Tahniah kepada TOP KOMEN bulanan blog shida | Jari Ohsem Julai dan Ogos | Dunia sebenar Shida Tahniah kepada TOP KOMEN bulanan blog shida | Jari Ohsem Julai dan Ogos

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 2 September 2014

Tahniah kepada TOP KOMEN bulanan blog shida | Jari Ohsem Julai dan Ogos

Assalammualaikum, peace upon you
Top Komen Bulan Julai 2014 dan Top Komen Bulan Ogos 2014

Korang boleh lihat depan laptop atau komputer korang dari sebelah kiri Top Komen Julai dan sebelah kanan pula Top Komen Ogos. Terima kasih shida ucapkan kepada 10 pengomen tegar atau pengunjung dan pembaca setia blog shida Dunia sebenar Shida www.duniashida.com. Sebenarnya shida terharu dengan mereka sebab tak putus-putus datang melawat blog shida yang biasa-biasa ini. Kadang-kadang tu sibuk dengan hal dan komitmen lain shida memang tak ada masa nak update, itu pun korang datang terjah dan tanya khabar itu lagi tacinggg huhuhu. Memang agak sibuk sikit lately dengan urusan kerja shida ni. Next week shida ada kursus pendek dengan bos so maybe sibuk juga, Kursus Pertanian tentang baja dan racun.

So seperti yang dijanjikan shida nak beri sedikit orang kata buah tangan eh bukan! hadiah sebagai tanda terima kasih dan buat kenangan bloging kita selama kenal ni. Jadi bagi nama yang tercalon kedua-dua bulan ini akan menerima 2 hadiah jika salah satu dapat satu hadiah ya :) Jadi diminta nama didalam senarai 10 Jari Ohsem minta korang PM shida di email atau facebook untuk tebus hadiah korang ini. Hadiah tak gempak pun sebab setiap bulan nak beri pada korang so shida ikhlas buat untuk korang yang sememangnya limited edition, dimana-mana pun tak akan dapat barang atau hadiah ini :) Hanya di blog shida yang serba biru ini :)

Fridge Magnet Limited Edition untuk Top Komen Julai
Keychain dari Bukit Merah untuk Top Komen Ogos

Tahniah semua! jangan lupa tuntut ya! nama-nama ini yang tak perlu beri detail sebab shida sudah ada detailnya : Azhafizah, Ana Ahmad, Aziezah, Sukma Haron, Juliana Johari, Roshareeza, Haneeza, Maria Firdz, Sally Yatiey dan Normi Nieza. Yang lain-lain tu shida memang tak ada alamat korang so PM ya ASAP :) TQ!


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

35 Jari Ohsem:

Unknown said...

Mmg pengunjung tegar blog shida diorg ni

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah ptg dik Shida...tahniah kepada semuanyer...

kisah si dairy said...

ala...rugi..tak dapat lagi..hehehe

Diana Rashid said...

tAHNIAH SEMUA..

Lya Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ..Tahniah semua ..Tq ya Shida ,.Yeyy dapat FN shida ..dapat FM Bukit Merah jugak yeyyy ..bertambah2 la FM kak Lya hehhee .

Cik Nor said...

thanks shida..nama cik nor tersenarai jgk..:)

Sha Fieka said...

tahniah..

Unknown said...

Tahniah buat yg tersenarai ya ;D

Unknown said...

Yeay ;D Thanks kak Shida ^_^

Cik Rose said...

Alhamdulillah..rezeki Ros.. terima kasih yer:) moga dimurahkan rezeki :)

*nama Ros, Roshazareeza. KAt senarai tu tertinggal suku kata'za'. hihihi

Azhafizah MN said...

Tahniah semua..Thanks Shida :)

Unknown said...

tahniah pada pengomen tegar :)

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

Tahniah buat mereka semua

✿INA AINAA✿ said...

Wahhhh tahniah bg mereka... bestnya dapat magnet dunia shida tu

Unknown said...

wahhhhhhhhh, bestnyaaa!! tahniah semuaaa :DD

Asha Lya said...

Tahniah semua..comel2

Mimie said...

ok shida satgi akak pm

Sukma said...

Thanks Shida...tahniah semua...

Syamimi Saad said...

asslmkm shida.. alhamdulillah.. rezeki lagi sekali..
details dah send di fb ya.. :) mekasih..

ZULHILMI TEMPOYAK said...

fuhhh.. berbaloi2...

Unknown said...

bestnya..tahniah.. ^_^

Unknown said...

tahniah semua :)

Unknown said...

tahniah semua! :D

Unknown said...

tahniah yg berjaya :)

UNICHI YANIEJ said...

tahniah semua..mmg awesome!

Unknown said...

Alhamdulillah :)
jijah tak jemu2 setia mengunjungi blog shida.. terima kasih hadiah..

alamat sama kat sabah tau! alamat rumah.. macehh shida

Tunsha Ayunie said...

tahniah semua :)

Lya Akif Imtiyaz said...

Singgah menabung Sony Experia

Maria Firdz said...

Tahniah semua..

Kiera Rashid said...

mereka memang ohsemm.....

Hani Rahman said...

Wahhh ... Best nyer ...

kizmyself said...

Nak gak shida.. Sebagai top silent reader..hehe

Unknown said...

comel.. mama pun dapat satu.. thanks dear.. ada entri pun untuk itu..

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

untung diorang ana pun nak juga lahh tp kena rajin jadi jejari owesom kan hihii:)

Azwar Syuhada said...

Tahniah buat semua.. :)