Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 14 August 2014

Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com | Alhamdulillah syukur kerana sehingga sekarang shida masih bernafas dimuka bumi Allah swt ini untuk meneruskan perjuangan shida dalam penulisan dan berkarya di dalam blog kesayangan ini. Walaupun banyak liku-liku kehidupan realiti dan fantasi tetap shida harungi dengan sabar dan tabah. Pengalaman berblog selama 4 tahun ini memang banyak mengajar shida dari segi ketahanan mental dan fizikal. Shida juga bukan seorang penulis blog sahaja, malah part time designer dari segi edit blog, printing dan lain-lain. Alhamdulillah sehingga sekarang shida masih mengekalkan tradisi warna kegemaran iaitu warna biru dan dari segi tema dan susun atur semakin berubah-ubah mengikut peredaran masa. Dulu ala-ala comel kebudak-budakan sikit blog, sekarang lebih formal dan matured! eh! betul ke? hahaaa..ikut umurlah dah nak masuk 3series tau!! hehee.. layankan aja merepek shida ni! so so so sempena sambutan istimewa hari ini walau agak lewat sebulan sebenarnya disebabkan jatuhnya tarikh penting ini pada 19 July 2014 pada bulan puasa hari tu, shida niat nak buat simple mini giveaway dengan syarat yang mudah dan semua boleh ikut! syarat-syaratnya :

  1. Wajib ada blog! dan beralamat dalam Malaysia sahaja 
  2. Tak perlu buat entri, tapi jika nak buat ikut korang lah :)
  3. Follow Blog Shida, Like Fanpage Shida & Follow G+ Shida (ada diruangan header dan sidebar)
  4. Share entri ini dalam facebook dan paparkan untuk umum ya! (tukar setting kepada icon bumi supaya post korang boleh dilihat oleh umum) *klik pada icon share facebook yang shida sediakan dalam entri
  5. Masa korang share tu hashtag nama dunia shida #duniashida & tuliskan ucapan untuk Blog ini :)
  6. Share juga pada twitter dan google plus (boleh guna icon share yang shida sediakan didalam blog)
  7. Siap buat semua syarat diatas tinggalkan : URL Blog & NAMA Facebook diruangan komen entri ini
  8. Let's celebrate! dijalankan selama 3 hari sahaja! Mula : 12.8.2014, Tamat : 14.8.2014
  9. 6 Pemenang bertuah yang dicari melalui Ucapan dan Cabutan oleh random.
  10. Senarai Peserta dan Hadiah akan diupdate setelah tamat Mini Giveaway ini.


Good Luck semua! jika ada sebarang masalah tentang mini giveaway ini boleh pm shida ya :)


44 Jari Ohsem:

Kisah Si Dairy said...

happy anniversary shida...

Iola said...

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

nama fb : irene nadhirah

saya join ya..happy birthday dunia shida :D

Anizz Annisa said...

salam.. anis dah buat semua syarat.. :) happy blog anniversary sis.. :)

url blog : http://adnan-daughter.blogspot.com

Nama Fb : https://www.facebook.com/nissa.sophillea

tenku butang said...

wah.. best nii

Akma Khaieri said...

Happy anniversary pada blog dunia shida!! Akma mendoakan blog ini sentiasa sukses.!

Fuza Musa said...

Fuza singgah dan join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

Facebook : Fuza Musa

Feetri Mahadzir said...

salam.. happy blog anniversary

url blog : http://www.feetrimahadzir.com/

Nama Fb : https://www.facebook.com/feetri.mahadzir/

Etuza Ezawarna said...

selamat bersegmen..ada jg segmen di blog pesona..
Apa khabar..

shahida rahim said...

url blog : http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

Nama Fb : shahida rahim

Eira Aikawa said...

Happy anniversary Sis Shida..
Eira join..
url blog : http://eiraaikawa.blogspot.com/
Nama FB: https://www.facebook.com/eira.aikawa

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Selamat ulang tahun ke 4 ye Shida ^_^

Kiz MySelf said...

Blogger sezaman ku..tahniah semoga terus berjaya..

nor nazliana said...

ana join ya
http://adna2029.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

fb:AdNa Madhiha

Seri Cahaya said...

Happy anniversary! Moga sukses selalu.

Normi Nieza said...

url blog :http://norminieza.blogspot.com/

url fb :https://www.facebook.com/puteri.impianshop

MissNadia said...

selamat ulang tahun.. semoga maju jaya :D

siti zawiah said...

join.. :)

link fb : https://www.facebook.com/siti.zawiah.9 (Siti Zawiah)

url blog: sitizawiah95.blogspot.com

azman Arsad said...

saya join

URL : http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

FB : https://www.facebook.com/mohdazman.borj

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Wan join juga:
Blog:>> http://mohd-ridzwan.com/
FB Name:>> Mohd Ridzwan (https://www.facebook.com/mohd.ridzwan.3517)

All the best to everyone.

mama ka0ri said...

saya join

Url blog : http://ka0rist0ry.blogspot.com

facebook : https://www.facebook.com/roshila.samsudin

Mrs Velentine said...

join
msvelentine.blogspot.com
suzyanna yap

TunSha Ayunie said...

Happy anniversary Dunia Shida !!

URL segmen - http://aunidenovella.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

Facebook - https://www.facebook.com/fy.fresia

Marou Apple Hijau said...

BBL join jgak

url blog : http://budakbandunglaici.blogspot.com/

fb : marou apple hijau

tahniah tahniah

siti azurah said...

Happy Anniversary Kak Shida

Azura join ..
Link fb : https://www.facebook.com/intanmaizah ( Nur Intan )
Url blog : http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/08/blog-post_12.html

mama amir said...

Assalamualaikum...

Saya join yer :

URL Blog : http://mamapapaamir.blogspot.com

NAMA Facebook : Siti Aminah Wahab

Sha Fieka said...

salam, saya join :)

URL BLOG:http://norshafikahaf.blogspot.com/

FACEBOOK:https://www.facebook.com/fieka.senorita

Mass Naim said...

saya join....

happy anniversary....

url blog : http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

url fb : (mass apet ) https://www.facebook.com/mass.apet

Cikgu Norazimah said...

CN dah buat ucapan di FB & G+..happy anniversary ;)

URL blog : http://www.cekgunorazimah.com/

FB : Cekgu Norazimah

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. taniah ye. dah 4 tahun berblogging. keep it up dear ~~~

Norhasniza Khalid said...

dear.. mama join..
hepi anniversary dear,,

fb : norhasniza khalid
url blog : www.mamaniza.com

tenku butang said...

Url Blog : http://tengkubutang.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

Facebook : Tengkubutang Miaw https://www.facebook.com/tengku.butang/posts/297439747104955

SSurianah Yana said...

http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

https://www.facebook.com/ssurianah.yana

AB AUNIBLOG said...

SINGGAH JOIN SHIDA..:)

BLOG---> http://auniqarya90.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

FB---> https://www.facebook.com/profile.php?id=100005339746812

caliph shuriken said...

hepi anniversary, shida..

smoga trus sukses ^^

*sori x dpt join sbb x pnah create g+, huh...

therylisa nurul ain said...

Lisa join G.A akk join kakkk :)

Blog : http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

FB : Mawar Biru
https://www.facebook.com/ymlisa.johor3

aJa Ayob said...

Assalamualaikum kak shida :)

Http://feezavavivilavi.blogspot.com

FB : Hafizah Ayob

Akif Imtiyaz said...

Happy Anniversary Ya Shida ...

fadhil eda said...

happy aniversary kak shida..kite senama..bw eda tak dapat join, tak sempat..baru tengok hari ni..

Maria Firdz said...

Tak smpt join...

Sukma Haron said...

Terlepas sudah

Azhafizah Md Nor said...

tak sempat nak join..

Haneeza Mohamad said...

enggak sempat join buuuuk :'(

MShahrul Nizam said...

Happy aniversary....buat blogger Shida.

MShahrul Nizam said...

Happy aniversary....buat blogger Shida.