Tahniah kepada TOP KOMEN July Blog Dunia sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Tahniah kepada TOP KOMEN July Blog Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 5 August 2014

Tahniah kepada TOP KOMEN July Blog Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada Top Komen July Blog shida yang berjaya berada Top 10 Jari Ohsem! Blog shida. Seperti biasa setiap bulan shida akan beri hadiah Limited Edition (LE) kepada blogger-blogger yang rajin komen entri shida yang tak berapa nak pedas dan manis tu kan hehee. Terima kasih lah korang senang hati shida walau macam mana pun korang tetap datang blog shida. 
Sekarang shida tengah dalam pulih demam ni, dari hari sabtu lagi shida dah mula demam, demam raya orang kata hahaa.. Mana taknya mula puasa sampai raya asyik minum ais je kan haa..sekarang demam lah makan dia huhuu.. susah juga bila demam semua kerja tak boleh buat sebab asyik bersin lepas tu mata berair. Shida kalau selsema semua efek dari mata ke mulut. Sabar je lah! 
Cukuplah celoteh pasal diri sendiri yang sememangnya degil hahaaa. So shida nak tunjuklah hadiah untuk Top Komen July shida ni iaitu Fridge Magnet (FM) Limited Edition dari Blog Shida www.duniashida.com :) Tahniah ya kepada semua yang tersenarai di atas. Minta nama-nama diatas PM shida alamat korang siap-siap ya. Tapi shida pos sekali dengan TOP KOMEN OGOS biasa shida buat 2 bulan sekali jadi bulan september nanti baru shida pos hadiah untuk Top Komen July dan Ogos :) kalau kata korang tersenarai dua bulan sekali so hadiah pun dapat 2 ok! Tahniah semua ya!!
FM untuk TOP KOMEN JULY 2014


untuk FM ni dibuka juga untuk tempahan :) PM untuk Price ya :)


24 Jari Ohsem:

mama ka0ri said...

Tahniah!!

Normi Nieza said...

tahniah all..cik nor dah out of list..:)

Kisah Si Dairy said...

ala..ruginya ..klu tak dapt fridge magnet yang cantik tu

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua ..Bestnyerr dapat FM Shida

Akif Imtiyaz said...

Kak Lya pon ada hehhee ..Yeyy dapat FM dapat FM ..tq tq tq TQ SHIDA

Sally Samsaiman said...

dorang mmg sangat rajin ye..hahahaha...congrats!

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. nama Ros tersenarai :)

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

Syuhada Salleh said...

nak komen rajin2 la lepas ni..hehe

Mimi Azirah said...

yeayyy..dpt..ok shida nti akak pm alamat

Diana Rashid said...

tahniah semua...

ANa Ahmad said...

tahniah semua :)
kak alamat saya dah ade ke? hehe

ANa Ahmad said...

Nama : Ahmad bin ayob
Alamat : no.61,persiaran seksyen 5/1, taman bandar putra bertam, 13200 kepala batas, pulau pinang.

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah jejari ohsem =)

Azhafizah Md Nor said...

tahniah semua..bestnya dapat hadiah FM LE tu :)

deno said...

tahniah pada mereka.. Deno baru berkesempatan datang sini.. huhiiiii

Akif Imtiyaz said...

Wahh FM Shida sama ngan FM Fiza ..comel

azizah :) said...

yeyy dapat! alamat cam biasa yer shida. alamat sabah :)

terima kasih!

MissNadia said...

tahniah semua..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. wahh bestnya. taniah buat semua kaki komen. nak juga seketul FM shida ni, kalau ada rezeki jadi top komentator sini. hihiii ~~~

Maria Firdz said...

Tak terselit sbb mmg busy pun.. Huhu

Sukma Haron said...

Tahniah semua....

Haneeza Mohamad said...

eh nama saya.. malu haish :3 *tutup muka*