Thursday, 7 August 2014

Rezeki Ogos dapat 4 Cpuv Campaign dari Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki Ogos dapat 4 Cpuv Campaign dari Nuffnang | Alhamdulillah syukur shida walaupun lepas raya agak sibuk update blog pun ikut suka je kan dapat juga Cpuv Campaign dari Nuffnang. Rezeki orang kata jangan ditolak hehee. Ramai juga kawan-kawan yang dapat Cpuv Campaign yang sama macam shida ni :) Buat masa sekarang shida belum sempat blogwalking tau! sebab tengah siapkan satu blog customer shaklee so tengah bertungkus lumus menyiapkan, kesian pula kat dia lama tunggu dari sebelum puasa lagi. Suruh cari designer lain tak nak, nak shida juga hehee apa boleh buat orang dah percaya dan suka dengan kerja kita sanggup tunggu :') terharu den ena oii! Ok 4 cpuv campaign shida dari iklan Mayfair Bodyline - August (ke 106 dan 107) yang ni ada dua iklan shida pun tak sure kenapa macam tu. Yang ke 3 B.liv Brand Visibility (ke 108) dan Air Asia Go - Korea Sale (ke 109). Terima kasih Nuffnang atas iklan-iklan yang diberikan ini :)


28 comments:

  1. Alhamdulillah, rezeki, congrats Shida...

    ReplyDelete
  2. meriahnya blog shida dengan cpuv.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah shida..alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
  4. sama la kita akak! hehe..alhmdulillah..rezeki..

    ReplyDelete
  5. Tahniah Shida, rezeki bulan Syawal :)

    ReplyDelete
  6. Salam :D tahniah :D saya pun ade dpt jugak :D Alhamdulillah~

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum shida. alhamdullilah murah rezeki awak. bestnya sekali 4 dapat bulan ni ~~~

    ReplyDelete
  8. tahniah kak shida.. !! banyaknya cpuv akak ..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tahniah shida

    ReplyDelete
  10. wahhh...sekali 4 CPUV tu masuk...tahniah2 shida...ezad cuma dapat 3 je...hee

    ReplyDelete
  11. rezeki shida.. tahniah syg~

    ReplyDelete
  12. Waaa.. Meriahnya.. Alhamdulillah.. Rezeki.. :)

    ReplyDelete
  13. wahhhh murahnya rezeki shida :)

    ReplyDelete
  14. bestnya.. tumpang happy.. congrate!!

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah... Tahniah shida..

    ReplyDelete
  16. Tahniah shida....rezeki ....

    ReplyDelete
  17. nuffnang lagi...dan lagi.. dan lagi.. haha XD

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.