Wordless Wednesday | Perkara yang patut kita ambil tahu tentang TELUR | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Perkara yang patut kita ambil tahu tentang TELUR

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 6 August 2014

Wordless Wednesday | Perkara yang patut kita ambil tahu tentang TELUR

Assalammualaikum, peace upon you.



20 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Nice sharing ;D

Normi Nieza said...

good sharing..:)

Azhafizah Md Nor said...

baru ku tahu..thanks share :)

Siti Aisya Ibrahim said...

bagus perkongsian ni... jemput join giveaway saya ye, kalau belum join...salam perkenalan dari germany...

http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. wahh ni nak kena try buat kat rumah. hehehe.

AINA ZAIRULNIZAM said...

sangat...sangat menarik!!

Jemput ke entry Aina http://sirambotmaggi.blogspot.com/2014/08/pengkritik-biskut-raya-tak-tahu-malu.html :D

Fuza Musa said...

kena cuba buat praktikal ni

deno said...

deno pun ada tahu pasal ni tengok kat tv...

Akif Imtiyaz said...

Kena tahu nie !!!

Akif Imtiyaz said...

Thanks Shida

Mimi Azirah said...

ooo bru tau thanks shida share...leh check lpas nih

Ezad Skytech said...

hee...thanks berkongsi info ni...tak pernah try pun...hee

Barniyah Ammara said...

Boleh test ini~ THanks for sharing, kak! ^^

azizah :) said...

owahhh baru tau ni shida.. thanks

Sya Mimie said...

Oo.. Baru thu..

Sya Mimie said...

Oo.. Baru thu..

MissNadia said...

yang lama dah kering sangat sampai ruang udara dalam telur pun makin banyak.. menjadikan telur ringan dan terapung :D

Maria Firdz said...

Nice sharig..

Sukma Haron said...

Nice sharing

Haneeza Mohamad said...

Kalau dah sampai market, tak adanya nak bereksperiment, balik baru buat..nasiblah dapat telur lama.. huhu :-p