Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 30 September 2014

Cpuv Campaign dari Nuffnang yang ke 116 | Sime Darby LPGA 2014

Assalammualaikum, pece upon you.
Cpuv Campaign dari Nuffnang yang ke 116 | Sime Darby LPGA 2014 | Pejam celik pejam celik dah 116 cpuv terkumpul setakat ini. Masa bulan july tak silap baru je cukup 100 cpuv selama 4tahun berkecimpung dalam arena blog ni. Dulu tak tahu pun pasal BE atau Cpuv ni. Tak tahu pun wujudnya benda alah ni sebenarnya hehee tapi kan bila dah tahu bertambah semangat nak berbloging ni :) Teringin nak earning mencecah sekali cashout sehingga 1k pun jadi lah hehee ^_^ tapi termamat lah susah paling-paling pun 3 ratus shida dah cashout dah. Penat menunggu 1k wujud dalam earning tu hehee ^_^ lagi pun nak cecah sampai 1k bukan kot untuk blog picisan ni :) tah berapa tahun nak tunggu kan hehe tapi tak mustahil bagi Blogger Otai atau lama kak Redmummy (redmummy.com) ni teruja tengok income dia dengan Nuffnang dan Churp-churp boleh tengok jelah jadikan inspirasi heheee Inshaa Allah :)
"Please Pay Bloggers" kata Redmummy!! ketengahkan suara kami seorang Blogger! Terbaik kak!!


16 comments:

  1. sy pon...bru cahsout 50ringgit hahaha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki ..Tahniah ya Shida

    ReplyDelete
  3. tahniah dapat lagi CPUV.. tulah ada jugak tengok semalam earning Redmummy.. banyak tu :)

    ReplyDelete
  4. congrats shida dapat CPUV baru..wah banyak betul income RM kan..

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... Shida,

    mselim3 pun ada baca gak kisah nuffnang tak bayar earning blogger redmummy nie kat blog bro HH ... banyak tu kan. Blog otai memang earning meletop2..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Ada juga baca caption RM, bahagianya hidup macam tuew..haha.. Tahniah kak shida dapat cpuv.. :)

    ReplyDelete
  7. bestnya tgk kak RM nya income @_@

    ReplyDelete
  8. tahniah shida. akak pon dapat cpuv tu. hihi

    ReplyDelete
  9. Tahniah shida..byk dpt CPUV...

    woww..kalaulah earning macam redmummy tu kan...bestnyeee.. :)

    ReplyDelete
  10. bestnya kalau dpt earning camtu.. terbaik la.. tahniah shida

    ReplyDelete
  11. Alhmdulillah.. Murah rezeki.. Hbatlah redmummy.. :)

    ReplyDelete
  12. banyk juga tu 3ratus berapa lama kumpul tu ya..rezeki

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.