Terima kasih untuk Kad Raya ini | Kad Raya Blogger 2014 | Dunia sebenar Shida Terima kasih untuk Kad Raya ini | Kad Raya Blogger 2014

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 14 August 2014

Terima kasih untuk Kad Raya ini | Kad Raya Blogger 2014

Assalammualaikum, peace upon you.
 Terima kasih : +Eyma su , +Tya Salmid , +Arra Ahmad , +Nurul Yui , +Abah Zuki , +Nurul Najwa +Afzalsukasuki Punye , +Azhafizah Md Nor  +Hafizi Aziz , +Sally Samsaiman 
Terima Kasih : +Greenhousera Dot Blogspot , +Tinta Lana , +Cik Puan Ana , +Ainaa Roseberry , +Caliph Shuriken , +Kathy R'bain  , +Fiqa Nsz , +Azwar Syuhada 
Terima Kasih : +Raja Farah , +Lisa Mawar Biru , +Mia Liana , +Dayang Deno , +zaza zehra , +Jiejah 

Terima Kasih tak terhingga kepada blogger-blogger ini yang sudi memberi shida Kad Raya untuk tahun 2014 :) sebanyak 24 Kad Raya dari Blogger yang terkumpul setakat ini :) Kad terakhir yang shida terima dari Blogger Yui :) semua kad-kad ini shida update dekat instagram shida, terima kasih semua yang terlibat ya! tahun depan shida kirim lagi ya :) Aktiviti bulan puasa yang paling menyeronokkan iaitu Tradisi Kirim Kad raya! Siapa nak join tunggu tahun depan ye :) Thanks semua!


14 Jari Ohsem:

Unknown said...

wahh.. bestnya .. tahniah dear..

Cik Nor said...

bnyaknya kad raya shida dapat..tahniah..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

byknyaaa..

hihih yui yg last ea..ekekeke..

Lynn Damya said...

Salam, haaa banyaknya..itulah untungnya jadi blogger ni, mmg suka tukar2 kad raya kan..kalau nak mintak dgn kawan2 biasa, mmg xlerr...dpt ucapan text kat sms je lah jawabnya~ haha

budakbandunglaici said...

Wah banyaknya..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. wahh bestnya dapat banyak kad raya. tahun ni sheila cuma dapat sekeping je. hehehee

caliph shuriken said...

byk tu shida dapat kad raya.. nice ^^

insyaAllah.. next year kita join lagi, hikk...

Lya Akif Imtiyaz said...

Wow banyaknyerr Tahniah Shida

Mimie said...

byknye dpt kad raya

Maria Firdz said...

Wah.. Byknye..

Sukma said...

Bestnya...dapat kad raya....

Azhafizah MN said...

Banyak tu..

Unknown said...

woww shidaa! banyaknya kad raya! hebat!

NEEZA said...

tahun depan kak shida sila get ready nanti neeza layangkan kad.. jeng jeng XD