Rezeki Ogos dapat 4 Cpuv Campaign dari Nuffnang | Dunia sebenar Shida Rezeki Ogos dapat 4 Cpuv Campaign dari Nuffnang

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 7 August 2014

Rezeki Ogos dapat 4 Cpuv Campaign dari Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki Ogos dapat 4 Cpuv Campaign dari Nuffnang | Alhamdulillah syukur shida walaupun lepas raya agak sibuk update blog pun ikut suka je kan dapat juga Cpuv Campaign dari Nuffnang. Rezeki orang kata jangan ditolak hehee. Ramai juga kawan-kawan yang dapat Cpuv Campaign yang sama macam shida ni :) Buat masa sekarang shida belum sempat blogwalking tau! sebab tengah siapkan satu blog customer shaklee so tengah bertungkus lumus menyiapkan, kesian pula kat dia lama tunggu dari sebelum puasa lagi. Suruh cari designer lain tak nak, nak shida juga hehee apa boleh buat orang dah percaya dan suka dengan kerja kita sanggup tunggu :') terharu den ena oii! Ok 4 cpuv campaign shida dari iklan Mayfair Bodyline - August (ke 106 dan 107) yang ni ada dua iklan shida pun tak sure kenapa macam tu. Yang ke 3 B.liv Brand Visibility (ke 108) dan Air Asia Go - Korea Sale (ke 109). Terima kasih Nuffnang atas iklan-iklan yang diberikan ini :)


28 Jari Ohsem:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, rezeki, congrats Shida...

Unknown said...

Tahniah tahniah ^^

Syira Lokman said...

alhamdulillah..rezeki :)

Unknown said...

meriahnya blog shida dengan cpuv.. :)

Unknown said...

Alhamdulillah...rezeki2..

Cik Nor said...

tahniah shida..alhamdulillah..:)

Fatimah Nabila said...

sama la kita akak! hehe..alhmdulillah..rezeki..

Fatin Liyana said...

Tahniah Shida, rezeki bulan Syawal :)

Lynn Damya said...

Salam :D tahniah :D saya pun ade dpt jugak :D Alhamdulillah~

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. alhamdullilah murah rezeki awak. bestnya sekali 4 dapat bulan ni ~~~

Azhafizah MN said...

murah rezeki shida..congrats!

kisah si dairy said...

alhamdulillah..murah rezekinya

kimchaa said...

tahniah kak shida.. !! banyaknya cpuv akak ..

Mimie said...

Alhamdulillah tahniah shida

Unknown said...

Tahniah ;)

Unknown said...

tahniah kak shida..

Ezad Skytech said...

wahhh...sekali 4 CPUV tu masuk...tahniah2 shida...ezad cuma dapat 3 je...hee

Barniyah Ammara said...

Wah.. Tahniah! Kaya akak. ^^

Unknown said...

rezeki shida.. tahniah syg~

hazwan hairy said...

WEHOOOO..HAHAHAH

Syamimi Saad said...

Waaa.. Meriahnya.. Alhamdulillah.. Rezeki.. :)

Deq's Qienz said...

wahhhh murahnya rezeki shida :)

Lya Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah..tahniah shida

Lya Akif Imtiyaz said...

Rezeki tuu

MissNadia said...

bestnya.. tumpang happy.. congrate!!

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Tahniah shida..

Sukma said...

Tahniah shida....rezeki ....

NEEZA said...

nuffnang lagi...dan lagi.. dan lagi.. haha XD