Hadiah Top Komen telah selamat diposkan | Dunia sebenar Shida Hadiah Top Komen telah selamat diposkan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 4 September 2014

Hadiah Top Komen telah selamat diposkan

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Top Komen telah selamat diposkan | Akhirnya selesai juga hajat nak beri dan pos hadiah ni, ada seorang je tak PM shida detail dari awal bulan 8 lagi shida tunggu tapi tak juga PM so shida anggap dia sibuk dan sebagainya lah so biarkan dia dulu. Jadi yang lain tu shida dah siap pack dan poskan. Inshaa Allah paling lewat hari khamis depan boleh sampai ke tangan semua. Paling cepat maybe sabtu atau isnin :) Harap hadiah ni semua tak tercicir dan sampai dengan selamat. Nanti dah sampai jangan lupa ya inform shida, mana yang ada buat entri tag je dekat FB, boleh shida terjah dan baca :) Next hadiah untuk top komen bulan september dan oktober. Shida dah ada idea untuk beri kelainan sikit untuk 10 jari ohsem blog ini. Apa-apa pun tunggu shida update ya :)  Tahniah semua :) entri top komen klik sini!


19 Jari Ohsem:

siti zawiah said...

wah bestnya sapa yg dapat hadiah tu..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah malam dik Shida...wah...bestnyer...tahniah kepada semua pemenang..

Norhasniza Khalid said...

wah.. siapalah tu ye..

shida, hadiah shida dah sampai tau, nanti mama update.. hihi, thanks shida.. cantik sgt..

Sally Yatiey said...

Tahniah buat yg bakal terima hadiah ;D hee

cik kiera said...

Tahniah pada mereka yang bertuah ^^

Maria Firdz said...

Moga selamat smpai ke destination..

Azhafizah Md Nor said...

harap sampai dengan selamat semuanya :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah,,thniah pd yg dpt tu..bestnye

caliph shuriken said...

congratz semua ^^

YANG UNIQUE™ said...

tahniah semua yg ohsem!

permatabiru said...

ada hadiah untuk top komentar..tahniah..:)

azizah :) said...

tahniah buat semua top komentator...harap hadiah sampai dgn selamat

Zinnia Z A Shaklee said...

Lepas ni nak rajin2 komen blog ida la .. best betul dpt hadiah ni ^^

Kiz MySelf said...

Nak juga nanti.. Tahniah buat semua..

Normi Nieza said...

cik nor punya dah sampai shida..tq shida..:)

ros_reeza said...

Ros dah terimah hadiah tu Shida. terima kasih yer :)

nor nazliana said...

class akak akak semua owesome gitu:)

Sya Mimie said...

alhamdulillah.. dah selamat diterima... mekasih shida.. :)

Azwar Syuhada said...

Tahniah buat semua.. :)