Adab ketika di dalam tandas | Dunia sebenar Shida Adab ketika di dalam tandas

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 26 September 2014

Adab ketika di dalam tandas

Assalammualaikum, peace upon you.
Sebab tu orang-orang tua selalu nasihat jangan bercakap ketika di dalam tandas sebab nak elak perkara macam ni lah. Yang bercakap denagn telefon satu hal, yang menyahut satu hal kan hehee.. memang ada situasi macam ni berlaku zaman sekarang ni. Macam-macam perangai zaman sekarang kan.


23 Jari Ohsem:

siti zawiah said...

singgah sini..

nur as said...

Haha boleh pulak dia perasan yee..

Diana Rashid said...

heheheh..perasan...:P

timm bill said...

hehe, mak timm pun slalu pesan, jgn brckp dlm toilet..sampai skrang klau org ketuk pintu toilet tnya ada org ke x, dok diam jer..haha!

miminadam said...

kalau kena macam ni, segan oooo. huhu. tapi memang tak galak bercakap dalam toilet. sebab tuu dipanggil bilik termenung. time tu fikir laa apa yangnak di fikirkan. huhu

Mardiah Diana said...

Singgah malam dik Shida...Diana pun takut nak bercakap2 kat dlm tandas....kot2 ada yang menyampuk....hehe....takut...

Siti Rohaida Yusof said...

buek malu yo...hehe

wanyob.com said...

Tapi memang annoying bila kita tengah "detox" orang sebelah duk sembang-sembang ngan phone .

Lagi sakit hati kalau kita tengah tunggu kat luar dia menyembang kat dalam . Rasa nak guna Jurus Angin Level 4

Sally Yatiey said...

Hahahhaha ;D Sakit hati tuuuu..

siti sarah said...

kih kih kih....kelakar..terhibur hati sekejap :)

Akif Imtiyaz said...

Hehehe lawak jugak ni sekali tgk ,,..hahahhaa

Akif Imtiyaz said...

Duduk dalam tu kena la jugak beradab sopan ..

deno said...

hahaha

azizah :) said...

hahahaha lucu. gelak guling2 baca...

Kiz MySelf said...

Duk tandas diam..layan feel

Azwar Syuhada said...

hahaha... kesian yang menyahut tu, tak pasal2 dikatakan gila. xD

ros_reeza said...

aduhai, terperasan rupanya..

Normi Nieza said...

haha..mcm2..:)

Azhafizah Md Nor said...

hahaha..menyibuk pulak nak manjawab kan..diam diam sudah.

Zana Hassan said...

Haha..^^

Sya Mimie said...

Malunya la hai.. Hihi

Sukma Haron said...

aduh...macam-macam

nor nazliana said...

kikii lawak la..