Hadiah Top Komen Ogos dari Blogger Azhafizah | Dunia sebenar Shida Hadiah Top Komen Ogos dari Blogger Azhafizah

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 13 September 2014

Hadiah Top Komen Ogos dari Blogger Azhafizah

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Top Komen Ogos dari Blogger Azhafizah | Semalam shida dah dapat dah hadiah ni, shida juga yang ambil sendiri peti surat depan rumah tu makanya surat ni selamat sampai ketangan shida :) Terima kasih azhafizah diatas penghargaan seperti ini :) Fridge Magnet Sticker kedua dari azhafizah sebenarnya, sebelum ni dah pernah dapat untuk Top Komen bulan Jun tak silap shida. Bagi korang yang suka menyimpan barang-barang dari Blogger Azhafizah ni boleh lah selalu terjah blog dan komen entri azhafizah, mana tahu rezeki boleh dapat barang-barang limited macam ni. Tak ada juak dimana-mana hanya di blog azhafizah sahaja :) Apa-apa pun ucapan shida untuk fiza moga terus maju dan berjaya dalam apa saja bidang diceburi serta berbahagia bersama keluarga tercinta :) Thanks www.azhafizah.com.


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

27 Jari Ohsem:

Adi Channel said...

tahniah kak :)

Unknown said...

Tahniah ;D

kisah si dairy said...

bestnya...akak pun dapat

Syamimi Saad said...

asslmkm shida.. tahniah ya.. :)
hadiah FM dari shida pun kita dah terima.. cntik sangat warna biru..

Umi Nazrah said...

alhamdulillah, tahniah shida ^_^

Unknown said...

wah bestnya ! tahniah yeee ^^

Invisible Me said...

Comelnyaa. Tahniah :)

Unknown said...

Jom join GA menarik ini:

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

Mardiah Diana said...

Wahh....tahniah dik Shida....comel FM tu...

Unknown said...

tahniah..cantik..

Anonymous said...

wah bestnyaa..
tahniah kak :)

Zaza Iman said...

comelll... ^__^ lepas ni kena rajin jalan2 blog rakan membaca n beri komen.. :)

Zaza Iman said...

comelll... ^__^ lepas ni kena rajin jalan2 blog rakan membaca n beri komen.. :)

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

hadiah shida dah sampai..:)

Unknown said...

tahniah shida!
jijah pon da dapat FM dari shida. terima kasih

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..rezeki..

Cik Rose said...

cantik, pink :)

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah selamat sampai ke tangan Shida :)

Nadia Johari said...

cantiknyaaa...

Lya Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah dah sampai ..tahniah Shida

Lya Akif Imtiyaz said...

Kak Lya pon dapat jugak hehehe

Dingdang said...

tahniah shida...

Unknown said...

Tahniah..mesti dah banyak koleksi fridge magnet ni kan?

kizmyself said...

Tahniah..orang rajin..ada balasan

Yun Sing said...

Tahniah eh :) Rajin ye komen ^^

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak shida!

Syamimi Saad said...

Alhmdulillah.. Tahniah shida..