blurr kejap, damn! | Dunia sebenar Shida blurr kejap, damn!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 10 October 2014

blurr kejap, damn!

Assalammualaikum, peace upon you.
Selalu macam ni, dah berapa hari shida macam ni, maybe sebab baru baik dari demam dan sebagainya so agak blurr sekejap. Dah nak dekat 2 jam buka new post ni tapi tak tahu nak update apa! tiba-tiba jem! padahal banyak benda nak cerita. Dari semalam dah fikir, dah setting baik punya nak type apa untuk korang hari ni. Tapi nampaknya kosong je lah tak ada apa nak dikongsikan lagi untuk hari ni. Shida cuba lagi cari mood ya. Bila dah stop berhari-hari macam ni lah, nak mula balik susah sangat-sangat! masalah juga macam ni huhuhu :( Kalau bukan sebab kesihatan memang tak tinggal blog ni. Tapi apa kan daya shida manusia biasa bila sakit perlu berehat dan makan ubat. Robot pun bila rosak kena baiki so semuanya perlu dalam keadaan baik sebelum memulakan sesuatu perkara :) ok lah shida out dulu nak sambung kerja office yang banyak ni! sorry korang!


22 Jari Ohsem:

Azhafizah Md Nor said...

selalu jugak jadi camni bila lepas bercuti atau sakit..memang xde mood n idea..amek mase..tapi lepas tu sure idea banyak punya :)

hidayu ayumie said...

rehat2lan diri biar fresh sikit

hidayu ayumie said...

rehat2lan diri biar fresh sikit

siti zawiah said...

singgah sini.. ^_^

azizah :) said...

take care yer shida.. biasalah tu bila idea lom mari..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

macam akaklah..kalu dah berhari2 x update memang susah nk dpt mood tu balik..sudahnye berbulan baru update..huhu...

Diana Rashid said...

memang selalu jugak jadi gitu..last2 tutup blog layan youtube..eheh

Diana Rashid said...

memang selalu jugak jadi gitu..last2 tutup blog layan youtube..eheh

Sally Yatiey said...

Rehat lagilah ye sis ;)

ima salsuzaima said...

xpe shida..rilex dulu..hehe..nanti ada mood tulis la pa yg patut.kehkeh.. oh aura yang baik datanglah..:p

Mardiah Diana said...

Semoga cepat sembuh dik Shida...dan banyakkan berehat...

Maria Firdz said...

biasa la tu.. hehe

Akif Imtiyaz said...

Relaksss hehhehee

Akif Imtiyaz said...

Relaksss hehhehee

nor nazliana said...

banyak-banyak berehat ya..semoga shida cepat sembuh..

cci said...

ahaha.. sgt setuju...bila tiba hari yg paling blurr... wat ape pun dlm x sedar.. huahuahua

Normi Nieza said...

buat yg pnting dlu shida..:)

Asha Lya said...

Lya klau dah Lma x mnulis d blog pun slalu pndai jdi blurr gitu

Siti Rohaida Yusof said...

kena jalan-jalan dulu..amik angin,pastu baru ngadap pc balik

Siti Rohaida Yusof said...

kena jalan-jalan dulu..amik angin,pastu baru ngadap pc balik

Sya Mimie said...

asslmkm shida..
biasa la tu.. kalau kita dah tinggal blog sekejap, memang akan blurr bila kita nak mula balik.. :)

Sukma Haron said...

kadang2 mmg ada jadi begini.....