Adab ketika di dalam tandas | Dunia sebenar Shida Adab ketika di dalam tandas

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 26 September 2014

Adab ketika di dalam tandas

Assalammualaikum, peace upon you.
Sebab tu orang-orang tua selalu nasihat jangan bercakap ketika di dalam tandas sebab nak elak perkara macam ni lah. Yang bercakap denagn telefon satu hal, yang menyahut satu hal kan hehee.. memang ada situasi macam ni berlaku zaman sekarang ni. Macam-macam perangai zaman sekarang kan.


23 Jari Ohsem:

Unknown said...

singgah sini..

Anak IbuAyah said...

Haha boleh pulak dia perasan yee..

Diana Rashid said...

heheheh..perasan...:P

Fatimah Nabila said...

hehe, mak timm pun slalu pesan, jgn brckp dlm toilet..sampai skrang klau org ketuk pintu toilet tnya ada org ke x, dok diam jer..haha!

Mimin Adam said...

kalau kena macam ni, segan oooo. huhu. tapi memang tak galak bercakap dalam toilet. sebab tuu dipanggil bilik termenung. time tu fikir laa apa yangnak di fikirkan. huhu

Mardiah Diana said...

Singgah malam dik Shida...Diana pun takut nak bercakap2 kat dlm tandas....kot2 ada yang menyampuk....hehe....takut...

kisah si dairy said...

buek malu yo...hehe

wanyob.com said...

Tapi memang annoying bila kita tengah "detox" orang sebelah duk sembang-sembang ngan phone .

Lagi sakit hati kalau kita tengah tunggu kat luar dia menyembang kat dalam . Rasa nak guna Jurus Angin Level 4

Unknown said...

Hahahhaha ;D Sakit hati tuuuu..

Ladysara said...

kih kih kih....kelakar..terhibur hati sekejap :)

Lya Akif Imtiyaz said...

Hehehe lawak jugak ni sekali tgk ,,..hahahhaa

Lya Akif Imtiyaz said...

Duduk dalam tu kena la jugak beradab sopan ..

Dayang Deno said...

hahaha

Unknown said...

hahahaha lucu. gelak guling2 baca...

kizmyself said...

Duk tandas diam..layan feel

Azwar Syuhada said...

hahaha... kesian yang menyahut tu, tak pasal2 dikatakan gila. xD

Cik Rose said...

aduhai, terperasan rupanya..

Cik Nor said...

haha..mcm2..:)

Azhafizah MN said...

hahaha..menyibuk pulak nak manjawab kan..diam diam sudah.

Milobenikattepi said...

Haha..^^

Syamimi Saad said...

Malunya la hai.. Hihi

Sukma said...

aduh...macam-macam

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

kikii lawak la..