Hadiah dari Lazada Malaysia | Chanice Handbag | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Lazada Malaysia | Chanice Handbag

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 16 August 2014

Hadiah dari Lazada Malaysia | Chanice Handbag

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Lazada Malaysia | Chanice Handbag | inilah dia bag yang shida kata Lazada nak belanja tu, mulanya untuk pakai raya tapi disebabkan ada masalah penghantaran dari lazada delay dapat lepas raya, so shida tak ada lah beli bag baru sebab dah ada bag lain yang sesuai untuk pakai raya. So dah save lah nak beli bag baru :) Shida dapat juga kupon RM100 dari Zalora Malaysia tapi masih belum guna. Lagi pun due lambat lagi bulan december nanti. So shida tengah fikir nak beli bag dan purse dekat zalora nanti tapi mungkin tunggu time Raya Haji baru beli Inshaallah kalau ada rezeki lebih :)
Mesti korang hairan kan macam-macam shida dapat dari lazada lah, dari zalora lah. Ini semua shida dapat habuan dari job yang shida buat untuk mereka. Baru-baru ni ada buat review Raya Sale dari Lazada Malaysia masa bulan puasa hari tu. Kalau korang ingatlah entri tu, then zalora lak shida ada share satu entri tentang Tips Make Up Tahan Lama, ada tak? ingat tak entri tu? haa itu job dari Zalora so shida dapat lah Handbag ini dan kupon RM100 dari zalora. Terima kasih kepada kedua-dua online shop terbaik malaysia ini. Inshaallah lain masa boleh lagi bekerjasama bersama :)
ini lah bagnya :) tengok dalam gambar kecil tapi sebenarnya besar dia boleh tahan hehee :)


17 Jari Ohsem:

Unknown said...

Rezeki lepas raya...tahniah..:)

kisah si dairy said...

nampak cantik dah simple beg tu...

ezy.xixii said...

wahhh bestnye!
saye pon ade dpt kupon dr zalora..
dh slmt shopping beli handbag.. hihik

ezy.xixii said...

wahhh bestnye!
saye pon ade dpt kupon dr zalora..
dh slmt shopping beli handbag.. hihik

Unknown said...

wahh dear, lawa henbeg...

shazillahsani.com said...

design simple tapi nice..hihihi

Unknown said...

cantik.. :)

Cik Asma BLuppy said...

bestnya dapat baucer free.

Mimie said...

bestnye dpt handbag

Maria Firdz said...

Alhamdulillah...

Sukma said...

Tahniah shida....

Dayang Deno said...

simple but nice.. cantik! tahniah akak dapat hadnbag free... dari Lazada pulak tu.. kelasss!

Azhafizah MN said...

cantik simple je..tahniah Shida

Unknown said...

tahniah shida.. comel begnyaa

Cik Rose said...

bestnya kak.. tahniah yer..

NEEZA said...

nak jugaaaak bag freeee :(

Nadia Johari said...

wahh..dah dapat free..kupon tu boleh beli barang lain..bestnyaa