Wednesday, 29 October 2014

Gambar Selfie Paling Extreme | Wordless Wednesday

Assalammualaikum, peace upon you.
Banyak lagi gambar selfie terbaik boleh klik sini untuk view : JOM SELFIE
Thanks korang yang view :)

24 comments:

  1. Salam Rabu.. :)
    gambar rimo tu rare hahaha.. cute je

    ReplyDelete
  2. Salam, haha macam2 cara diorg nak berselfie..paling cute yg dgn rimau tu..sungguh2 muka rimau pandang kamera ;p

    ReplyDelete
  3. selfie menempah maut namanya..huhu

    ReplyDelete
  4. wow terbaik... selfie pada ambar ke3 terhebat :)

    ReplyDelete
  5. sekali kena ngap ngn buaya tu...wahaha

    ReplyDelete
  6. sekali kena ngap ngn buaya tu...wahaha

    ReplyDelete
  7. Kalau kena ngap buaya tu camno nak jawap tuu huhu

    ReplyDelete
  8. Berani betul diaorg ni ya tak takut langsung

    ReplyDelete
  9. pehhh menakutkan je ni..bahaya kot

    ReplyDelete
  10. serammm..dah kenapa la diaorang nih..:)

    ReplyDelete
  11. ni baru AWESOME punya selfie...selfie biasa2 apa barang kan..kih3

    ReplyDelete
  12. perghhh mmg selfie tul ni kak hehee..kalo yani xberani pn..

    ReplyDelete
  13. REAL KE TU...

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

    ReplyDelete
  14. tak berani nak berselfie camni..seram wooo

    ReplyDelete
  15. Gambar selfie last tu mmg tak la kan...
    Berani btl dorg ni

    ReplyDelete
  16. Berani sungguh.. Seram tgk nya..

    ReplyDelete
  17. haha..yg 1st tu sekali buaya tu ngap..terus putus kepala..hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.