Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 10 September 2014

Wordless Wednesday | Macam ni pun boleh ke??

Assalammualaikum, peace upon you.
macam ni pun boleh ke??


25 comments:

  1. Tahan kebosanan yg melampau kot depa masa tu..

    ReplyDelete
  2. mula2 bce tu mmg rsa nk tergelak tp ble pk blk, x baik nye dorg buat gni..menyusahkan byk pihak..ad kemudahan tp dipermainkn plak..aduhai manusia ni

    ReplyDelete
  3. Pun boleh ... Hahaha .. Nakal diorg nih ..

    ReplyDelete
  4. sabar je Maybank melayan. hihi..
    p/s: tq. Ros dah terima hadiah semalam :)

    ReplyDelete
  5. sabar jer la..kalau semakin layan semakin menjadi ..hihii:)

    ReplyDelete
  6. diorg ni memain betul..nnti klau ada yg btul2 masalah, maybank xlayan bru tau..

    ReplyDelete
  7. Kisahan pihak Bank...terpaksa melayan kerenah yg kadang tak masuk akal....

    ReplyDelete
  8. Letih mybank tu nak melayan, jawabnya diam jelah!

    ReplyDelete
  9. kesian cik mybank ni.selalu diperkotak katik kan..heheh

    ReplyDelete
  10. ni namanya orang bagi betis nak peha..tak pepasal maybank kena troll kan..

    ReplyDelete
  11. haha nakal betul budak2 zaman sekarang ni, sabar jelah..

    ReplyDelete
  12. hahaha..orang macam nie pun ada kan

    ReplyDelete
  13. Hahaha...sengal...haha..x tahan nak gelak

    ReplyDelete
  14. kesian orang yang jaga ni..kene layan karenah orang yang ntah ape2..hahaa

    ReplyDelete
  15. Kesian kat pihak yang kena menjawap huhuhu

    ReplyDelete
  16. Kita sakit hati tak kalau org mainkan kita

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.