bila lagi??


16 comments:

  1. wah.. teringin rasanya nak ada domain sendiri..
    tapi nanti dulu lah huhu

    ReplyDelete
  2. Belum rasa nak pakai domain..hehehe

    ReplyDelete
  3. fiza dah renew bulan march hari tu..dah renew lega skit kan :)

    ReplyDelete
  4. senang hati dah renew untuk dua tahun..akak belum lagi...

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...duniashida,

    tahniah moga domain anda ini lebih dikenali ramai. Sukses berblog .Amin..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. wah dah dua tahun dah guna domain yer

    ReplyDelete
  7. Belum terpikir nkpkai yg sendiri..

    ReplyDelete
  8. jijah baru berjinak2 dgn domain..hihihi

    ReplyDelete
  9. shida kalo gune dot com.nih efek follower atau blogliat x??sbln brape rm??leh bg akak details psl nih..mcm nk tkar domain tp xclear

    ReplyDelete
  10. Shida lepad tuh nak tny lg kalo tukar domain dot com efek x follower kalo diorg nak terjah blig kite..mksd akak diorg dh biase klik je trus gi blig akak..kalo tkar domain xde mslh ke...

    ReplyDelete
  11. menarik ....ingat nak guna netkl.....

    ReplyDelete
  12. Blm lagi smpai tahap nk guna domain sendiri.. Hihi
    Tahniah shida.. Moga terus maju.. :)

    ReplyDelete
  13. sy xde pluang lg nk wat domain...huhu~...

    ReplyDelete
  14. tahniah.. Ros masih tiada domain sendiri.. macam nak jugak. tapi, kena cari maklumat betul2 dulu :)

    ReplyDelete
  15. wah, kita samalah, under hosting company yg sama, neeza pun domain dari netkl ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.