Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 14 August 2014

Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com | Alhamdulillah syukur kerana sehingga sekarang shida masih bernafas dimuka bumi Allah swt ini untuk meneruskan perjuangan shida dalam penulisan dan berkarya di dalam blog kesayangan ini. Walaupun banyak liku-liku kehidupan realiti dan fantasi tetap shida harungi dengan sabar dan tabah. Pengalaman berblog selama 4 tahun ini memang banyak mengajar shida dari segi ketahanan mental dan fizikal. Shida juga bukan seorang penulis blog sahaja, malah part time designer dari segi edit blog, printing dan lain-lain. Alhamdulillah sehingga sekarang shida masih mengekalkan tradisi warna kegemaran iaitu warna biru dan dari segi tema dan susun atur semakin berubah-ubah mengikut peredaran masa. Dulu ala-ala comel kebudak-budakan sikit blog, sekarang lebih formal dan matured! eh! betul ke? hahaaa..ikut umurlah dah nak masuk 3series tau!! hehee.. layankan aja merepek shida ni! so so so sempena sambutan istimewa hari ini walau agak lewat sebulan sebenarnya disebabkan jatuhnya tarikh penting ini pada 19 July 2014 pada bulan puasa hari tu, shida niat nak buat simple mini giveaway dengan syarat yang mudah dan semua boleh ikut! syarat-syaratnya :

  1. Wajib ada blog! dan beralamat dalam Malaysia sahaja 
  2. Tak perlu buat entri, tapi jika nak buat ikut korang lah :)
  3. Follow Blog Shida, Like Fanpage Shida & Follow G+ Shida (ada diruangan header dan sidebar)
  4. Share entri ini dalam facebook dan paparkan untuk umum ya! (tukar setting kepada icon bumi supaya post korang boleh dilihat oleh umum) *klik pada icon share facebook yang shida sediakan dalam entri
  5. Masa korang share tu hashtag nama dunia shida #duniashida & tuliskan ucapan untuk Blog ini :)
  6. Share juga pada twitter dan google plus (boleh guna icon share yang shida sediakan didalam blog)
  7. Siap buat semua syarat diatas tinggalkan : URL Blog & NAMA Facebook diruangan komen entri ini
  8. Let's celebrate! dijalankan selama 3 hari sahaja! Mula : 12.8.2014, Tamat : 14.8.2014
  9. 6 Pemenang bertuah yang dicari melalui Ucapan dan Cabutan oleh random.
  10. Senarai Peserta dan Hadiah akan diupdate setelah tamat Mini Giveaway ini.


Good Luck semua! jika ada sebarang masalah tentang mini giveaway ini boleh pm shida ya :)


45 comments:

  1. http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    nama fb : irene nadhirah

    saya join ya..happy birthday dunia shida :D

    ReplyDelete
  2. salam.. anis dah buat semua syarat.. :) happy blog anniversary sis.. :)

    url blog : http://adnan-daughter.blogspot.com

    Nama Fb : https://www.facebook.com/nissa.sophillea

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary pada blog dunia shida!! Akma mendoakan blog ini sentiasa sukses.!

    ReplyDelete
  4. Fuza singgah dan join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    Facebook : Fuza Musa

    ReplyDelete
  5. salam.. happy blog anniversary

    url blog : http://www.feetrimahadzir.com/

    Nama Fb : https://www.facebook.com/feetri.mahadzir/

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen..ada jg segmen di blog pesona..
    Apa khabar..

    ReplyDelete
  7. url blog : http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

    Nama Fb : shahida rahim

    ReplyDelete
  8. Happy anniversary Sis Shida..
    Eira join..
    url blog : http://eiraaikawa.blogspot.com/
    Nama FB: https://www.facebook.com/eira.aikawa

    ReplyDelete
  9. Selamat ulang tahun ke 4 ye Shida ^_^

    ReplyDelete
  10. Blogger sezaman ku..tahniah semoga terus berjaya..

    ReplyDelete
  11. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    fb:AdNa Madhiha

    ReplyDelete
  12. Happy anniversary! Moga sukses selalu.

    ReplyDelete
  13. url blog :http://norminieza.blogspot.com/

    url fb :https://www.facebook.com/puteri.impianshop

    ReplyDelete
  14. selamat ulang tahun.. semoga maju jaya :D

    ReplyDelete
  15. join.. :)

    link fb : https://www.facebook.com/siti.zawiah.9 (Siti Zawiah)

    url blog: sitizawiah95.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. saya join

    URL : http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    FB : https://www.facebook.com/mohdazman.borj

    ReplyDelete
  17. Wan join juga:
    Blog:>> http://mohd-ridzwan.com/
    FB Name:>> Mohd Ridzwan (https://www.facebook.com/mohd.ridzwan.3517)

    All the best to everyone.

    ReplyDelete
  18. saya join

    Url blog : http://ka0rist0ry.blogspot.com

    facebook : https://www.facebook.com/roshila.samsudin

    ReplyDelete
  19. join
    msvelentine.blogspot.com
    suzyanna yap

    ReplyDelete
  20. Happy anniversary Dunia Shida !!

    URL segmen - http://aunidenovella.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    Facebook - https://www.facebook.com/fy.fresia

    ReplyDelete
  21. BBL join jgak

    url blog : http://budakbandunglaici.blogspot.com/

    fb : marou apple hijau

    tahniah tahniah

    ReplyDelete
  22. Happy Anniversary Kak Shida

    Azura join ..
    Link fb : https://www.facebook.com/intanmaizah ( Nur Intan )
    Url blog : http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/08/blog-post_12.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum...

    Saya join yer :

    URL Blog : http://mamapapaamir.blogspot.com

    NAMA Facebook : Siti Aminah Wahab

    ReplyDelete
  24. salam, saya join :)

    URL BLOG:http://norshafikahaf.blogspot.com/

    FACEBOOK:https://www.facebook.com/fieka.senorita

    ReplyDelete
  25. saya join....

    happy anniversary....

    url blog : http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    url fb : (mass apet ) https://www.facebook.com/mass.apet

    ReplyDelete
  26. CN dah buat ucapan di FB & G+..happy anniversary ;)

    URL blog : http://www.cekgunorazimah.com/

    FB : Cekgu Norazimah

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum shida. taniah ye. dah 4 tahun berblogging. keep it up dear ~~~

    ReplyDelete
  28. dear.. mama join..
    hepi anniversary dear,,

    fb : norhasniza khalid
    url blog : www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  29. Url Blog : http://tengkubutang.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    Facebook : Tengkubutang Miaw https://www.facebook.com/tengku.butang/posts/297439747104955

    ReplyDelete
  30. http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    https://www.facebook.com/ssurianah.yana

    ReplyDelete
  31. SINGGAH JOIN SHIDA..:)

    BLOG---> http://auniqarya90.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    FB---> https://www.facebook.com/profile.php?id=100005339746812

    ReplyDelete
  32. hepi anniversary, shida..

    smoga trus sukses ^^

    *sori x dpt join sbb x pnah create g+, huh...

    ReplyDelete
  33. Lisa join G.A akk join kakkk :)

    Blog : http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

    FB : Mawar Biru
    https://www.facebook.com/ymlisa.johor3

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum kak shida :)

    Http://feezavavivilavi.blogspot.com

    FB : Hafizah Ayob

    ReplyDelete
  35. happy aniversary kak shida..kite senama..bw eda tak dapat join, tak sempat..baru tengok hari ni..

    ReplyDelete
  36. enggak sempat join buuuuk :'(

    ReplyDelete
  37. Happy aniversary....buat blogger Shida.

    ReplyDelete
  38. Happy aniversary....buat blogger Shida.

    ReplyDelete
  39. Thank you, that was just an awesome post!!!.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.