Hadiah dari Ephyra Oceanlife2u | Kotak ke Empat Ephyra | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Ephyra Oceanlife2u | Kotak ke Empat Ephyra

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 30 August 2014

Hadiah dari Ephyra Oceanlife2u | Kotak ke Empat Ephyra

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Ephyra Oceanlife2u | Kotak ke Empat Ephyra | alhamdulillah syukur walau tak menang dalam Top 10 untuk menjadi pilihan Puan Amiza iaitu Pengasas Ephyra Oceanlife2u sendiri tetapi dapat juga dalam 20 peserta terawal yang review bagaimana ephyra membantu dalam cabaran 30hari. Ephyra Trial Pack (10 sachet) ini shida dapat dalam 3 or 4 hari yang lepas shida kalau tak silap sekarang baru nk update di blog :) shida belum lagi minum kemungkinan esok baru mula minum, dah habis 10 sachet akan order untuk kotak ke 5 ephyra. Sebenar diri shida sendiri amat sesuai minum Ephyra sebab shida sendiri rasa bagaimana perubahan yang shida dapat. Siapa yang minum memang tahu lah ephyra ni memang awesome! betul tak? Tak cuba memang tak tahu khasiat yang kita boleh rasa seawal 7 hari korang!! serius!! so bagi kesemua pemenang Top 10 dan saguhati untuk Cabaran Fasa ke2 ni tahniah shida ucapkan dan Terima Kasih juga kepada Blogger Mialiana. Selamat berEphyra ya kawan-kawan :)

bagi kawan-kawan yang nak cuba ephyra dan ingin memeiliki ephyra dengan harga murah dari pasaran boleh PM shida ya di email, facebook atau fanpage :) klik : testimoni shida menggunakan Ephyra


22 Jari Ohsem:

Nadia Johari said...

nad pun dah terima..alhamdulillah..

Azhafizah Md Nor said...

Congrats shida...more flawlesslah dia

Asha Lya said...

Tahniah Kak shida

Sally Yatiey said...

Tahniah kak ;D

aien hermionie said...

kalau aien.. aien suka bancuh awal2.. pastu letak dalam peti ais.. wahh syaman je rasa bila minum..

Rosmiza Ali said...

Ramai gak blogger duk review pasal Ephyra ni.. Mesti cuba lah cenggini.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Sally Yatiey said...

Tag kak shida ;D

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak shida.. :)

azizah :) said...

tahniah shida.. rezeki

Mimi Azirah said...

tahniah shida

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Zayani Zulkiffli said...

Pakai jugak produk ni. Sedap!
Follow sini :)
http://nurulzayani.blogspot.com/

ros_reeza said...

bestnya menang.. tahniah tau..

Sukma Haron said...

Tahniah shida

Maria Firdz said...

Tahniah...

Kiz MySelf said...

Samalah..dapat gak..anggun la lepas ni

Yun Sing said...

Tahniah ^^

nor nazliana said...

kena anjur contest ni try deal dengan pengasas epyra hihii sebab nak join hahah

Sya Mimie said...

tahniah.. :)

Cikgu Norazimah said...

Thanks entry utk awak..hehe

http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/hadiah-giveaway.html

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

IzZa HaDi said...
This comment has been removed by the author.