Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 12 August 2014

62 Iklan Xaxis dari Nuffnang yang pelik :3

Assalammualaikum, peace upon you.

62 Iklan Xaxis dari Nuffnang yang pelik | memang pelik sebab nuffnang banyak bagi iklan cpuv campaign free-free macam tu je kan. Bukan apa sebab iklan tu shida perasan pun bila dan dari mana datangnya. Bila tengok iklan lama-lama yang dah credit tiba-tiba ada iklan-iklan xaxis ni. Banyak juga dalam 62 shida kira iklan ni, kira macam tu jelah sekali pandang tapi gigih juga shida kira satu-satu hahaaa.. Duit dia running pun semua dalam sen sen adalah paling banyak 41sen. Iklan free agaknye, tapi duit-duit iklan xaxis yang dah credit ni semua masuk dalam total terkini. Dari tahun lepas lagi shida perasan iklan macam ni selalu ada dalam akaun nuffnang tapi terus credit bukan on going. Korang ada tak dapat iklan macam shida ni? Cuba korang cek akaun nuffnang korang tu.



19 comments:

  1. memang pelik..banyak pula tu.. tetiba je credit kan..

    ReplyDelete
  2. A'ah kak..banyak sangat. Pelik..entah apa entah iklan Xaxis ini. Tetiba2 kredit..bahaya betul..tak tahu sumber duit dari mana. Nanti nak try hantar ticket pada Nuffnang..tanya pasal iklan ini.

    ReplyDelete
  3. sama la..banyak sangt tapi tak pernah tau apa benda tu..hehhe..

    ReplyDelete
  4. samalah kt..

    tapi sen2 je..oklah tu..hihihi

    ReplyDelete
  5. ada tp tak pernah kira..hihi

    ReplyDelete
  6. akak dapat jugak.tapi tak bnyk la macam shida nie..tapi yg penting menyumbang jugaklah kan..

    ReplyDelete
  7. N pun dapat juga iklan xaxis ni..

    ReplyDelete
  8. sama jugak macam mama... ermmm...

    ReplyDelete
  9. Salam, haa yup2..byk jugak iklan Xazis ni mase belum dpt CPUV dpd nuffnang..

    ReplyDelete
  10. samalah ngan akak...tetibe je ade iklan nih byk2

    ReplyDelete
  11. banyaknya.. first time tgk cmni, huh...

    ReplyDelete
  12. Sama jugak Kak lYa pon ada dapat jugak ..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum shida, sheila pun ada dapat. pelik juga ni.. ingatkan sheila sorang je kena. hihiii

    ReplyDelete
  14. memang pelik..pernah jugak dapat camni..

    ReplyDelete
  15. Nuffnangku melayang-layang :-p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.