Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 14 August 2014

Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com | Alhamdulillah syukur kerana sehingga sekarang shida masih bernafas dimuka bumi Allah swt ini untuk meneruskan perjuangan shida dalam penulisan dan berkarya di dalam blog kesayangan ini. Walaupun banyak liku-liku kehidupan realiti dan fantasi tetap shida harungi dengan sabar dan tabah. Pengalaman berblog selama 4 tahun ini memang banyak mengajar shida dari segi ketahanan mental dan fizikal. Shida juga bukan seorang penulis blog sahaja, malah part time designer dari segi edit blog, printing dan lain-lain. Alhamdulillah sehingga sekarang shida masih mengekalkan tradisi warna kegemaran iaitu warna biru dan dari segi tema dan susun atur semakin berubah-ubah mengikut peredaran masa. Dulu ala-ala comel kebudak-budakan sikit blog, sekarang lebih formal dan matured! eh! betul ke? hahaaa..ikut umurlah dah nak masuk 3series tau!! hehee.. layankan aja merepek shida ni! so so so sempena sambutan istimewa hari ini walau agak lewat sebulan sebenarnya disebabkan jatuhnya tarikh penting ini pada 19 July 2014 pada bulan puasa hari tu, shida niat nak buat simple mini giveaway dengan syarat yang mudah dan semua boleh ikut! syarat-syaratnya :

  1. Wajib ada blog! dan beralamat dalam Malaysia sahaja 
  2. Tak perlu buat entri, tapi jika nak buat ikut korang lah :)
  3. Follow Blog Shida, Like Fanpage Shida & Follow G+ Shida (ada diruangan header dan sidebar)
  4. Share entri ini dalam facebook dan paparkan untuk umum ya! (tukar setting kepada icon bumi supaya post korang boleh dilihat oleh umum) *klik pada icon share facebook yang shida sediakan dalam entri
  5. Masa korang share tu hashtag nama dunia shida #duniashida & tuliskan ucapan untuk Blog ini :)
  6. Share juga pada twitter dan google plus (boleh guna icon share yang shida sediakan didalam blog)
  7. Siap buat semua syarat diatas tinggalkan : URL Blog & NAMA Facebook diruangan komen entri ini
  8. Let's celebrate! dijalankan selama 3 hari sahaja! Mula : 12.8.2014, Tamat : 14.8.2014
  9. 6 Pemenang bertuah yang dicari melalui Ucapan dan Cabutan oleh random.
  10. Senarai Peserta dan Hadiah akan diupdate setelah tamat Mini Giveaway ini.


Good Luck semua! jika ada sebarang masalah tentang mini giveaway ini boleh pm shida ya :)


45 Jari Ohsem:

kisah si dairy said...

happy anniversary shida...

Iola said...

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

nama fb : irene nadhirah

saya join ya..happy birthday dunia shida :D

Anizz Annisa said...

salam.. anis dah buat semua syarat.. :) happy blog anniversary sis.. :)

url blog : http://adnan-daughter.blogspot.com

Nama Fb : https://www.facebook.com/nissa.sophillea

Tengkubutang said...

wah.. best nii

akmahika said...

Happy anniversary pada blog dunia shida!! Akma mendoakan blog ini sentiasa sukses.!

Unknown said...

Fuza singgah dan join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

Facebook : Fuza Musa

fitri mahadzir said...

salam.. happy blog anniversary

url blog : http://www.feetrimahadzir.com/

Nama Fb : https://www.facebook.com/feetri.mahadzir/

Unknown said...

selamat bersegmen..ada jg segmen di blog pesona..
Apa khabar..

Unknown said...

url blog : http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

Nama Fb : shahida rahim

Unknown said...

Happy anniversary Sis Shida..
Eira join..
url blog : http://eiraaikawa.blogspot.com/
Nama FB: https://www.facebook.com/eira.aikawa

Dunia Zumal said...

Selamat ulang tahun ke 4 ye Shida ^_^

kizmyself said...

Blogger sezaman ku..tahniah semoga terus berjaya..

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

ana join ya
http://adna2029.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

fb:AdNa Madhiha

Unknown said...

Happy anniversary! Moga sukses selalu.

Cik Nor said...

url blog :http://norminieza.blogspot.com/

url fb :https://www.facebook.com/puteri.impianshop

MissNadia said...

selamat ulang tahun.. semoga maju jaya :D

Unknown said...

join.. :)

link fb : https://www.facebook.com/siti.zawiah.9 (Siti Zawiah)

url blog: sitizawiah95.blogspot.com

azman said...

saya join

URL : http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

FB : https://www.facebook.com/mohdazman.borj

Unknown said...

Wan join juga:
Blog:>> http://mohd-ridzwan.com/
FB Name:>> Mohd Ridzwan (https://www.facebook.com/mohd.ridzwan.3517)

All the best to everyone.

Unknown said...

saya join

Url blog : http://ka0rist0ry.blogspot.com

facebook : https://www.facebook.com/roshila.samsudin

Mrs Velentine said...

join
msvelentine.blogspot.com
suzyanna yap

Tunsha Ayunie said...

Happy anniversary Dunia Shida !!

URL segmen - http://aunidenovella.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

Facebook - https://www.facebook.com/fy.fresia

budakbandunglaici said...

BBL join jgak

url blog : http://budakbandunglaici.blogspot.com/

fb : marou apple hijau

tahniah tahniah

Azurah said...

Happy Anniversary Kak Shida

Azura join ..
Link fb : https://www.facebook.com/intanmaizah ( Nur Intan )
Url blog : http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/08/blog-post_12.html

Umie Amirain said...

Assalamualaikum...

Saya join yer :

URL Blog : http://mamapapaamir.blogspot.com

NAMA Facebook : Siti Aminah Wahab

Sha Fieka said...

salam, saya join :)

URL BLOG:http://norshafikahaf.blogspot.com/

FACEBOOK:https://www.facebook.com/fieka.senorita

Unknown said...

saya join....

happy anniversary....

url blog : http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

url fb : (mass apet ) https://www.facebook.com/mass.apet

Cekgu Norazimah said...

CN dah buat ucapan di FB & G+..happy anniversary ;)

URL blog : http://www.cekgunorazimah.com/

FB : Cekgu Norazimah

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. taniah ye. dah 4 tahun berblogging. keep it up dear ~~~

Unknown said...

dear.. mama join..
hepi anniversary dear,,

fb : norhasniza khalid
url blog : www.mamaniza.com

Tengkubutang said...

Url Blog : http://tengkubutang.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

Facebook : Tengkubutang Miaw https://www.facebook.com/tengku.butang/posts/297439747104955

Unknown said...

http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

https://www.facebook.com/ssurianah.yana

Unknown said...

SINGGAH JOIN SHIDA..:)

BLOG---> http://auniqarya90.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

FB---> https://www.facebook.com/profile.php?id=100005339746812

caliph shuriken said...

hepi anniversary, shida..

smoga trus sukses ^^

*sori x dpt join sbb x pnah create g+, huh...

Lisa Nurulain said...

Lisa join G.A akk join kakkk :)

Blog : http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/08/lets-celebrate-4th-anniversary.html

FB : Mawar Biru
https://www.facebook.com/ymlisa.johor3

aJa said...

Assalamualaikum kak shida :)

Http://feezavavivilavi.blogspot.com

FB : Hafizah Ayob

Lya Akif Imtiyaz said...

Happy Anniversary Ya Shida ...

Unknown said...

happy aniversary kak shida..kite senama..bw eda tak dapat join, tak sempat..baru tengok hari ni..

Maria Firdz said...

Tak smpt join...

Sukma said...

Terlepas sudah

Azhafizah MN said...

tak sempat nak join..

NEEZA said...

enggak sempat join buuuuk :'(

Unknown said...

Happy aniversary....buat blogger Shida.

Unknown said...

Happy aniversary....buat blogger Shida.

Dr Joaquin Bravo said...

Thank you, that was just an awesome post!!!.....