Wordless Wednesday | Bora Bora Island | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Bora Bora Island

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 3 September 2014

Wordless Wednesday | Bora Bora Island

Assalammualaikum, peace upon you.
kalau dapat pergi sana, rasa tak nak balik dah hehee ^_^


28 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

subhanallah..cntiknyaaa...

Lynn Damya said...

Salam, haha Bora2 ni mmg cantik gila! paling best nak try makan dlm air tu, mesti release tension betul..haha yup, xnak balik, nak stay situ je..hehe :p

Unknown said...

Perghhhhh :)
Nak g sanaaaaaaaa.. hee

Unknown said...

cantik tempat ni :)

YANG UNIQUE™ said...

cantiknya kak..yanie pun suka tempat mcm ni .. :)

Unknown said...

subhanallah..cantiknya.. :)

Kekzamanis said...

Cantik tempat ni.. Kat mana ni shida? =)
Rosmiza Ali Official Blog™

✿INA AINAA✿ said...

Ya Alah cantiknyaa laut tu... jernih je.. mkan kat tengah laut paling syokk tuuuuuu .

Unknown said...

Subhanallah! cantik2 nyaa pemandangannya.. bestnya kalau dpt bersantai kat sini

Diana Rashid said...

cantiknya pemandangn..tapi nampak macam panas..hehe..akak ni puteri lilin walaupun kulit itam..tapi takut betul kena panas.hahah

Diana Rashid said...

cantiknya pemandangn..tapi nampak macam panas..hehe..akak ni puteri lilin walaupun kulit itam..tapi takut betul kena panas.hahah

Azhafizah MN said...

makan kat dalam air tu macam menarik je kan..sejuk je..hehe

PCL said...

sedap mata memandang....memang best bersantai gitu.

Blogwalking Bersama Mamaniza.com.

dari PCL ; www.nazlee.com

Lya Akif Imtiyaz said...

Cantik sungguh tempatnya ...

Lya Akif Imtiyaz said...

Mesti seronok dapat g sana ..

Sukma said...

Kalau ler tinggal kat sana kan best....

Maria Firdz said...

Pernah main game pizza frenzy... Rupanya da betul ek.. Hehe

Mimin Adam said...

kat mana ni? cantiknyaaaaa view nyaa

Mardiah Diana said...

Cantiknyer tempat ni....mcmna yer rasanyer bila makan kat atas air tu....sangat kreatif...

caliph shuriken said...

menarik tempat ni ^^

Zinnia Z A said...

Idaaaa, jom g sini sama2 .. hhahaa

kizmyself said...

Wahhh..betapa bestnya dapat pergi sini..cantiknya ciptaan Allah

Cik Nor said...

unik & cantik./.:)

Unknown said...

wah... cantiknya.. subhanallah

Cik Rose said...

cantiknya.. teingin je nak pergi ..

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

cantiknyerr aduhhh..sapa nak taja ni hahaha

Syamimi Saad said...

waaaaaa... cantiknyaaaa...

Azwar Syuhada said...

Cantiknya pemandangan..