First Giveaway by Zaki! Namaku | Dunia sebenar Shida First Giveaway by Zaki! Namaku

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 25 October 2014

First Giveaway by Zaki! Namaku

Assalammualaikum, peace upon you.
http://aquzack.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-zaki-namaku.html
 Kalau lah bertuah dapat lah kek lapis sarawak limited edition ni hehee :)
Nak ajak join macam dah tak sempat hehee apa-apa pun Good Luck semua!! Tamat 25.10.14 11:59pm
Shida tag kawan-kawan yang nampak entri ini dan kalau sempat join boleh join ok :)


17 Jari Ohsem:

Diana Rashid said...

good luck shida..

Akif Imtiyaz said...

Selamat Bersegmen Shida..

Akif Imtiyaz said...

All the best dear

Siti Aisya Ibrahim said...

all the best akak :D

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Invisible Me said...

Good luck :)

Asha Lya said...

Slmt brsegmn kak

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck shida.

ziezah.com said...

gudluck shida

Normi Nieza said...

gud luck..:)

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida

Fuza Musa said...

Semoga berjaya

Sya Mimie said...

Gudluck shida..

Maria Firdz said...

Good luck...

Sally Yatiey said...

Goodluck ;)

hidayu ayumie said...

Untungla acik yg dapat kek ni

MNH SASTERA MELAYU said...

salam singgah dari giveaway yang sama

cara mencegah penyakit hepatitis