Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 30 August 2014

Hadiah dari Ephyra Oceanlife2u | Kotak ke Empat Ephyra

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Ephyra Oceanlife2u | Kotak ke Empat Ephyra | alhamdulillah syukur walau tak menang dalam Top 10 untuk menjadi pilihan Puan Amiza iaitu Pengasas Ephyra Oceanlife2u sendiri tetapi dapat juga dalam 20 peserta terawal yang review bagaimana ephyra membantu dalam cabaran 30hari. Ephyra Trial Pack (10 sachet) ini shida dapat dalam 3 or 4 hari yang lepas shida kalau tak silap sekarang baru nk update di blog :) shida belum lagi minum kemungkinan esok baru mula minum, dah habis 10 sachet akan order untuk kotak ke 5 ephyra. Sebenar diri shida sendiri amat sesuai minum Ephyra sebab shida sendiri rasa bagaimana perubahan yang shida dapat. Siapa yang minum memang tahu lah ephyra ni memang awesome! betul tak? Tak cuba memang tak tahu khasiat yang kita boleh rasa seawal 7 hari korang!! serius!! so bagi kesemua pemenang Top 10 dan saguhati untuk Cabaran Fasa ke2 ni tahniah shida ucapkan dan Terima Kasih juga kepada Blogger Mialiana. Selamat berEphyra ya kawan-kawan :)

bagi kawan-kawan yang nak cuba ephyra dan ingin memeiliki ephyra dengan harga murah dari pasaran boleh PM shida ya di email, facebook atau fanpage :) klik : testimoni shida menggunakan Ephyra


22 comments:

  1. nad pun dah terima..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. Congrats shida...more flawlesslah dia

    ReplyDelete
  3. kalau aien.. aien suka bancuh awal2.. pastu letak dalam peti ais.. wahh syaman je rasa bila minum..

    ReplyDelete
  4. Ramai gak blogger duk review pasal Ephyra ni.. Mesti cuba lah cenggini.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. Tag kak shida ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html

    ReplyDelete
  6. Pakai jugak produk ni. Sedap!
    Follow sini :)
    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. bestnya menang.. tahniah tau..

    ReplyDelete
  8. Samalah..dapat gak..anggun la lepas ni

    ReplyDelete
  9. kena anjur contest ni try deal dengan pengasas epyra hihii sebab nak join hahah

    ReplyDelete
  10. Thanks entry utk awak..hehe

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/hadiah-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.