Pre Order Fridge Magnet di buka sehingga 16 Ogos 2014 | Percetakan Murah!! | Dunia sebenar Shida Pre Order Fridge Magnet di buka sehingga 16 Ogos 2014 | Percetakan Murah!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 16 August 2014

Pre Order Fridge Magnet di buka sehingga 16 Ogos 2014 | Percetakan Murah!!

Assalammualaikum, peace upon you.

Pre Order Fridge Magnet di buka sehingga 16 Ogos 2014 | Percetakan Murah dari shida untuk anda. Shida buka order untuk Fridge Magnet atau nama singkatnya FM ini kepada para blogger yang ingin memiliki FM dengan harga yang sangat-sangat murah :) dan boleh print sikit serendah 10pcs sahaja :) So sesiapa yang berminat boleh PM shida dengan segera di email, facebook atau fanpage shida ya sebelum tamatnya Pre order pada 16 ogos 2014. Nak tau harga boleh PM shida ye, harga shida bagi FREE DESIGN :) nak design sendiri pun tak ada masalah ya :) Size FM ni 2'x2' lebih kurang 5cm x 5cm, berminat PM ya. Boleh juga beri ia sebagai hadiah untuk reader korang :) sekeping FM pun ringan boleh pos guna setem mudah kan? Berminat laju-laju PM shida ya :)



17 Jari Ohsem:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Waaahhh..bestnye..

Akif Imtiyaz said...

Cantiknyerr ..Ok jugak kan kalua harga murah dan boleh tempah sikit ..Takder la kena tempah bamnyak2 ..Biasanya kalau tempah sikit harga mahal ..

Lynn Damya said...

Salam, wahh menarik...insyaAllah boleh lah order nanti..hehe :D

Diana Rashid said...

kalau buat GA bagi hadiah ni pun best..kan??tapi kan..betull ke FM boleh bahayakan kesihatan ye..kat Fb ada baca...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. boleh email ke sheilashahfiekry@gmail.com beri details tak? facebook sheila dah deactived. hehehe. kalau sheila bagi gambar then shida print jadi FM, boleh ke? hihi. Terima kasih :)

Kisah Si Dairy said...

cantiknya....

siti zawiah said...

cantik..murah pulak..

Azwar Syuhada said...

Cantiknya..Nanti ada rezeki Azwar tempah ye :)

Mimi Azirah said...

memg cantik...xsbr nk dpt..hahaha

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. Smpt order...

Sukma Haron said...

Cantiknya....

deno said...

Wah.. comel la sis....

Azhafizah Md Nor said...

alahai tak sempat nak order..takde rezeki

azizah :) said...

menariklahhh!

ros_reeza said...

menarik.. ramai yang dah oreder :)

yana yani said...

dah order pun
tunggu barang sampai aje =)

Haneeza Mohamad said...

dekat hostel tak ada peti asi.. kalau tak dah lama tempah :3