Raihan - I'Tiraf (lirik lagu dan Video) | Salam Jumaat | Dunia sebenar Shida Raihan - I'Tiraf (lirik lagu dan Video) | Salam Jumaat

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 12 September 2014

Raihan - I'Tiraf (lirik lagu dan Video) | Salam Jumaat

Assalammualaikum, peace upon you.
Raihan - I'Tiraf (lirik lagu dan Video)

Wahai TUHAN ku tak layak ke Syurgamu,
Namun tak pula aku sanggup ke nerakamu,
Ampunkan dosaku terimalah taubatku,
Sesungguhnya Engkaulah Pengampun dosa-dosa besar,

Ilahilas tu lilfirdausi ahla,
Wala aqwa aalannaril jihimi,
Fahabblitau batau waghfir zunubi,
Fainnakaro firul zanbi azimi,

Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai,
Dengan rahmat Mu ampunkan daku oh Tuhan ku,
Wahai Tuhan selamatkan kami ini,
 Dari Segala kejahatan dan kecelakaan,

Kami takut harap kepada Mu,
Suburkanlah CINTA kami kepada Mu,
Kamilah hamba yang mengharap belas dari Mu,



Shida suka dengar lagu ni, kalau sunyi-sunyi tengah design ke apa, shida mesti buka lagu ni, ini antara lagu-lagu yang akan menemani shida sepanjang shida berjaga malam hingga ke pagi buat kerja. Siang kerja malam kerja itu lah shida, mana badan tak letih huhuhu :') Play video tu sambil menyanyi ya :) shida nyanyi dalam hati je takut ganggu family tidur :)