Dah rasa ok sikit dari sebelumnya | Thank you Allah | Dunia sebenar Shida Dah rasa ok sikit dari sebelumnya | Thank you Allah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 9 October 2014

Dah rasa ok sikit dari sebelumnya | Thank you Allah

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah keadaan shida semakin pulih Thank You Allah!, rehat cukup-cukup makan ubat apa semua walaupun dah tak lalu nak telan huhuu, biasalah bila selsema mesti mulut lidah kelat je kan. Agak seriuslah selsema kali ni. Betul-betul buat mood down terus, nak berblog pun kena ambil masa sikit, ni pun pelan-pelan type satu-satu entri. Semalam punya cerita kan, dalam nak elok keadaan shida ni ada lah makhluk allah ni tak tau lah pasai apa dia suka sangat ganggu wall shida baru-baru ni. Spam iklan yang entah apa-apa! sakit hati pun ada tengoknya. Sebelum ni shida tak ada masalah dengan sesape yang suka komen-komen entri depa or apa saja dekat wall post or komen post shida tapi bila dah jadi satu ganggu dan shida rasa kurang selesa juga dengan tindakan dia. Tak makan saman budak ni dah tegur pun makin menjadi-jadi, nanti lah shida sambung cerita pasal budak ni, nak masuk kerja dah take care semua :)


19 Jari Ohsem:

Siti Rohaida Yusof said...

alhamdulillah..moga cepat lah sembuhnya tu ye shida.

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah dah kembali okay sikit..kena rehat secukupnya Shida..take care okay

Sally Yatiey said...

Alhamdulillah kak ;)

Cik Yaya said...

jaga dri cik shida..
karenah mnusia mcm2..sboo je la..huhu

^_^

Nadia Johari said...

minum air kosong banyak sikit

Normi Nieza said...

moga cepat sembuh shida..

Harith Iskandar said...

hehe biasa laaa bebudak kannn ;p

Diana Rashid said...

sabar je la..memang ada jenis2 orang yang muka tebal..dah bagi amaran pun dia dok pura2 tak paham lagi..betul2 bengap baru dia tau..hahah

hidayu ayumie said...

alhmdullilah
smoga sihat2 je selalu

mama amir said...

jaga kesihatan baik2 yer shida...rehat cukup2...pasal budak tu, jangan di layan sangat...makin tak sihat nanti shida...

Maria Firdz said...

Alhamdulillah..

Rosmiza Ali said...

Take care jgk Shida.. ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

Ibu Lala said...

Take care shida. Moga cepat sembuh.

azizah :) said...

Alhamdulillah.. shida jaga diri baik2 k.. minum air masak banyak2

LiLy @ MaMaQiStInA said...

kalau begitu shida blok je lah dia...buat semak wall jer kan..

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ...Syukur

Asha Lya said...

Alhamdulillah Kak dah sembuh

Sya Mimie said...

alhamdulillah..
Allah beri sedikit ujian demam untuk kita rehatkan diri sekejap.. :)

Sukma Haron said...

take care shida....