Gambar Selfie Paling Extreme | Wordless Wednesday | Dunia sebenar Shida Gambar Selfie Paling Extreme | Wordless Wednesday

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 29 October 2014

Gambar Selfie Paling Extreme | Wordless Wednesday

Assalammualaikum, peace upon you.
Banyak lagi gambar selfie terbaik boleh klik sini untuk view : JOM SELFIE
Thanks korang yang view :)

click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

24 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg kedua tu mcm comei jee..ekeke

zazanizam said...

Salam Rabu.. :)
gambar rimo tu rare hahaha.. cute je

Lynn Damya said...

Salam, haha macam2 cara diorg nak berselfie..paling cute yg dgn rimau tu..sungguh2 muka rimau pandang kamera ;p

Sukma said...

seram dan menakutkan.....

Cik Nor said...

selfie menempah maut namanya..huhu

Adi Channel said...

wow terbaik... selfie pada ambar ke3 terhebat :)

Cikgu Ma said...

sekali kena ngap ngn buaya tu...wahaha

Cikgu Ma said...

sekali kena ngap ngn buaya tu...wahaha

Lya Akif Imtiyaz said...

Kalau kena ngap buaya tu camno nak jawap tuu huhu

Lya Akif Imtiyaz said...

Berani betul diaorg ni ya tak takut langsung

Unknown said...

pehhh menakutkan je ni..bahaya kot

Unknown said...

beraninya..

Diana Rashid said...

serammm..dah kenapa la diaorang nih..:)

Ezad Skytech said...

ni baru AWESOME punya selfie...selfie biasa2 apa barang kan..kih3

Unknown said...

Beraniiiiii ;D

UNICHI YANIEJ said...

perghhh mmg selfie tul ni kak hehee..kalo yani xberani pn..

Unknown said...

REAL KE TU...

http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

perhh berani betul diorang huhuu

Azhafizah MN said...

tak berani nak berselfie camni..seram wooo

Maria Firdz said...

Hehe... Real ke edit tu..

Unknown said...

Gambar selfie last tu mmg tak la kan...
Berani btl dorg ni

nurul aqidah azahar said...

ganaz

Syamimi Saad said...

Berani sungguh.. Seram tgk nya..

Mummy Hana said...

haha..yg 1st tu sekali buaya tu ngap..terus putus kepala..hahaha