Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 4 September 2014

Hadiah Top Komen telah selamat diposkan

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Top Komen telah selamat diposkan | Akhirnya selesai juga hajat nak beri dan pos hadiah ni, ada seorang je tak PM shida detail dari awal bulan 8 lagi shida tunggu tapi tak juga PM so shida anggap dia sibuk dan sebagainya lah so biarkan dia dulu. Jadi yang lain tu shida dah siap pack dan poskan. Inshaa Allah paling lewat hari khamis depan boleh sampai ke tangan semua. Paling cepat maybe sabtu atau isnin :) Harap hadiah ni semua tak tercicir dan sampai dengan selamat. Nanti dah sampai jangan lupa ya inform shida, mana yang ada buat entri tag je dekat FB, boleh shida terjah dan baca :) Next hadiah untuk top komen bulan september dan oktober. Shida dah ada idea untuk beri kelainan sikit untuk 10 jari ohsem blog ini. Apa-apa pun tunggu shida update ya :)  Tahniah semua :) entri top komen klik sini!


19 comments:

  1. wah bestnya sapa yg dapat hadiah tu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah malam dik Shida...wah...bestnyer...tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  3. wah.. siapalah tu ye..

    shida, hadiah shida dah sampai tau, nanti mama update.. hihi, thanks shida.. cantik sgt..

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat yg bakal terima hadiah ;D hee

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada mereka yang bertuah ^^

    ReplyDelete
  6. Moga selamat smpai ke destination..

    ReplyDelete
  7. harap sampai dengan selamat semuanya :)

    ReplyDelete
  8. ada hadiah untuk top komentar..tahniah..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah buat semua top komentator...harap hadiah sampai dgn selamat

    ReplyDelete
  10. Lepas ni nak rajin2 komen blog ida la .. best betul dpt hadiah ni ^^

    ReplyDelete
  11. Nak juga nanti.. Tahniah buat semua..

    ReplyDelete
  12. cik nor punya dah sampai shida..tq shida..:)

    ReplyDelete
  13. Ros dah terimah hadiah tu Shida. terima kasih yer :)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.. dah selamat diterima... mekasih shida.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.