First Giveaway by Zaki! Namaku | Dunia sebenar Shida First Giveaway by Zaki! Namaku

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 25 October 2014

First Giveaway by Zaki! Namaku

Assalammualaikum, peace upon you.
http://aquzack.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-zaki-namaku.html
 Kalau lah bertuah dapat lah kek lapis sarawak limited edition ni hehee :)
Nak ajak join macam dah tak sempat hehee apa-apa pun Good Luck semua!! Tamat 25.10.14 11:59pm
Shida tag kawan-kawan yang nampak entri ini dan kalau sempat join boleh join ok :)


17 Jari Ohsem:

Diana Rashid said...

good luck shida..

Akif Imtiyaz said...

Selamat Bersegmen Shida..

Akif Imtiyaz said...

All the best dear

Siti Aisya Ibrahim said...

all the best akak :D

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Invisible Me said...

Good luck :)

Asha Lya said...

Slmt brsegmn kak

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck shida.

ziezah.com said...

gudluck shida

Normi Nieza said...

gud luck..:)

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida

Fuza Musa said...

Semoga berjaya

Sya Mimie said...

Gudluck shida..

Maria Firdz said...

Good luck...

Sally Yatiey said...

Goodluck ;)

hidayu ayumie said...

Untungla acik yg dapat kek ni

MNH SASTERA MELAYU said...

salam singgah dari giveaway yang sama

cara mencegah penyakit hepatitis