Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 16 August 2014

Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Senarai Pemenang Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com
Tahniah shida ucapkan kepada 6 pemenang yang terpilih dan sebenarnya shida terharu tak ada hujan tak ada ribut tiba-tiba shida buat Mini Giveaway dan masa hanya 3 Hari sahaja! bukan kehendak shida tapi hati ni dah terdetik nak buat shida terus buat, cepat-cepat create banner dah lancarkan. Tapi walaupun dalam keadaan kelam kabut dapat juga 26 peserta yang turut serta dalam memeriahkan lagi sambutan terlewat Anniversary Blog Dunia sebenar Shida ini :) dan mereka yang bertuah adalah :

  •  1 X Pemenang Ucapan Blog : Button Badge LE + Bookmark Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com dan Sepasang Brooch Chanel Silver + Fridge Magnet LE
  • 5 X Pemenang Random : Button Badge LE + Bookmark Let's Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com 
 
 
Tahniah kepada pemenang, diminta PM (nama, alamat dan url blog) shida untuk menuntut hadiah yang ditawarkan kepada 6 pemenang ini. Kesemua hadiah akan shida pos pada hujung bulan ogos bersama dengan TOP KOMEN JULY & OGOS so tak perlu shida ulang alik ke pejabat pos. Sempat lah juga korang nak hantar detail nanti selama 2 minggu tempoh diberikan :) Tahniah ya semua :)


24 Jari Ohsem:

Unknown said...

alhamdulillah... menang, thanks dear ... syukur..

Unknown said...

takda rezeki..tahniah kepada pemenang.. :)

Sha Fieka said...

Alhamdulillah rezeki. Thanks sis :)
Congrats others :)

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua .TAHNIAH MAMANIZA..

Iola said...

Alhamdulillah..hee tq sis nnti sy pm :)

bunga pink said...

tahniah pada winner!
MG xsempat lak nk join
tau2 dh ada winner ...huhu

Tunsha Ayunie said...

alhamdulillah :) ada nama disitu.. thx kak shida...

Unknown said...

tahniah semua!

ZULHILMI TEMPOYAK said...

tahniah semua.. tahniah jugak shida.. hehehe

Unknown said...

Tahniah ;)

nurul aqidah azahar said...

thniah pd pemenang

Azwar Syuhada said...

Tahniah buat semua.. :)

Cik Nor said...

tahniah all..:)

szi said...

Tahniah kepada pemenang semua...

szi said...

baru perasan... mamaniza pun hado jugak... tahniah!!!

Mimie said...

tahniah kpd pemenang

Maria Firdz said...

Tahniah kpd smua pmng ..

Sukma said...

Tahniah semua

Unknown said...

tahniah semua

Azhafizah MN said...

tahniah kepada semua pemenang

Unknown said...

tahniah pd pemenang semua

Sukma said...

Tahniah semua...

Cik Rose said...

tahniah buat kesemua pemenang :)

NEEZA said...

Good luck kak Shida sayang <3