Friday, 10 October 2014

blurr kejap, damn!

Assalammualaikum, peace upon you.
Selalu macam ni, dah berapa hari shida macam ni, maybe sebab baru baik dari demam dan sebagainya so agak blurr sekejap. Dah nak dekat 2 jam buka new post ni tapi tak tahu nak update apa! tiba-tiba jem! padahal banyak benda nak cerita. Dari semalam dah fikir, dah setting baik punya nak type apa untuk korang hari ni. Tapi nampaknya kosong je lah tak ada apa nak dikongsikan lagi untuk hari ni. Shida cuba lagi cari mood ya. Bila dah stop berhari-hari macam ni lah, nak mula balik susah sangat-sangat! masalah juga macam ni huhuhu :( Kalau bukan sebab kesihatan memang tak tinggal blog ni. Tapi apa kan daya shida manusia biasa bila sakit perlu berehat dan makan ubat. Robot pun bila rosak kena baiki so semuanya perlu dalam keadaan baik sebelum memulakan sesuatu perkara :) ok lah shida out dulu nak sambung kerja office yang banyak ni! sorry korang!


22 comments:

  1. selalu jugak jadi camni bila lepas bercuti atau sakit..memang xde mood n idea..amek mase..tapi lepas tu sure idea banyak punya :)

    ReplyDelete
  2. rehat2lan diri biar fresh sikit

    ReplyDelete
  3. rehat2lan diri biar fresh sikit

    ReplyDelete
  4. take care yer shida.. biasalah tu bila idea lom mari..hehe

    ReplyDelete
  5. macam akaklah..kalu dah berhari2 x update memang susah nk dpt mood tu balik..sudahnye berbulan baru update..huhu...

    ReplyDelete
  6. memang selalu jugak jadi gitu..last2 tutup blog layan youtube..eheh

    ReplyDelete
  7. memang selalu jugak jadi gitu..last2 tutup blog layan youtube..eheh

    ReplyDelete
  8. xpe shida..rilex dulu..hehe..nanti ada mood tulis la pa yg patut.kehkeh.. oh aura yang baik datanglah..:p

    ReplyDelete
  9. Semoga cepat sembuh dik Shida...dan banyakkan berehat...

    ReplyDelete
  10. banyak-banyak berehat ya..semoga shida cepat sembuh..

    ReplyDelete
  11. ahaha.. sgt setuju...bila tiba hari yg paling blurr... wat ape pun dlm x sedar.. huahuahua

    ReplyDelete
  12. buat yg pnting dlu shida..:)

    ReplyDelete
  13. Lya klau dah Lma x mnulis d blog pun slalu pndai jdi blurr gitu

    ReplyDelete
  14. kena jalan-jalan dulu..amik angin,pastu baru ngadap pc balik

    ReplyDelete
  15. kena jalan-jalan dulu..amik angin,pastu baru ngadap pc balik

    ReplyDelete
  16. asslmkm shida..
    biasa la tu.. kalau kita dah tinggal blog sekejap, memang akan blurr bila kita nak mula balik.. :)

    ReplyDelete
  17. kadang2 mmg ada jadi begini.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.