Wordless Wednesday | Bora Bora Island | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Bora Bora Island

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 3 September 2014

Wordless Wednesday | Bora Bora Island

Assalammualaikum, peace upon you.
kalau dapat pergi sana, rasa tak nak balik dah hehee ^_^


28 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

subhanallah..cntiknyaaa...

Lynn Damya said...

Salam, haha Bora2 ni mmg cantik gila! paling best nak try makan dlm air tu, mesti release tension betul..haha yup, xnak balik, nak stay situ je..hehe :p

Sally Yatiey said...

Perghhhhh :)
Nak g sanaaaaaaaa.. hee

zarena heeney said...

cantik tempat ni :)

YANG UNIQUE™ said...

cantiknya kak..yanie pun suka tempat mcm ni .. :)

siti zawiah said...

subhanallah..cantiknya.. :)

Rosmiza Ali said...

Cantik tempat ni.. Kat mana ni shida? =)
Rosmiza Ali Official Blog™

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Ya Alah cantiknyaa laut tu... jernih je.. mkan kat tengah laut paling syokk tuuuuuu .

azizah :) said...

Subhanallah! cantik2 nyaa pemandangannya.. bestnya kalau dpt bersantai kat sini

Diana Rashid said...

cantiknya pemandangn..tapi nampak macam panas..hehe..akak ni puteri lilin walaupun kulit itam..tapi takut betul kena panas.hahah

Diana Rashid said...

cantiknya pemandangn..tapi nampak macam panas..hehe..akak ni puteri lilin walaupun kulit itam..tapi takut betul kena panas.hahah

Azhafizah Md Nor said...

makan kat dalam air tu macam menarik je kan..sejuk je..hehe

Nazlee Ismail PCL said...

sedap mata memandang....memang best bersantai gitu.

Blogwalking Bersama Mamaniza.com.

dari PCL ; www.nazlee.com

Akif Imtiyaz said...

Cantik sungguh tempatnya ...

Akif Imtiyaz said...

Mesti seronok dapat g sana ..

Sukma Haron said...

Kalau ler tinggal kat sana kan best....

Maria Firdz said...

Pernah main game pizza frenzy... Rupanya da betul ek.. Hehe

miminadam said...

kat mana ni? cantiknyaaaaa view nyaa

Mardiah Diana said...

Cantiknyer tempat ni....mcmna yer rasanyer bila makan kat atas air tu....sangat kreatif...

caliph shuriken said...

menarik tempat ni ^^

Zinnia Z A Shaklee said...

Idaaaa, jom g sini sama2 .. hhahaa

Kiz MySelf said...

Wahhh..betapa bestnya dapat pergi sini..cantiknya ciptaan Allah

Normi Nieza said...

unik & cantik./.:)

Norhasniza Khalid said...

wah... cantiknya.. subhanallah

ros_reeza said...

cantiknya.. teingin je nak pergi ..

nor nazliana said...

cantiknyerr aduhhh..sapa nak taja ni hahaha

Sya Mimie said...

waaaaaa... cantiknyaaaa...

Azwar Syuhada said...

Cantiknya pemandangan..