Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 13 September 2014

Hadiah Top Komen Ogos dari Blogger Azhafizah

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Top Komen Ogos dari Blogger Azhafizah | Semalam shida dah dapat dah hadiah ni, shida juga yang ambil sendiri peti surat depan rumah tu makanya surat ni selamat sampai ketangan shida :) Terima kasih azhafizah diatas penghargaan seperti ini :) Fridge Magnet Sticker kedua dari azhafizah sebenarnya, sebelum ni dah pernah dapat untuk Top Komen bulan Jun tak silap shida. Bagi korang yang suka menyimpan barang-barang dari Blogger Azhafizah ni boleh lah selalu terjah blog dan komen entri azhafizah, mana tahu rezeki boleh dapat barang-barang limited macam ni. Tak ada juak dimana-mana hanya di blog azhafizah sahaja :) Apa-apa pun ucapan shida untuk fiza moga terus maju dan berjaya dalam apa saja bidang diceburi serta berbahagia bersama keluarga tercinta :) Thanks www.azhafizah.com.


27 comments:

  1. asslmkm shida.. tahniah ya.. :)
    hadiah FM dari shida pun kita dah terima.. cntik sangat warna biru..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tahniah shida ^_^

    ReplyDelete
  3. Jom join GA menarik ini:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete
  4. Wahh....tahniah dik Shida....comel FM tu...

    ReplyDelete
  5. wah bestnyaa..
    tahniah kak :)

    ReplyDelete
  6. comelll... ^__^ lepas ni kena rajin jalan2 blog rakan membaca n beri komen.. :)

    ReplyDelete
  7. comelll... ^__^ lepas ni kena rajin jalan2 blog rakan membaca n beri komen.. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah shida..:)

    hadiah shida dah sampai..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah shida!
    jijah pon da dapat FM dari shida. terima kasih

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah selamat sampai ke tangan Shida :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah dah sampai ..tahniah Shida

    ReplyDelete
  12. Tahniah..mesti dah banyak koleksi fridge magnet ni kan?

    ReplyDelete
  13. Tahniah..orang rajin..ada balasan

    ReplyDelete
  14. Tahniah eh :) Rajin ye komen ^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.