Hadiah dari Lazada Malaysia | Chanice Handbag | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Lazada Malaysia | Chanice Handbag

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 16 August 2014

Hadiah dari Lazada Malaysia | Chanice Handbag

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Lazada Malaysia | Chanice Handbag | inilah dia bag yang shida kata Lazada nak belanja tu, mulanya untuk pakai raya tapi disebabkan ada masalah penghantaran dari lazada delay dapat lepas raya, so shida tak ada lah beli bag baru sebab dah ada bag lain yang sesuai untuk pakai raya. So dah save lah nak beli bag baru :) Shida dapat juga kupon RM100 dari Zalora Malaysia tapi masih belum guna. Lagi pun due lambat lagi bulan december nanti. So shida tengah fikir nak beli bag dan purse dekat zalora nanti tapi mungkin tunggu time Raya Haji baru beli Inshaallah kalau ada rezeki lebih :)
Mesti korang hairan kan macam-macam shida dapat dari lazada lah, dari zalora lah. Ini semua shida dapat habuan dari job yang shida buat untuk mereka. Baru-baru ni ada buat review Raya Sale dari Lazada Malaysia masa bulan puasa hari tu. Kalau korang ingatlah entri tu, then zalora lak shida ada share satu entri tentang Tips Make Up Tahan Lama, ada tak? ingat tak entri tu? haa itu job dari Zalora so shida dapat lah Handbag ini dan kupon RM100 dari zalora. Terima kasih kepada kedua-dua online shop terbaik malaysia ini. Inshaallah lain masa boleh lagi bekerjasama bersama :)
ini lah bagnya :) tengok dalam gambar kecil tapi sebenarnya besar dia boleh tahan hehee :)


17 Jari Ohsem:

mama ka0ri said...

Rezeki lepas raya...tahniah..:)

Kisah Si Dairy said...

nampak cantik dah simple beg tu...

Ezy Loy said...

wahhh bestnye!
saye pon ade dpt kupon dr zalora..
dh slmt shopping beli handbag.. hihik

Ezy Loy said...

wahhh bestnye!
saye pon ade dpt kupon dr zalora..
dh slmt shopping beli handbag.. hihik

Norhasniza Khalid said...

wahh dear, lawa henbeg...

SecretOfShaila said...

design simple tapi nice..hihihi

siti zawiah said...

cantik.. :)

Cik Asma BLuppy said...

bestnya dapat baucer free.

Mimi Azirah said...

bestnye dpt handbag

Maria Firdz said...

Alhamdulillah...

Sukma Haron said...

Tahniah shida....

deno said...

simple but nice.. cantik! tahniah akak dapat hadnbag free... dari Lazada pulak tu.. kelasss!

Azhafizah Md Nor said...

cantik simple je..tahniah Shida

azizah :) said...

tahniah shida.. comel begnyaa

ros_reeza said...

bestnya kak.. tahniah yer..

Haneeza Mohamad said...

nak jugaaaak bag freeee :(

Nadia Johari said...

wahh..dah dapat free..kupon tu boleh beli barang lain..bestnyaa