Blog cuti Sempena Hari Raya Aidiladha dan juga sakit | Dunia sebenar Shida Blog cuti Sempena Hari Raya Aidiladha dan juga sakit

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 8 October 2014

Blog cuti Sempena Hari Raya Aidiladha dan juga sakit

Assalammualaikum, peace upon you.
Sedih betul tengok keadaan diri sakit-sakit macam ni huhuhu :) tersadai blog beberapa hari mula dari raya pertama sampailah sekarang ni, raya pertama ok lagi cuma batuk masuk raya kedua dah start keluar hingus sampai la sekarang ni, tak larat nak makan ubat sama badan pun lemah bila terlalu kuat selesema dan batuk. Musim kot sebab family shida dah pun kena dan shida yang terakhir dijangkiti virus selesema ni. Hari ni shida 1st day masuk kerja keadaan kurang memuaskan sapu tangan ditangan memang tak pernah lekang bukan nak lap hingus sangat tapi air mata yang tak tertahan keluar berderai ni. Ini yang shida tak suka bila selesema dia efek sekali mata shida sampai bengkak juga lah. Nurse Jiejah help me dear :( Di kesempatan ini juga nak wish Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua dan Maaf lambat wish sebab tak ada masa dan tenaga untuk buka lappy time raya sibuk didapur dan hal sendiri yang sakit ni. Wish shida moga cepat sembuh ye korang huhuhuu..


17 Jari Ohsem:

nor nazliana said...

allah ampunkan dosa-dosa kecil sebab tu dia bagi sakit

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt sihat dear =)

Akif Imtiyaz said...

Selamat kembali dari bercuti Shida

Akif Imtiyaz said...

Biasa la Kak Lya pon masa raya haji tak sempat nak buat entri hehehe

Diana Rashid said...

anak2 akak baru hari ni la sakit2..maisara sakit perut..mungkin makan macam2 2,3 hari ni..sampai muntah2 dah ni..Mikhail pulak demam sejak malam tadi..aih..dugaan betul..

ros_reeza said...

Selamat hari raya aidil adha Ros ucapkan :) moga cepat sembuh yer..

Sally Yatiey said...

Moga cepat sembuh ye..

Rosmiza Ali said...

Get well soon shida.. Minum air suam banyak2 k..
Rosmiza Ali Official Blog™

Maria Firdz said...

Moga cepat smbuh puan..

Aisya A. said...

alahai kak shida, senasib lah kita. huhu.. beraya atas katil je lah.. tido je memanjang. sobs

Azhafizah Md Nor said...

fiza pun sakit sakit juga lepas raya..baru okay sikit..pening² pulak.apepun take care ye shida..semoga cepat sembuh

Karya Mahirah said...

get well soon shida... jgn skip makan ubat.. musim ni tau..

Normi Nieza said...

jgn lupa mkn ubat yer shida..:)

azizah :) said...

alaa siannya dia.. tpi kalau sakit mmg xselesa kan.. payah nak buat apa2.. nak g mana2.. moga shida sentiasa di beri kesihatan yg baik

LiLy @ MaMaQiStInA said...

selamat hari raya aidiladha buat shida sekeluarga..hehe..sori lambat wish ni...musim kot skrng ni kan...akak pun selesma jugak..rasa tak selesa..

nor nazliana said...

jangan lupa minum air masak bnyk cuaca tak menentu sekarang ni..

Sukma Haron said...

hope segera sembuh