Rezeki September | Dunia sebenar Shida Rezeki September

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 15 September 2014

Rezeki September

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki September kembali dengan 3 Cpuv Campaign baru iaitu RMK Autumn/Winter 2014 dan RWG - Ice Age Adventure (2) agak lama shida menunggu cpuv campaign berderet macam ni :) Best betul rasa bila buka acc nuffnang semalam, kalau update je survey mesti dapat :) salah satu tips macam mana nak dapat cpuv campaign ini tips simple dan mudah :) Terima kasih Nuffnang atas 3 cpuv campaign ini. Hope dapat lagi lagi dan lagi :) korang mesti dapat juga kan? :)


31 Jari Ohsem:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah isnin dik Shida...wahh...tahniah yer..semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi....

timm bill said...

wa! thniah kak shida..nk cek jugak la nuffnang..

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Maria Firdz said...

TAHNIAH SHIDA...

cik kanta coklat said...

Tahniah shida.. banyak cpuv ongoing, moga makin murah rezeki ye :)

Rosmiza Ali said...

Alhamdulillah.. Rejeki.. Akak bulan ni baru merasa BE Shida.. Huhu.. 3 tahun menanti.. Orang lain dah beratus2 total BE.. Akak baru 4.. Kahkahkah! ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

CikSiti said...

saya xpaham2 lagi function nuffnang nih hehe

ros_reeza said...

wah banyak tu.. rezeki... tahniah tau !

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

siti zawiah said...

tahniah.. :)

Hafiz Hafizol said...

dah kenapa la nie banyak sangat dapat cpuv nie? hahaha...

Diana Rashid said...

Bulan ni bersusun2 cpuv kkan?/harap2 hunujng bulan boleh cashout lebih sikit..

Lynn Damya said...

Salam, wah rezeki ! Congratez :D sy ni dah jarang update, rank turun, iklan pun satu dua je, hahah~

TunSha Ayunie said...

alhamdulillah, tahniah ya kak shida :)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah Shida..banyak dpat CPUV tu.

azizah :) said...

bestnya shida.. murah betul rezeki dgn nuffnang.. jijah sejak tukar domain..kurang cpuv.. huhu

Nadia Johari said...

alhamdulillah..rezeki

zaza zehra said...

alhamdulillah..byk rzki :)

MNH SASTERA MELAYU said...

Bestnyaaaa. Tahniah shida

Norhasniza Khalid said...

tahniah shida.. hebat!!! double klik kat sini.. :)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida .,..Byk tgh On Going tu Shida ..Kak Lya menabung Lactacyd & HP utk Shida ..

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah moga Shida terus murah rezeki ..

Nurul Faiz said...

tak dapat la shida. huhuhu.

Irna Nurasikin said...

tahniah shida...murah rezeki shida...irna tgh menunggu..x ada rezeki lg...

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

murah rezeki akk..

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah,,banyak betul yang on going tu shida

deno said...

Wah banyakkk! COngrats kak!^^

Kiz MySelf said...

Power ..sah dah adik angkat nuffnang ni

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak Shida! Banyak tuew, murah rezeki :)

Sya Mimie said...

Tahniah ya shida.. Sntiasa dimurahkn rezeki..

Sukma Haron said...

tahniah yea