Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 22 September 2014

3 barang RM100 terima kasih Zalora Malaysia | Pengalaman membeli di ZALORA #2

Assalammualaikum, peace upon you.
3 barang RM100 terima kasih Zalora Malaysia | Pengalaman membeli di ZALORA #2 | Alhamdulillah hasrat nak membeli secara talian di Zalora akhirnya terlaksana juga, kali ni nilai kupon lebih dari sebelumnya. Ini pengalaman kedua shida membeli secara talian (online) di ZALORA dengan nilai kupon RM100. Terima kasih kepada ZALORA kerana sudi memberi shida peluang sekali lagi membeli secara talian di pusat belian secara talian no.1 Malaysia. Eh! tiba-tiba teringat iklan zalora yang jerit-jerit dalam tv tu dah lama tak keluar kan hehee.. ada tak yang perasan?? heheee shida tiba-tiba je teringat heheee time update ni! :) 3 barang RM100 yang shida beli kesemuanya harga bernilai RM117.90 dan shida tebus kupon RM100 tu so ada baki disitu RM17.90 tapi dengan baik hatinya pihak zalora lamsam kan jumlah kepada 0.00 ringgit jadi tiada baki perlu dibayar. Terima kasih tak terhingga kepada Team Zalora yang awesome ni! 
Shida order item 9hb, 11hb barang dah tiba dirumah sangat-sangat pantas buat kerja team zalora ni, memang shida seelluutt habiss!! apa yang shida beli??haaaa.. bolehlah tengok pada gambar tu kan, jenis shida kalau shopping online tak suka beli baju atau dress sebab size dia sangat-sangat complicated nak macth dengan kita walaupun sebenarnya kita size L (size mudah pilih pakaian) tapi bila beli dapat size L yang terlalu  kecil atau yang terlebih besar so dari pengalaman tu shida tak pernah lagi beli secara talian untuk pakaian.  Sandal dan clucth bag tu untuk shida, jam pula untuk anak buah shida yang sulung Danial, dia baru Tahun 1 tapi selalu tengok dia pakai jam yang murah RM5 beli dekat pasar malam yang boleh tekan keluar digital clock tu yang ada macam-macam jenis kartun tu, so shida beli yang jenis elok sikit jam jenis digital juga tapi nak tengok jam kena tekan button. Save battery juga sebab dia menyala lampu 5 saat saja then terpadam sendiri memang jimatlah so rasa sesuai lah untuk dia pakai pergi sekolah. Seronok dia ada jam baru boleh latih dia tengok masa sendiri juga kan :)


35 comments:

  1. memang service die cepat...ida pun dpt voucher discount..tak sempat nk gune dh hbs tarikh tempoh..syg kan?huhuh..

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat bershopping free kat zalora...nak beli apa klik je...RM100...banyak tu zalora bagi...dulu da terkena da beli baju online tapi tak pakai pun baju...sebab saiz lari sikit...tapi takpe..sebab free...hee

    ReplyDelete
  3. @Ezad Skytech ezad..walau free tp sakit hati jugak kan? ekekeee :p

    ReplyDelete
  4. Wah best nya dpt free. Xpenah lg beli ngan zalora ni.

    Www.norazua10.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. seronoknya alahai... cepatlaa dapat rezeki... cantik2.. so bluessss

    ReplyDelete
  6. Dorang mmg cepat...sally dapat RM50 beli beg haritu...clutch akak cntik..

    ReplyDelete
  7. wow.. bestnya. N ada kupon rm50, tak tahu nak beli apa.. huhu

    ReplyDelete
  8. Macamana nak dapat kupon tu ye?

    ReplyDelete
  9. Kan? Kan? Kan? Haaaa... zalora suka buat happy hour tau... geram je klu tak sempat jenguk.. ada tu kasut RM15 je tau shida... hihihi..

    ReplyDelete
  10. nt nk try la jgk skali bli kt zalora hehe

    ReplyDelete
  11. cantinyer...murah la 3barang dpt rm100 sapa nak bg kan..

    ReplyDelete
  12. Salam, haaa best kan zalora! sy pernah dpt voucher Rm100 tu mase raya this year..beli baju, tp terlupa tgk material baju tu, dah xsesuai pakai dgn saye..wuwu..agak sedih sbb dah lah boleh beli free, tp salah...so sy jual dgn sedara sy, dpt balik Rm100..muahahaha!
    Zalora mmg best! untung baki bayaran shida dorg tak kira tau! berbaloi2~ hahah

    ReplyDelete
  13. Dah 2kali dah beli kat zalora ;) hee

    ReplyDelete
  14. wah..memang berbaloi2.. terbaek la zalora..hehe

    ReplyDelete
  15. bagusnya... teringin jugak nak berbelanja di zalora ni, tapi kena tengok fulusnya dulu.. hihi

    ReplyDelete
  16. bestnya dpt kupon free.. Za dulu dpt rm50 je.. hehe

    ReplyDelete
  17. untungnya shida...aduhai jeles tgk kasut tu

    ReplyDelete
  18. Zalora memang pantas service nye..akak pun suka beli barang kat zalora..kalau nak beli apa2 untuk mak akak pilih zalora je.terus sampai depan pintu umah mak akak

    ReplyDelete
  19. banyaknay barang die shoping..jeles tau

    ReplyDelete
  20. Cam ner nak dapat eak coupon nie ... Ari tu dah dapat sekali ...

    ReplyDelete
  21. terbaikk!! boleh try zalora pula pasni..

    ReplyDelete
  22. Wah shopping ngan zalora hehehe..cantik ..

    ReplyDelete
  23. Wahhh bestnya,,,, belum pernah shopping zalora

    ReplyDelete
  24. bestnya shoppin dapat banyak camni kan..kasut sandal tu cantik shida..warna biru dia menarik :)

    ReplyDelete
  25. yup, laju diorg hantar.. paling best diorg x silap address bila hantar compare dgn yg satu lagi nuu, hikk...

    ReplyDelete
  26. Banyaknya borong. Haritu Azzwar dapat RM100 dapat beli beg sahaja. hihi

    ReplyDelete
  27. Ada jgk kupon yng blm diguna.. Xthu nk bli apa.. Hehe

    ReplyDelete
  28. Memang trusted zalora, ni saya ada voucher diskaun 15% isi code ni kalau nak diskaun: ZBAP1Gp
    unlimited , for new customer..

    ReplyDelete
  29. Salam... Mohon bantuan, mcm mna nk tebus kat web side zalora eh... Dah try buka tp x faham... Huhuhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.