Wordless Wednesday | Perkara yang patut kita ambil tahu tentang TELUR | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Perkara yang patut kita ambil tahu tentang TELUR

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 6 August 2014

Wordless Wednesday | Perkara yang patut kita ambil tahu tentang TELUR

Assalammualaikum, peace upon you.



20 Jari Ohsem:

Unknown said...

Nice sharing ;D

Cik Nor said...

good sharing..:)

Azhafizah MN said...

baru ku tahu..thanks share :)

Siti Aisya Ibrahim said...

bagus perkongsian ni... jemput join giveaway saya ye, kalau belum join...salam perkenalan dari germany...

http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. wahh ni nak kena try buat kat rumah. hehehe.

Aina Zairulnizam said...

sangat...sangat menarik!!

Jemput ke entry Aina http://sirambotmaggi.blogspot.com/2014/08/pengkritik-biskut-raya-tak-tahu-malu.html :D

Unknown said...

kena cuba buat praktikal ni

Dayang Deno said...

deno pun ada tahu pasal ni tengok kat tv...

Lya Akif Imtiyaz said...

Kena tahu nie !!!

Lya Akif Imtiyaz said...

Thanks Shida

Mimie said...

ooo bru tau thanks shida share...leh check lpas nih

Ezad Skytech said...

hee...thanks berkongsi info ni...tak pernah try pun...hee

Barniyah Ammara said...

Boleh test ini~ THanks for sharing, kak! ^^

Unknown said...

owahhh baru tau ni shida.. thanks

Syamimi Saad said...

Oo.. Baru thu..

Syamimi Saad said...

Oo.. Baru thu..

MissNadia said...

yang lama dah kering sangat sampai ruang udara dalam telur pun makin banyak.. menjadikan telur ringan dan terapung :D

Maria Firdz said...

Nice sharig..

Sukma said...

Nice sharing

NEEZA said...

Kalau dah sampai market, tak adanya nak bereksperiment, balik baru buat..nasiblah dapat telur lama.. huhu :-p