Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 31 October 2014

Doa Untuk Orang Yang Sakit | Doa-doa Harian

Assalammualaikum, peace upon you.
 
Doa Untuk Orang Yang Sakit | Doa-doa Harian
Baru-baru ni shida ada melawat kawan baik mak sakit dekat rumah dia. Kesian lah shida tengok sampai dia nak bercakap pun tak boleh, mak kata dia kena strok. Sakit strok tu teruk juga kan sebab boleh buat lumpuh. Shida mampu berdoa yang baik-baik jerlah untuk kesihatan makcik Ani. Shida melawat dia pun sebab masa mak shida sakit kan makcik Ani tu pun kerap datang rumah melawat mak tanya khabar, buat bubur untuk mak apa semua. Seronok tengok mak dapat kawan yang prihatin dan baik macam tu. Harap-harap makcik Ani cepat sembuh dan sihat seperti selalu amin. Kawan-kawan jangan lupa doakan sama ya.


11 comments:

  1. Salam, alahai kesian makcik tu, semoga sembuh lah insyaAllah..thanx sharing doa ini :D

    ReplyDelete
  2. kesiannya mak cik tu..tq kak shida sebab share doa ni..

    ReplyDelete
  3. semoga dia kembali sihat semula..

    ReplyDelete
  4. moga makcik tu cepat sihat...

    ReplyDelete
  5. semoga kawan mak shida kembali sembuh

    ReplyDelete
  6. Amin.. Doakan agar kesihatan akak juga bertambah baik lepas ni ye.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  7. Semoga kwn baik mak shida cpt sembuh
    And thanx for sharing

    ReplyDelete
  8. strok boleh baik tp kena usaha. InShaaAllah kita doakan ntk beliau. mudahan sembuh amin

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.