Kisah September | Dunia sebenar Shida Kisah September

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 8 September 2014

Kisah September

Assalammualaikum, peace upon you.
Kisah September | Pejam celik pejam celik dah seminggu dah bulan september ni. Sabtu baru ni shida sefamily pergi ke rumah kakak shida untuk sambut Hari Jadi. Biasa memang kami akan sambut setiap bithday anak-anak buah shida ni. Diorang pun masih kecil kan so saja lah nak meraikan meriahkan suasana peningkatan umur mereka ni. Salah satu aktiviti kekeluargaan yang paling hapening :) So untuk bulan September ni kami sambut untuk 4 hari jadi iaitu Ayah shida Pak Radzuan (2/9) Adik shida Nabila  (9/9) Anak buah shida yang kedua Nana (9/9) dan Anak buah shida yang ketiga Adam (6/9) dekat-dekat je semua tarikh kan hehee.. tapi adik shida dengan anak buah shida tu tarikh sama kan dan caracter pun sama kuat tidur hahaaa.. eloklah sangat! so masa tu kekenyangan sebab kakak shida masak banyak sangat menu, dengan kek lagi, bihun goreng, macaroni dan lain-lain. Memang buncit semalam makan pun agak lewat haihh redhaa je lah ^_^ tapi memang kami semua happy, banyak adegan yang mencuit hati, tersentuh hati dari anak-anak buah shida semua :) Selamat Hari Jadi semua :)
Kebetulan adik shida yang study kat Politeknik Sabak Bernam balik cuti juga, kira semuanya ada semalam kecuali abang shida dan kakak ipar yang stay kat Rawang tu tak balik. Habis celebrate makan-makan sesi beri hadiah, banyak hadiah untuk dorang, yang si abang bukan hari jadi pun bagi juga hehee. bersepah habis rumah memang mak dia kena dobi lah lepas tu ^_^ apa-apa pun shida gembira semuanya berjalan dengan lancar sebab last minit bincang nak buat malam tu, yang penting semua happy tu je :) Ohya, korang! mulai hari selasa shida akan buat entri auto publish, bermula selasa hingga khamis sebab shida nak pergi kursus seperti yang shida cerita sebelum ni,  yang tak baca lagi boleh lah belek-belek entri yang lepas-lepas tu ya :) So balik sure letih cuma nak berehat je tinggal dari pagi sampai malam berturut-turut, so sesi blogwalking shida akan bermula selepas hari khamis, jumpa nanti kat blog masing-masing ok :)


29 Jari Ohsem:

mama 3farhanah said...

Bestnya sambut besday ramai-ramai...kek pn kena buat bertingket-tingket la.

Mila Hilas said...

hepi besday utk semua.hehe..ad yg sambut in advance ye?

miminadam said...

hee, mimin pun lahir bulan 9

Shida Radzuan said...

@Mila Hilas ha,a ada je sebab 9/9 jatuhnya hari selasa hari sekolah dan bkerja so tak boleh sambut time tu :)

Shida Radzuan said...

@miminadam oh yeke Happy Birthday in advance :)

Nadratul Syazwana said...

Wahh seronoknya! Nad sejak sambung study ni jarang dah ikut celebrate apape T.T

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi isnin dik Shida...selamat hari lahir untuk semuanyer...

Sally Samsaiman said...

tgh malam pun makan bosarrr kak shida..kekeke...

happy birthday, happy belated semua :D

Rosmiza Ali said...

Tu dia, pakat celebrate sekaligus.. Baru meriah.. Jimat pun jimat.. Hehe.. Sedapnya la hai tengok kek.. macam dah lama jer pulak akak tak makan kek.. Glup!
Rosmiza Ali Official Blog™

Sally Yatiey said...

Seronokkkkkk ;) Happy birthdayyyyy ^_^

Cik Asma BLuppy said...

happy besday semua!

timm bill said...

ramai kan org besday bulan 9..timm pun buln september..hehe..

siti zawiah said...

seronoknya..hehe.happy birthday

Lynn Damya said...

Salam, wahhh sekaligus sambut ye~ haha tp mmg best klw dlm sebulan tu, kita berkongsi bulan birthday dgn ramai kenalan kita, mmg meriah selalunya klw buat majlis..hehe

Azhafizah Md Nor said...

seronoknya sambut birthday beramai ramai..happy birthday untuk semua :)

Diana Rashid said...

seronoknya sambut birthday ramai2 gini..

Shida..cemana shida buat post shida ada tajuk post kat awal2 entry tu..

Normi Nieza said...

bestnya kek..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui tergoda tgk kek tu shida..huhuhu

azizah :) said...

meriah.. seronok sambut beramai2.. havoc!

Norhasniza Khalid said...

wah... meriahnya sambung ye, kek tu nampak sedap je

Asha Lya said...

Nampak meriahnya d situ

ros_reeza said...

meriah kan kalau sambut ramai -ramai :)
semoga dipemrudahkan untuk berkursus tu :)

Ibu Lala said...

Jimat kalau buat bday ramai ramai.

nor nazliana said...

meriahnyer sambut ramai2

Siti Rohaida Yusof said...

comel..

Sya Mimie said...

senang sambut sekali harung ye.. hehe..
macam sy suami bulan 9 juga. insyaAllah baby ni pun bulan 9.. tunggu masa je. akan dtng blh smbut sekali..hehe

Nadia Johari said...

tu dia budak-budak..sakan buka hadiah..hehee..slemat berkursus shida

Akif Imtiyaz said...

wAH WAH WAH MERIAHNYERR

Azwar Syuhada said...

Happy belated birthday buat semua..