Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 15 September 2014

Rezeki September

Assalammualaikum, peace upon you.
Rezeki September kembali dengan 3 Cpuv Campaign baru iaitu RMK Autumn/Winter 2014 dan RWG - Ice Age Adventure (2) agak lama shida menunggu cpuv campaign berderet macam ni :) Best betul rasa bila buka acc nuffnang semalam, kalau update je survey mesti dapat :) salah satu tips macam mana nak dapat cpuv campaign ini tips simple dan mudah :) Terima kasih Nuffnang atas 3 cpuv campaign ini. Hope dapat lagi lagi dan lagi :) korang mesti dapat juga kan? :)


31 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah isnin dik Shida...wahh...tahniah yer..semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi....

    ReplyDelete
  2. wa! thniah kak shida..nk cek jugak la nuffnang..

    ReplyDelete
  3. Tahniah shida.. banyak cpuv ongoing, moga makin murah rezeki ye :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Rejeki.. Akak bulan ni baru merasa BE Shida.. Huhu.. 3 tahun menanti.. Orang lain dah beratus2 total BE.. Akak baru 4.. Kahkahkah! ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. saya xpaham2 lagi function nuffnang nih hehe

    ReplyDelete
  6. wah banyak tu.. rezeki... tahniah tau !

    ReplyDelete
  7. dah kenapa la nie banyak sangat dapat cpuv nie? hahaha...

    ReplyDelete
  8. Bulan ni bersusun2 cpuv kkan?/harap2 hunujng bulan boleh cashout lebih sikit..

    ReplyDelete
  9. Salam, wah rezeki ! Congratez :D sy ni dah jarang update, rank turun, iklan pun satu dua je, hahah~

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, tahniah ya kak shida :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah Shida..banyak dpat CPUV tu.

    ReplyDelete
  12. bestnya shida.. murah betul rezeki dgn nuffnang.. jijah sejak tukar domain..kurang cpuv.. huhu

    ReplyDelete
  13. tahniah shida.. hebat!!! double klik kat sini.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah Shida .,..Byk tgh On Going tu Shida ..Kak Lya menabung Lactacyd & HP utk Shida ..

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah moga Shida terus murah rezeki ..

    ReplyDelete
  16. tahniah shida...murah rezeki shida...irna tgh menunggu..x ada rezeki lg...

    ReplyDelete
  17. tahniah,,banyak betul yang on going tu shida

    ReplyDelete
  18. Power ..sah dah adik angkat nuffnang ni

    ReplyDelete
  19. Tahniah kak Shida! Banyak tuew, murah rezeki :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah ya shida.. Sntiasa dimurahkn rezeki..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.