Cpuv Campaign ke 111 dari Nuffnang | HP PC Demand Gen Digital | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 111 dari Nuffnang | HP PC Demand Gen Digital

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 24 August 2014

Cpuv Campaign ke 111 dari Nuffnang | HP PC Demand Gen Digital

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 111 dari Nuffnang | HP PC Demand Gen Digital | alhamdulillah bulan ogos bulan hantu bagi orang cina bagi shida bulan ogos bulan rezeki sebab setakat ini dah 6 cpuv campaign terkumpul bulan ini. Rezeki alhamdulillah, nak cashout pun boleh dah tapi hati kata tahan-tahan tunggu peram lama sikit hehee :) sebab setakat ni shida tak ada nak guna lagi duit Nuffnang ni so shida peram dulu lah! walau hati kata "tekanlah button cashout tu!!" hahaaaa!! sabar-sabar hehee! peram lah dalam 2 tahun ke kan hehee :) banyak sikit sekali dapat boleh bayar sewa motor 3 4 bulan hehee :) Terima kasih Nuffnang dengan iklan kekal yang menari-nari dalam blog ni walau pun shida tak nampak wujudnya iklan ni dimana-mana penjuru hehee (ayat cam biasa lah shida ni asik2 tak nampak hehee :p) Jadi Cpuv Campaign yang terkumpul setakat ini 111 cpuv campaign :) ada 3 tengah on going 2 dah credited dalam acc shida. Terima kasih juga kepada pengunjung blog shida yang tak berapa nak ceria sangat sekarang ni! asyik sibuk je kan huhuhu :3


24 Jari Ohsem:

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Tahniah Shida..Tapi takde pulak iklan menari2 pagi ni Shida..nnt dah ada Akak tlg KLIK ya

Akif Imtiyaz said...

Kak Lya pon dapat jugak hehhee

Akif Imtiyaz said...

Kak Lya pon dapat jugak hehhee

cik kiera said...

Wahhhh. banyak nyaaaa. 111 cpuv yehhh. Tahniahh2 .... Tak menari2 pulak kat blog sekarang ni. Kiera klik INVEST tuk sis... :)

TunSha Ayunie said...

wah wah... meriah dengan cpuv... alhamdulillah...

husna zahidi said...

banyak yg tgh on going tu, tahniah kak shida..:)

Lynn Damya said...

Salam, best2! :D

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Sukma Haron said...

Tahniah shida

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. rezeki :)

zaza zehra said...

tahniah shida..lama jugak x tls ttg cpuv nuffnang ni.. hihi :)

Mimi Azirah said...

alhamdulillah tahniah shida

ika zulkefli said...

tahniah shida.:)

Fuza Musa said...

Alhamdulillah...
Rezki Merdeka tuh.
Bulan Ogos Blog akak senyap sikit BE nya...

Ezad Skytech said...

wahhh...tahniah Shida..CPUV ke-111 tu..banyak da kan...ezad pun dapat juga walaupun tak berapa nak aktif sangat berblog ni..baik betul Nuffnang ni...hee

Azwar Syuhada said...

tahniah..banyaknya..

YANG UNIQUE™ said...

murah rezeki akak tahniah! :)

azizah :) said...

tahniah shida.. bestnya

zarena heeney said...

tahniah shida :)

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Maria Firdz said...

Tahniah shida..

Haneeza Mohamad said...

kak shida orang kuat nuffnang :-P

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Shida...banyak on going da :)

Nadia Johari said...

nad pun ade dapat juga..tahniah shida