Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 16 August 2014

Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com
Tahniah shida ucapkan kepada 6 pemenang yang terpilih dan sebenarnya shida terharu tak ada hujan tak ada ribut tiba-tiba shida buat Mini Giveaway dan masa hanya 3 Hari sahaja! bukan kehendak shida tapi hati ni dah terdetik nak buat shida terus buat, cepat-cepat create banner dah lancarkan. Tapi walaupun dalam keadaan kelam kabut dapat juga 26 peserta yang turut serta dalam memeriahkan lagi sambutan terlewat Anniversary Blog Dunia sebenar Shida ini :) dan mereka yang bertuah adalah :

  •  1 X Pemenang Ucapan Blog : Button Badge LE + Bookmark Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com dan Sepasang Brooch Chanel Silver + Fridge Magnet LE
  • 5 X Pemenang Random : Button Badge LE + Bookmark Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com 
 
 
Tahniah kepada pemenang, diminta PM (nama, alamat dan url blog) shida untuk menuntut hadiah yang ditawarkan kepada 6 pemenang ini. Kesemua hadiah akan shida pos pada hujung bulan ogos bersama dengan TOP KOMEN JULY & OGOS so tak perlu shida ulang alik ke pejabat pos. Sempat lah juga korang nak hantar detail nanti selama 2 minggu tempoh diberikan :) Tahniah ya semua :)


24 comments:

  1. alhamdulillah... menang, thanks dear ... syukur..

    ReplyDelete
  2. takda rezeki..tahniah kepada pemenang.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki. Thanks sis :)
    Congrats others :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..hee tq sis nnti sy pm :)

    ReplyDelete
  5. tahniah pada winner!
    MG xsempat lak nk join
    tau2 dh ada winner ...huhu

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah :) ada nama disitu.. thx kak shida...

    ReplyDelete
  7. tahniah semua.. tahniah jugak shida.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada pemenang semua...

    ReplyDelete
  9. baru perasan... mamaniza pun hado jugak... tahniah!!!

    ReplyDelete
  10. tahniah buat kesemua pemenang :)

    ReplyDelete
  11. Good luck kak Shida sayang <3

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.