Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 6 August 2014

Wordless Wednesday | Perkara yang patut kita ambil tahu tentang TELUR

Assalammualaikum, peace upon you.



20 comments:

  1. bagus perkongsian ni... jemput join giveaway saya ye, kalau belum join...salam perkenalan dari germany...

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum shida. wahh ni nak kena try buat kat rumah. hehehe.

    ReplyDelete
  3. sangat...sangat menarik!!

    Jemput ke entry Aina http://sirambotmaggi.blogspot.com/2014/08/pengkritik-biskut-raya-tak-tahu-malu.html :D

    ReplyDelete
  4. kena cuba buat praktikal ni

    ReplyDelete
  5. deno pun ada tahu pasal ni tengok kat tv...

    ReplyDelete
  6. ooo bru tau thanks shida share...leh check lpas nih

    ReplyDelete
  7. hee...thanks berkongsi info ni...tak pernah try pun...hee

    ReplyDelete
  8. Boleh test ini~ THanks for sharing, kak! ^^

    ReplyDelete
  9. owahhh baru tau ni shida.. thanks

    ReplyDelete
  10. yang lama dah kering sangat sampai ruang udara dalam telur pun makin banyak.. menjadikan telur ringan dan terapung :D

    ReplyDelete
  11. Kalau dah sampai market, tak adanya nak bereksperiment, balik baru buat..nasiblah dapat telur lama.. huhu :-p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.