Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 25 October 2014

First Giveaway by Zaki! Namaku

Assalammualaikum, peace upon you.
http://aquzack.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-zaki-namaku.html
 Kalau lah bertuah dapat lah kek lapis sarawak limited edition ni hehee :)
Nak ajak join macam dah tak sempat hehee apa-apa pun Good Luck semua!! Tamat 25.10.14 11:59pm
Shida tag kawan-kawan yang nampak entri ini dan kalau sempat join boleh join ok :)


17 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.