Raihan - I'Tiraf (lirik lagu dan Video) | Salam Jumaat | Dunia sebenar Shida Raihan - I'Tiraf (lirik lagu dan Video) | Salam Jumaat

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 12 September 2014

Raihan - I'Tiraf (lirik lagu dan Video) | Salam Jumaat

Assalammualaikum, peace upon you.
Raihan - I'Tiraf (lirik lagu dan Video)

Wahai TUHAN ku tak layak ke Syurgamu,
Namun tak pula aku sanggup ke nerakamu,
Ampunkan dosaku terimalah taubatku,
Sesungguhnya Engkaulah Pengampun dosa-dosa besar,

Ilahilas tu lilfirdausi ahla,
Wala aqwa aalannaril jihimi,
Fahabblitau batau waghfir zunubi,
Fainnakaro firul zanbi azimi,

Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai,
Dengan rahmat Mu ampunkan daku oh Tuhan ku,
Wahai Tuhan selamatkan kami ini,
 Dari Segala kejahatan dan kecelakaan,

Kami takut harap kepada Mu,
Suburkanlah CINTA kami kepada Mu,
Kamilah hamba yang mengharap belas dari Mu,



Shida suka dengar lagu ni, kalau sunyi-sunyi tengah design ke apa, shida mesti buka lagu ni, ini antara lagu-lagu yang akan menemani shida sepanjang shida berjaga malam hingga ke pagi buat kerja. Siang kerja malam kerja itu lah shida, mana badan tak letih huhuhu :') Play video tu sambil menyanyi ya :) shida nyanyi dalam hati je takut ganggu family tidur :)



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

12 Jari Ohsem:

Azwar Syuhada said...

lama tak dengar lagu ni.. :(

Azhafizah MN said...

salam jumaat Shida.fiza pun suka lagu ni..

kisah si dairy said...

nak dengar la lagu nie kat rumah nanti..kat office tak boleh nak dengar...huhu

Cik Rose said...

Salam Jumaat :)
Suka juga sebenarnya....

Adi Channel said...

memang best :)

Unknown said...

Suka lagu ni ;)

Mardiah Diana said...

Akak pun suka dengar lagu ni....

Cik Nor said...

best lagu nie..:)

Unknown said...

alaa sedih.. lagu ni terus masuk dalam sanubari.. betapa kerdilnya kita hamba Allah ni

Nadia Johari said...

banyaknya la dosa kita..

Lya Akif Imtiyaz said...

Lagu yang menusuk kalbu...

Lya Akif Imtiyaz said...

Suka jugak dengar