Sunday, 28 September 2014

Kelebihan Minum Air Masak Sebelum Tidur dan Bangun Tidur

Assalammualaikum, peace upon you.
maaf gambar lari tajuk ya hehee ^_^ 

Kelebihan Minum Air Masak Sebelum Tidur dan Bangun Tidur

Minum Sebelum Tidur segelas air masak dapat mengelakkan serangan jantung dan strok.
Minum Bangun Tidur 2 gelas air masak bagi mengaktifkan organ dalaman.



21 comments:

  1. air masak la paling bestttt bila dapat minum....

    ReplyDelete
  2. akak emmang selalu minum sebelum dan selepas tidur..tapi tak tahu pulak ada kebaikan nya...padahal akak minum sebabba malas nak bangun malam minum lagi..hahahha

    ReplyDelete
  3. bagus minum air masak ni.. banyak kelebihan tapi ramai juga susah nak minum kan shida

    ReplyDelete
  4. Sehari 2 liter air masak den minum..

    ReplyDelete
  5. Akak pun suka minum air putih ni..sebb baik untuk kesihatan kita...

    ReplyDelete
  6. Saya sehari mahu tiga botol air minum .

    ReplyDelete
  7. air masak memang bagus untuk kesihatan..akak banyak minum air masak.. tapi kuat jugak minum minuman manis ni..hmmm..patut dielakkan.. :)

    ReplyDelete
  8. Salam betul! Mmg amalkan hari2 :) hehe

    ReplyDelete
  9. Thanks for sharing kak shida! Memang betul pun, :)

    ReplyDelete
  10. Anak2 Kak Lya mmg selalu minum banyak air masak kat umah ..

    ReplyDelete
  11. Diaorg tak dibekalkan air manis kat sekolah tapi kak lya bagi diaorg bekal air masak ..

    ReplyDelete
  12. kadang kadang terlupa minum air masak..huhu

    ReplyDelete
  13. Nice sharing..
    Air masak mmg bagus untuk kesihatan..^_^

    ReplyDelete
  14. Sejak dlm pntng ni, air masak sebotol disediakan tepi bntal. Pntng bngun je msti nak minum.. Dhga sesangat..

    ReplyDelete
  15. bila bangun seteguk air masak sebelum basuh muka awet muda taw

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.