Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 21 August 2014

Cpuv Campaign ke 110 dari Nuffnang | Macau Tourism

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 110 dari Nuffnang | Macau Tourism, dapat cpuv ni dah lama 5 hari lepas tapi semalam baru perasan dia masuk dan muncul dalam blog ni. Macau Tourism Cpuv Campaign ke 110. Sekarang shida ada 5 cpuv campaign tengah on going. Trafik shida agak slow sejak-sejak ni, earns pun kurang memuaskan, takpe takde rezeki. Sekarang shida pun telah kembali menaip seperti biasa cuma belum mula sesi blogwalking sahaja. Inshaallah malam ni nak start blogwalking dalam bloglist feveret shida :) Bloglist 1, 2 dan 3! Thanks Nuffnang masih beri iklan kekal dalam blog ni walau pun blog ni suam-suam suku je sekarang. Tengah ambil mood balik nak aktif seperti biasa. Kerja-kerja printing masih dilakukan seperti biasa ya :) jumpa nanti masa blogwalking ke blog korang!


16 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.