Cpuv Campaign ke 112 dari Nuffnang | Jacob's Simple Pleasures | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 112 dari Nuffnang | Jacob's Simple Pleasures

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 1 September 2014

Cpuv Campaign ke 112 dari Nuffnang | Jacob's Simple Pleasures

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 112 dari Nuffnang | Jacob's Simple Pleasures | tak sangka dipenghujung bulan merdeka iaitu bulan ogos ada juga Cpuv Campaign yang ke 112 muncul pada 29hb. Sebenarnya cpuv shida dah banyak yang dah credited so berharap juga untuk dapat cpuv baru. Rasanya kesemua cpuv campaign dalam bulan ogos ni sebanyak 8 cpuv yang shida dapat :) cuma shida rasa sedih sebab bila dapat time shida agak sibuk. 1 september baru berpeluang update blog dan cpuv ini :) Terima kasih Nuffnang, hope untuk bulan september cpuv campaign lagi banyak dan meriah hehee Inshaa Allah :) kalau dapat rezeki kalau tak dapat usaha lagi ya :) Hari ni 1st update untuk bulan baru "Hello September" :)


29 Jari Ohsem:

Mimi Azirah said...

tahniah shida

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Rosmiza Ali said...

Alhamdulillah.. Rezeki Shida.. =)
Semoga bulan September ni semakin melimpah ruah rezeki utk kita semua.. Amin.. =)
Rosmiza Ali Official Blog™

Syaz Harzays Minme said...

wowww... tahniah kak shidaa :)

Sally Yatiey said...

Tahniah akak ;D

Diana Rashid said...

sejak bulan mei nuffnang memang bagi banyak cpuv.tapi tu la..sama macam akak sibuk sangt.nak bw dan update blog pun tak sempat..sayang je...lepas ni kena buat bw jugak la..

Diana Rashid said...

sejak bulan mei nuffnang memang bagi banyak cpuv.tapi tu la..sama macam akak sibuk sangt.nak bw dan update blog pun tak sempat..sayang je...lepas ni kena buat bw jugak la..

azizah :) said...

awal bulan da ada rezeki nuffnang.. tahniah shida

Fuza Musa said...

Syabas...

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah Shida..Fiza punya pun on going tak berapa nak ada..huhu

Siti Rohaida Yusof said...

banyaknya yang on going...tahniah..

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

Akif Imtiyaz said...

Rezeki dari Mr Nuff ..

Sha Fieka said...

tahniah..

ros_reeza said...

tahniah! rezeki.

Mohd Hakim Faiz said...

Tahniah, rezeki Shida

Sukma Haron said...

Tahniah Shida...akak pun dpt gak...

Yun Sing said...

Tahniah ^^

budak said...

tahniah :)

zarena heeney said...

tahniah shida :)

YANG UNIQUE™ said...

tahniah kak :)

Maria Firdz said...

Tahniah shida..

siti zawiah said...

tahniah dpt cpuv baru..

Mardiah Diana said...

Tahniah dik Shida...

Kiz MySelf said...

Hebat shida..masih kekal dan berjaya bersama nuffnang

Norhasniza Khalid said...

alhamdulillah.. seronoknya

nor nazliana said...

wahh rezeki..datang bergolek

Sya Mimie said...

tahniah.. murah rezeki.. :)

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak shida :)