Cpuv Campaign ke 112 dari Nuffnang | Jacob's Simple Pleasures | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 112 dari Nuffnang | Jacob's Simple Pleasures

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 1 September 2014

Cpuv Campaign ke 112 dari Nuffnang | Jacob's Simple Pleasures

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 112 dari Nuffnang | Jacob's Simple Pleasures | tak sangka dipenghujung bulan merdeka iaitu bulan ogos ada juga Cpuv Campaign yang ke 112 muncul pada 29hb. Sebenarnya cpuv shida dah banyak yang dah credited so berharap juga untuk dapat cpuv baru. Rasanya kesemua cpuv campaign dalam bulan ogos ni sebanyak 8 cpuv yang shida dapat :) cuma shida rasa sedih sebab bila dapat time shida agak sibuk. 1 september baru berpeluang update blog dan cpuv ini :) Terima kasih Nuffnang, hope untuk bulan september cpuv campaign lagi banyak dan meriah hehee Inshaa Allah :) kalau dapat rezeki kalau tak dapat usaha lagi ya :) Hari ni 1st update untuk bulan baru "Hello September" :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

29 Jari Ohsem:

Mimie said...

tahniah shida

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Kekzamanis said...

Alhamdulillah.. Rezeki Shida.. =)
Semoga bulan September ni semakin melimpah ruah rezeki utk kita semua.. Amin.. =)
Rosmiza Ali Official Blog™

Syazrahtarmin said...

wowww... tahniah kak shidaa :)

Unknown said...

Tahniah akak ;D

Diana Rashid said...

sejak bulan mei nuffnang memang bagi banyak cpuv.tapi tu la..sama macam akak sibuk sangt.nak bw dan update blog pun tak sempat..sayang je...lepas ni kena buat bw jugak la..

Diana Rashid said...

sejak bulan mei nuffnang memang bagi banyak cpuv.tapi tu la..sama macam akak sibuk sangt.nak bw dan update blog pun tak sempat..sayang je...lepas ni kena buat bw jugak la..

Unknown said...

awal bulan da ada rezeki nuffnang.. tahniah shida

Unknown said...

Syabas...

Azhafizah MN said...

Tahniah Shida..Fiza punya pun on going tak berapa nak ada..huhu

kisah si dairy said...

banyaknya yang on going...tahniah..

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

Lya Akif Imtiyaz said...

Rezeki dari Mr Nuff ..

Sha Fieka said...

tahniah..

Cik Rose said...

tahniah! rezeki.

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

Tahniah, rezeki Shida

Sukma said...

Tahniah Shida...akak pun dpt gak...

Yun Sing said...

Tahniah ^^

Unknown said...

tahniah :)

Unknown said...

tahniah shida :)

UNICHI YANIEJ said...

tahniah kak :)

Maria Firdz said...

Tahniah shida..

Unknown said...

tahniah dpt cpuv baru..

Mardiah Diana said...

Tahniah dik Shida...

kizmyself said...

Hebat shida..masih kekal dan berjaya bersama nuffnang

Unknown said...

alhamdulillah.. seronoknya

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

wahh rezeki..datang bergolek

Syamimi Saad said...

tahniah.. murah rezeki.. :)

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak shida :)