Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 5 September 2014

The Versatile Blogger Award

Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks the nice fella who give you this award (included link blog) :

Terima kasih banyak-banyak kepada Blogger Cik Pop hahaaa special giler!! nama dia Cik Pop ok! pelik oooh pelik hehee.. thanks sebab tag "The Versatile Blogger Award" ni, versatile kah blogger shida ni? tang mana versatile tu cer habaq sat hehee :) terima kasih lagi sekali. Jadi yang kena tag tu kena teruskan lah award ni menjadi sepanjang zaman blogger dari lama ke baru dari baru ke lama :) Rasa dah lama tak buat tag macam ni sangat-sangat rindu kan kan..hehee :)

Select 15 blogs/bloggers you've recently discovered /followed regularly and nominated to this award :
  1. www.azhafizah.com
  2. www.ziezah.com
  3. www.mamaniza.com
  4. www.dianarashid.com
  5. www.dayangdeno.com
  6. www.kisahsidairy.com
  7. www.ladyainaa.com
  8. sitizawiah95.blogspot.com
  9. ceritamayapersada.blogspot.com
  10. sallyyatiey.blogspot.com
  11. mardiahdiana.blogspot.com
  12. myfirdz-trulylove.blogspot.com
  13. akifimtiyaz3.blogspot.com
  14. nusha1706.blogspot.com
  15. coratcoretpinkummi.blogspot.com 

 Tell the person who nominated you with 7 things about yourself :
  1. Seorang yang sukakan warna BIRU rasanya semua dah tahu hehee.. apa sahaja warna biru mesti suka tengok pandang dan jatuh cinta terus ^_^ tapi warna biru ye bukan disebaliknya.
  2. Seorang yang sangat serius dan komited dalam kerja
  3. Seorang yang senang menangis *sebab cepat terasa shida ni :3
  4. Seorang yang simple dan senang bergaul *sebab ramah kot :3
  5. Seorang yang kurang bershopping *sebab rasa perit cari duit ni!
  6. Seorang yang suka bersukan atau riadah
  7. Seorang yang sanagt suka tengok cerita action dan horror *macam csi ke, hantu-hantu ke layann!!
  8. habisss dahh lah sampai 7 jer kan heheee :p



18 comments:

  1. wahh tercalon..thanks shida..ade masa fiza teruskan :) selamat bersegmen anyway

    ReplyDelete
  2. seorang yang serious memang sha setuju sangat :)

    ReplyDelete
  3. uikk...kena tag ke nie..adeh..haruslah kan buat...

    ReplyDelete
  4. terimakasih..nanti akak buat..nak mengenali diri sendiri dulu nih..hahahah

    ReplyDelete
  5. Wah! Versatile Blogger gitu.. Tahniah kena tag.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  6. kena tag.. inshaaAllah free jijah join ye

    ReplyDelete
  7. mama ada??? ada 3 blogger dah tag mama ni... ayoyoyo

    ReplyDelete
  8. Wahh..terbaik..skodeng jap mereka..mereka..mereka tu.. :)

    ReplyDelete
  9. Thanks tag.. Insha Allah... De masa nnt sy buat ea..

    ReplyDelete
  10. warna biru dapat tahu dari warna blog Shida ni. hihi.. memang peminat biru yer :)
    eh cerita hantu tu Shida suka tengok?.. Ros takut!

    ReplyDelete
  11. dulu peminat tegar kaler biru.. ntah macam mna blh tertukar kaler merah..hihi
    biru mendamaikan..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.