62 Iklan Xaxis dari Nuffnang yang pelik :3 | Dunia sebenar Shida 62 Iklan Xaxis dari Nuffnang yang pelik :3

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 12 August 2014

62 Iklan Xaxis dari Nuffnang yang pelik :3

Assalammualaikum, peace upon you.

62 Iklan Xaxis dari Nuffnang yang pelik | memang pelik sebab nuffnang banyak bagi iklan cpuv campaign free-free macam tu je kan. Bukan apa sebab iklan tu shida perasan pun bila dan dari mana datangnya. Bila tengok iklan lama-lama yang dah credit tiba-tiba ada iklan-iklan xaxis ni. Banyak juga dalam 62 shida kira iklan ni, kira macam tu jelah sekali pandang tapi gigih juga shida kira satu-satu hahaaa.. Duit dia running pun semua dalam sen sen adalah paling banyak 41sen. Iklan free agaknye, tapi duit-duit iklan xaxis yang dah credit ni semua masuk dalam total terkini. Dari tahun lepas lagi shida perasan iklan macam ni selalu ada dalam akaun nuffnang tapi terus credit bukan on going. Korang ada tak dapat iklan macam shida ni? Cuba korang cek akaun nuffnang korang tu.



19 Jari Ohsem:

azizah :) said...

memang pelik..banyak pula tu.. tetiba je credit kan..

Nurul Aini said...

A'ah kak..banyak sangat. Pelik..entah apa entah iklan Xaxis ini. Tetiba2 kredit..bahaya betul..tak tahu sumber duit dari mana. Nanti nak try hantar ticket pada Nuffnang..tanya pasal iklan ini.

Diana Rashid said...

sama la..banyak sangt tapi tak pernah tau apa benda tu..hehhe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

samalah kt..

tapi sen2 je..oklah tu..hihihi

Normi Nieza said...

ada tp tak pernah kira..hihi

Kisah Si Dairy said...

akak dapat jugak.tapi tak bnyk la macam shida nie..tapi yg penting menyumbang jugaklah kan..

MissNadia said...

N pun dapat juga iklan xaxis ni..

Norhasniza Khalid said...

sama jugak macam mama... ermmm...

Mrs Velentine said...

kak pun ada dapat ni

Lynn Damya said...

Salam, haa yup2..byk jugak iklan Xazis ni mase belum dpt CPUV dpd nuffnang..

Mimi Azirah said...

samalah ngan akak...tetibe je ade iklan nih byk2

caliph shuriken said...

banyaknya.. first time tgk cmni, huh...

Akif Imtiyaz said...

Sama jugak Kak lYa pon ada dapat jugak ..

Akif Imtiyaz said...

Singgah menabung MayFair

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida, sheila pun ada dapat. pelik juga ni.. ingatkan sheila sorang je kena. hihiii

Maria Firdz said...

Ada juga dapat...

Sukma Haron said...

Banyak iklan tu...

Azhafizah Md Nor said...

memang pelik..pernah jugak dapat camni..

Haneeza Mohamad said...

Nuffnangku melayang-layang :-p