Rezeki September | Dunia sebenar Shida Rezeki September

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 15 September 2014

Rezeki September

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki September kembali dengan 3 Cpuv Campaign baru iaitu RMK Autumn/Winter 2014 dan RWG - Ice Age Adventure (2) agak lama shida menunggu cpuv campaign berderet macam ni :) Best betul rasa bila buka acc nuffnang semalam, kalau update je survey mesti dapat :) salah satu tips macam mana nak dapat cpuv campaign ini tips simple dan mudah :) Terima kasih Nuffnang atas 3 cpuv campaign ini. Hope dapat lagi lagi dan lagi :) korang mesti dapat juga kan? :)


31 Jari Ohsem:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah isnin dik Shida...wahh...tahniah yer..semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi....

Fatimah Nabila said...

wa! thniah kak shida..nk cek jugak la nuffnang..

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Maria Firdz said...

TAHNIAH SHIDA...

Unknown said...

Tahniah shida.. banyak cpuv ongoing, moga makin murah rezeki ye :)

Kekzamanis said...

Alhamdulillah.. Rejeki.. Akak bulan ni baru merasa BE Shida.. Huhu.. 3 tahun menanti.. Orang lain dah beratus2 total BE.. Akak baru 4.. Kahkahkah! ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

Siti Sharini said...

saya xpaham2 lagi function nuffnang nih hehe

Cik Rose said...

wah banyak tu.. rezeki... tahniah tau !

Unknown said...

Tahniah ;D

Unknown said...

tahniah.. :)

Hafiz Hafizol said...

dah kenapa la nie banyak sangat dapat cpuv nie? hahaha...

Diana Rashid said...

Bulan ni bersusun2 cpuv kkan?/harap2 hunujng bulan boleh cashout lebih sikit..

Lynn Damya said...

Salam, wah rezeki ! Congratez :D sy ni dah jarang update, rank turun, iklan pun satu dua je, hahah~

Tunsha Ayunie said...

alhamdulillah, tahniah ya kak shida :)

Azhafizah MN said...

Tahniah Shida..banyak dpat CPUV tu.

Unknown said...

bestnya shida.. murah betul rezeki dgn nuffnang.. jijah sejak tukar domain..kurang cpuv.. huhu

Nadia Johari said...

alhamdulillah..rezeki

Zaza Iman said...

alhamdulillah..byk rzki :)

Nurhaziq Abdul Hafiz said...

Bestnyaaaa. Tahniah shida

Unknown said...

tahniah shida.. hebat!!! double klik kat sini.. :)

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida .,..Byk tgh On Going tu Shida ..Kak Lya menabung Lactacyd & HP utk Shida ..

Lya Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah moga Shida terus murah rezeki ..

Dingdang said...

tak dapat la shida. huhuhu.

Eirna Nurasikin said...

tahniah shida...murah rezeki shida...irna tgh menunggu..x ada rezeki lg...

nurul aqidah azahar said...

murah rezeki akk..

kisah si dairy said...

tahniah,,banyak betul yang on going tu shida

Dayang Deno said...

Wah banyakkk! COngrats kak!^^

kizmyself said...

Power ..sah dah adik angkat nuffnang ni

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak Shida! Banyak tuew, murah rezeki :)

Syamimi Saad said...

Tahniah ya shida.. Sntiasa dimurahkn rezeki..

Sukma said...

tahniah yea