Cpuv Campaign ke 110 dari Nuffnang | Macau Tourism | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 110 dari Nuffnang | Macau Tourism

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 21 August 2014

Cpuv Campaign ke 110 dari Nuffnang | Macau Tourism

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 110 dari Nuffnang | Macau Tourism, dapat cpuv ni dah lama 5 hari lepas tapi semalam baru perasan dia masuk dan muncul dalam blog ni. Macau Tourism Cpuv Campaign ke 110. Sekarang shida ada 5 cpuv campaign tengah on going. Trafik shida agak slow sejak-sejak ni, earns pun kurang memuaskan, takpe takde rezeki. Sekarang shida pun telah kembali menaip seperti biasa cuma belum mula sesi blogwalking sahaja. Inshaallah malam ni nak start blogwalking dalam bloglist feveret shida :) Bloglist 1, 2 dan 3! Thanks Nuffnang masih beri iklan kekal dalam blog ni walau pun blog ni suam-suam suku je sekarang. Tengah ambil mood balik nak aktif seperti biasa. Kerja-kerja printing masih dilakukan seperti biasa ya :) jumpa nanti masa blogwalking ke blog korang!


16 Jari Ohsem:

Mas Zull said...

assalamualaikum shida....tahniah2 ye...:)

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

Singgah baca entry ini.. jangan lupa singgah blogwalking di blog simple kiteeeee >,<" eheeheh.

azizah :) said...

tahniah shida R..

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

NinaAz said...

tahniah sis

Asha Lya said...

Tahniah Kak..wahh byknya yg on going

Azhafizah Md Nor said...

congrats Shida dapat CPUV baru

Diana Rashid said...

tahniah..banyak tu..:)

Maria Firdz said...

Tahniah shida..

Yun Sing said...

Waa.. tahniah ^^

Hannah Sytieh said...

hi. best kan cpuv banyak on going. tapi tu la. earn agak kurang. hehe. papepun bersyukur je rase banyk dpt. :)

Sukma Haron said...

Tahniah Shida...

ros_reeza said...

tahniah kak :)

Mimi Azirah said...

tahniah shida

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Haneeza Mohamad said...

Jeleeessss :-p