Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 9 October 2014

Dah rasa ok sikit dari sebelumnya | Thank you Allah

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah keadaan shida semakin pulih Thank You Allah!, rehat cukup-cukup makan ubat apa semua walaupun dah tak lalu nak telan huhuu, biasalah bila selsema mesti mulut lidah kelat je kan. Agak seriuslah selsema kali ni. Betul-betul buat mood down terus, nak berblog pun kena ambil masa sikit, ni pun pelan-pelan type satu-satu entri. Semalam punya cerita kan, dalam nak elok keadaan shida ni ada lah makhluk allah ni tak tau lah pasai apa dia suka sangat ganggu wall shida baru-baru ni. Spam iklan yang entah apa-apa! sakit hati pun ada tengoknya. Sebelum ni shida tak ada masalah dengan sesape yang suka komen-komen entri depa or apa saja dekat wall post or komen post shida tapi bila dah jadi satu ganggu dan shida rasa kurang selesa juga dengan tindakan dia. Tak makan saman budak ni dah tegur pun makin menjadi-jadi, nanti lah shida sambung cerita pasal budak ni, nak masuk kerja dah take care semua :)


19 comments:

  1. alhamdulillah..moga cepat lah sembuhnya tu ye shida.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dah kembali okay sikit..kena rehat secukupnya Shida..take care okay

    ReplyDelete
  3. jaga dri cik shida..
    karenah mnusia mcm2..sboo je la..huhu

    ^_^

    ReplyDelete
  4. hehe biasa laaa bebudak kannn ;p

    ReplyDelete
  5. sabar je la..memang ada jenis2 orang yang muka tebal..dah bagi amaran pun dia dok pura2 tak paham lagi..betul2 bengap baru dia tau..hahah

    ReplyDelete
  6. alhmdullilah
    smoga sihat2 je selalu

    ReplyDelete
  7. jaga kesihatan baik2 yer shida...rehat cukup2...pasal budak tu, jangan di layan sangat...makin tak sihat nanti shida...

    ReplyDelete
  8. Take care shida. Moga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. shida jaga diri baik2 k.. minum air masak banyak2

    ReplyDelete
  10. kalau begitu shida blok je lah dia...buat semak wall jer kan..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..
    Allah beri sedikit ujian demam untuk kita rehatkan diri sekejap.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.