Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 16 August 2014

Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com
Tahniah shida ucapkan kepada 6 pemenang yang terpilih dan sebenarnya shida terharu tak ada hujan tak ada ribut tiba-tiba shida buat Mini Giveaway dan masa hanya 3 Hari sahaja! bukan kehendak shida tapi hati ni dah terdetik nak buat shida terus buat, cepat-cepat create banner dah lancarkan. Tapi walaupun dalam keadaan kelam kabut dapat juga 26 peserta yang turut serta dalam memeriahkan lagi sambutan terlewat Anniversary Blog Dunia sebenar Shida ini :) dan mereka yang bertuah adalah :

  •  1 X Pemenang Ucapan Blog : Button Badge LE + Bookmark Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com dan Sepasang Brooch Chanel Silver + Fridge Magnet LE
  • 5 X Pemenang Random : Button Badge LE + Bookmark Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com 
 
 
Tahniah kepada pemenang, diminta PM (nama, alamat dan url blog) shida untuk menuntut hadiah yang ditawarkan kepada 6 pemenang ini. Kesemua hadiah akan shida pos pada hujung bulan ogos bersama dengan TOP KOMEN JULY & OGOS so tak perlu shida ulang alik ke pejabat pos. Sempat lah juga korang nak hantar detail nanti selama 2 minggu tempoh diberikan :) Tahniah ya semua :)


24 Jari Ohsem:

Norhasniza Khalid said...

alhamdulillah... menang, thanks dear ... syukur..

siti zawiah said...

takda rezeki..tahniah kepada pemenang.. :)

Sha Fieka said...

Alhamdulillah rezeki. Thanks sis :)
Congrats others :)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua .TAHNIAH MAMANIZA..

Iola said...

Alhamdulillah..hee tq sis nnti sy pm :)

MG schmidt said...

tahniah pada winner!
MG xsempat lak nk join
tau2 dh ada winner ...huhu

TunSha Ayunie said...

alhamdulillah :) ada nama disitu.. thx kak shida...

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

zulhilmitempoyak said...

tahniah semua.. tahniah jugak shida.. hehehe

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah pd pemenang

Azwar Syuhada said...

Tahniah buat semua.. :)

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

yang baik Ishak said...

Tahniah kepada pemenang semua...

yang baik Ishak said...

baru perasan... mamaniza pun hado jugak... tahniah!!!

Mimi Azirah said...

tahniah kpd pemenang

Maria Firdz said...

Tahniah kpd smua pmng ..

Sukma Haron said...

Tahniah semua

Fuza Musa said...

tahniah semua

Azhafizah Md Nor said...

tahniah kepada semua pemenang

azizah :) said...

tahniah pd pemenang semua

Sukma Haron said...

Tahniah semua...

ros_reeza said...

tahniah buat kesemua pemenang :)

Haneeza Mohamad said...

Good luck kak Shida sayang <3