Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 26 September 2014

Adab ketika di dalam tandas

Assalammualaikum, peace upon you.
Sebab tu orang-orang tua selalu nasihat jangan bercakap ketika di dalam tandas sebab nak elak perkara macam ni lah. Yang bercakap denagn telefon satu hal, yang menyahut satu hal kan hehee.. memang ada situasi macam ni berlaku zaman sekarang ni. Macam-macam perangai zaman sekarang kan.


23 comments:

  1. Haha boleh pulak dia perasan yee..

    ReplyDelete
  2. hehe, mak timm pun slalu pesan, jgn brckp dlm toilet..sampai skrang klau org ketuk pintu toilet tnya ada org ke x, dok diam jer..haha!

    ReplyDelete
  3. kalau kena macam ni, segan oooo. huhu. tapi memang tak galak bercakap dalam toilet. sebab tuu dipanggil bilik termenung. time tu fikir laa apa yangnak di fikirkan. huhu

    ReplyDelete
  4. Singgah malam dik Shida...Diana pun takut nak bercakap2 kat dlm tandas....kot2 ada yang menyampuk....hehe....takut...

    ReplyDelete
  5. Tapi memang annoying bila kita tengah "detox" orang sebelah duk sembang-sembang ngan phone .

    Lagi sakit hati kalau kita tengah tunggu kat luar dia menyembang kat dalam . Rasa nak guna Jurus Angin Level 4

    ReplyDelete
  6. Hahahhaha ;D Sakit hati tuuuu..

    ReplyDelete
  7. kih kih kih....kelakar..terhibur hati sekejap :)

    ReplyDelete
  8. Hehehe lawak jugak ni sekali tgk ,,..hahahhaa

    ReplyDelete
  9. Duduk dalam tu kena la jugak beradab sopan ..

    ReplyDelete
  10. hahahaha lucu. gelak guling2 baca...

    ReplyDelete
  11. hahaha... kesian yang menyahut tu, tak pasal2 dikatakan gila. xD

    ReplyDelete
  12. hahaha..menyibuk pulak nak manjawab kan..diam diam sudah.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.