Tuuuddiiaaaa....shidaaaa | Dunia sebenar Shida Tuuuddiiaaaa....shidaaaa

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 10 August 2014

Tuuuddiiaaaa....shidaaaa

Assalammualaikum, peace upon you.
Tuuuddiiaaaa...shidaa, apa yang tudiaa? tak ada apa pun! cuma tudiaa 3 hari tak update blog habaq hang! sedih betul lah dengan kesibukan shida sekarang! lepas raya ingat dah ok tapi still sibuk macam mana ni! shida dah tak boleh nak luang masa dengan blog sekarang ni, apatah lagi nak blogwalking. Hurrmmm sedih rasanya, 2 bulan ni shida sibuk dengan tempat kerja shida yang dah nak tutup tu. Nanti ada bos baru nak take over tempat tu so ada bos baru lah lepas ni kan. Apa yang sibuk sangat tu kan, yerlah nak kemas kini fail, data, akaun dan lain-lain sebelum bos baru take over! banyak juga kerja! balik je tahu nak tidur je berat rasa mata nak buka mengadap blog pula. Lagi-lagi shida baru baik demam kan lepas raya demam pula! dugaan betul lah! membebel kat diri sendi sebab kuat sangat MAKAN! tapi tak apalah nak buat macam mana kan nama pun RAYA, letih dengan kerja juga tapi dah tanggungjawab tetap shida teruskan! Eh! shida nak tanya korang ni! korang pernah tengok atau cuba atau tahu tentang Produk atau Sabun keluaran K.BROTHERS ni komen-komen sikit ya! nanti shida update beritahu kenapa :) thanks korang!
tahu tak pasal sabun ni??


18 Jari Ohsem:

Nurhaziq Abdul Hafiz said...

Saya pun sibuk sampai tak ada masa nak update blog lebih2 lagi saya seorg mahasiswa. Dgn assignment, test, kuiz, projek. Mcm nak berhenti blaja je. Hehe

Unknown said...

tak pernah pulak mama tengok sabun ni dear

Unknown said...

Semakin ramai telah mendaftar , masa makan duit masuk , masa jalan-jalan duit masuk , masa tidur pun duit tetap masuk. Duit masuk 24jam tak henti-henti. Daftarlah sekarang !

sesuai untuk :
# pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
# peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
# penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
# penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

MEMPERKENALKAN !!!
Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..
YURAN PAKEJ

AGENT (RM30.00)
Produk Yang Disediakan :-
* Maxis
* Digi
* Celcom
* Umobile
* Tunetalk
* Xox
* Merchantrade
* Digissocial
* Digisidd
* Digibroadband
* Molpin
* Tron
* Italk
* Cib-Mall Pin
* A-Cash Pin
* Mcoins Pin
* Njoi Flexi
* Celcom Bill
* Maxis Bill
* Digi Bill
* Umobile Bill

Utility Bill :-
* Telekom Bill
* Astro Bill
* Syabas Bill
* Tnb Bill
* Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
* Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
* Indah Water Bill
* Unifi Bill
* Sada Bill

UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAn kerANA TERIKAT DENGAN KERJA.

Mimie said...

sabun nih utk ape shida??

Syamimi Saad said...

Asslmkm shida.. Biasa la kehidupan kn.. Mcm tu la.. Ada masa bz.. Ada masa lengang je sampai xthu buat apa.. Yng pnting kje yng utama dilakukan dulu.. :)

Syamimi Saad said...

xpnh pula dgr tntng sabun tu.. Apa kebaikannya? Nti share la ye.. :)

Cik Nor said...

first time dgr..:)

kisah si dairy said...

tak pernah lagi dengar pasal sabun nie...

Unknown said...

first time ni dengar shidaa..

Deq's Qienz said...

senyum xperlu kata apa² :)

slmt hari raya shida :D

Lya Akif Imtiyaz said...

Tak pernah jumpa pon lg huhuhu

Lya Akif Imtiyaz said...

Festime kak lya tgk ni shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

ptut tgk lama tak berupdate =)

www.duniafarisya.com said...

syirah pernah pakai sabun ni dulu.
syirah beli masa pergi Munduk(Kelantan) dulu.
RM1 satu.Masa tu terkejut jugak kenapa murah.

Tapi lepas guna tu,ok la.
Tapi bila da bhenti guna,terus lain macam..Lepas tu tak pakai da.huhu..takut..

Selamat Hari Raya Aidilfitri! :)
Jangan lupa datang beraya ke BLOG saya pula! :)

Maria Firdz said...

Tak pnh tgk lagi sabun tu.

Sukma said...

First time tgk sabun nie

Azhafizah MN said...

fiza lagilah shida..almost a week cuti raya blog tak berupdate..

NEEZA said...

detail please the soap.. :D