Blogger paling Awesome dalam blog www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Blogger paling Awesome dalam blog www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 27 September 2014

Blogger paling Awesome dalam blog www.duniashida.com

Assalammualaikum, peace upon you.
Blogger paling Awesome dalam blog www.duniashida.com | Syukur-syukur sehingga ke hari ni jari jemari masih bermaya untuk menaip hari ni. Isu nak dikupas amatlah menarik kerana isu beberapa blogger kegemaran shida. Siapa? haaa ni nak cita kat hampa semua ni. Blogger yang shida maksudkan adalah seorang yang aktif berbloging, sangat suka berkongsi cerita tak kira lah tentang apa sahaja cerita, tiap hari pastinya ada yang dia update kan. Seorang yang suka blogwalking join segmen dan giveaway. Seorang yang peramah lagi mesra dan yang paling penting dia adalah seorang blogger tegar yang selalu datang menyinggah menyapa dan komen di blog picisan www.duniashida.com.
Suspen dak?? hahaaa nak tau ke siapa mereka tu semua? mereka itu adalah TOP 40 Jari Ohsem! Blog shida lah! sila pergi ke sidebar shida sudah update untuk 40 Blogger yang tersenarai dan yang bertuah setiap bulan yang dicari adalah 10 sahaja. Untuk september dan oktober pemberian hadiah akan menyusul pada hujung oktober nanti. Siapa yang dapat? maybe diantara mereka yang tersenarai. Sebenarnya shida berasa tersangat happy sebab 40 yang tersenarai tu hampir 50% blogger baru atau blogger yang baru menyinggah ke Dunia sebenar Shida ini :) terima kasih shida ucapkan tanpa korang haihhh tak tahu lah kemana hala blog picisan serba biru ni nak pergi kan  :)
Shida sebenarnya dalam proses nak rombak blolglist so segmen bloglist yang pertama bakal menyusul untuk shida update blogger-blogger yang benar-benar aktif bukannya tenggelam timbul. Jadi 40 blogger yang tersenarai di dalam Top 40 Jari Ohsem! layak masuk dalam bloglist ya :) Tapi kalau boleh korang kena rajin update untuk shida terjah dan komen juga. Kadang-kadang selalu terlepas pandang blogger yang rajin komen blog shida tapi shida belum lagi singgah dan komen blog dia. So untuk tidak ketinggalan shida akan update bloglist baru dan akan masukkan seramai yang boleh untuk yang aktif sahaja :) Bloglist shida pun ramai juga yang dah tak update tak blogwalking so kita beri pada yang rajin sahaja :) Terima kasih sekali lagi kepada Top 40 Jari ohsem blog shida. Happy Blogging semua :)


31 Jari Ohsem:

siti sarah said...

Assalam shida...sy pun baru menjengah blog awak nie..cantik biru...sebab biru pun favorite sy jugak...insyaAllah akan selalu menjengah...dah masukkan blog awak dalam bloglist saya..nnt sudi2 lah jenguk blog sy jugak...www.ladysara84.blogspot.com :)

Rosmiza Ali said...

Eh2.. Nama kita tersenaraila.. Top 20 lg.. No. 18.. Hehe..😁✌️
Rosmiza Ali Official Blog™

aniesa ahmad said...

tahniah untuk 40 jari ohsem ;)

Siti Rohaida Yusof said...

wah..tak sabar nak tau nie...siapakah yang awesome tu

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah sabtu dik Shida...Allahamdulillah akak dlm carta di no.13....semoga kita sentiasa kekalkan jalinan persahabatan walau cuma di alam maya....

MNH SASTERA MELAYU said...

Seronoknya... Kalau boleh tersenarai dalam blog Shida. Hehehe

Irna Nurasikin said...

bestnya....terbaik la korang yang tersenarai...

mamahusna iR Sarah said...

assalamualaikum...

selalu aje bw kat blog shida, tapi tak pernah nak komen/tinggalkan jejak....
suka dgn post2 syida...
salam perkenalan dari akak yg baru nak aktif berblog semula

Akif Imtiyaz said...

tahniah buat semua yang terpilih ..All the best Shida ..Happy blogging

Akif Imtiyaz said...

Moga2 lepas ni ramai lagi blogger yang akan berkunjung ke blog Shida..

Sally Yatiey said...

Ramai yang rajin komen kan. Hee ;)

siti zawiah said...

tahniah yg tersenarai.. :)

Diana Rashid said...

yeay..akak dalam senrai..eheheh

Sally Yatiey said...

TAG: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

Vee Sandi said...

keseronokan menjadi blogger bila ada pembaca yang rajin meninggalkan komen diblog kita ... mmg happylah .

Nurul Faiz said...

wah... tak sangka tersenarai jugak. sejak kebelakangan ni agak sibuk juga. terima kasih shida :)

deno said...

Deno bila free mesti datang blog akak^^ Heeee... lama tak datang rupanya tersenarai jugak... thanks akak :) :)

Noor Izwani Eliyana said...

Tahniah kepada yg tersenarai. ^^

http://wani-siulatbuku.blogspot.com

azizah :) said...

tahniah buat yg tersenarai.. semua kaki komen ni

Kiz MySelf said...

Teruskan perjuangan anda shida dalam dunia blog..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg kaki komen..ekekek

miminadam said...

wahh ! mimin nak support nanti segment bloglist tuu

Azwar Syuhada said...

Bestnya jadi top 40. Nak cuba, supaya tersenaraillah pula..kihkihkih =)

ros_reeza said...

tahniah buat semua yang tersenarai :)

Normi Nieza said...

agak2 nama cik nor ada tak?

Azhafizah Md Nor said...

merekalah supports tetap di blog yang selalu memberi sokongan pada kita..

Suria Lekatlekitgurl said...

tahniah kepada blogger & pengomen tegar blog shida

Zana Hassan said...

Wah nama zana pun ada hihi..

Sya Mimie said...

Tahniah buat mereka yng tersenarai.. Sejak ada bby ni agk slow skit nk bw..

nor nazliana said...

tak sabar untuk ana menanti segmennyer..

Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua yg tersenarai..thanks shida hadiah dah selamat di terima