Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 24 August 2014

Cpuv Campaign ke 111 dari Nuffnang | HP PC Demand Gen Digital

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 111 dari Nuffnang | HP PC Demand Gen Digital | alhamdulillah bulan ogos bulan hantu bagi orang cina bagi shida bulan ogos bulan rezeki sebab setakat ini dah 6 cpuv campaign terkumpul bulan ini. Rezeki alhamdulillah, nak cashout pun boleh dah tapi hati kata tahan-tahan tunggu peram lama sikit hehee :) sebab setakat ni shida tak ada nak guna lagi duit Nuffnang ni so shida peram dulu lah! walau hati kata "tekanlah button cashout tu!!" hahaaaa!! sabar-sabar hehee! peram lah dalam 2 tahun ke kan hehee :) banyak sikit sekali dapat boleh bayar sewa motor 3 4 bulan hehee :) Terima kasih Nuffnang dengan iklan kekal yang menari-nari dalam blog ni walau pun shida tak nampak wujudnya iklan ni dimana-mana penjuru hehee (ayat cam biasa lah shida ni asik2 tak nampak hehee :p) Jadi Cpuv Campaign yang terkumpul setakat ini 111 cpuv campaign :) ada 3 tengah on going 2 dah credited dalam acc shida. Terima kasih juga kepada pengunjung blog shida yang tak berapa nak ceria sangat sekarang ni! asyik sibuk je kan huhuhu :3


24 comments:

  1. Alhamdulillah Tahniah Shida..Tapi takde pulak iklan menari2 pagi ni Shida..nnt dah ada Akak tlg KLIK ya

    ReplyDelete
  2. Wahhhh. banyak nyaaaa. 111 cpuv yehhh. Tahniahh2 .... Tak menari2 pulak kat blog sekarang ni. Kiera klik INVEST tuk sis... :)

    ReplyDelete
  3. wah wah... meriah dengan cpuv... alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. banyak yg tgh on going tu, tahniah kak shida..:)

    ReplyDelete
  5. tahniah shida..lama jugak x tls ttg cpuv nuffnang ni.. hihi :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah tahniah shida

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...
    Rezki Merdeka tuh.
    Bulan Ogos Blog akak senyap sikit BE nya...

    ReplyDelete
  8. wahhh...tahniah Shida..CPUV ke-111 tu..banyak da kan...ezad pun dapat juga walaupun tak berapa nak aktif sangat berblog ni..baik betul Nuffnang ni...hee

    ReplyDelete
  9. kak shida orang kuat nuffnang :-P

    ReplyDelete
  10. Congrats Shida...banyak on going da :)

    ReplyDelete
  11. nad pun ade dapat juga..tahniah shida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.