GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT | Dunia sebenar Shida GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 3 October 2014

GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT

Assalammualaikum, peace upon you.
http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/09/22/saya-nak-sihat-giveaway/
GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT | shida dijemput sendiri oleh penganjur iaitu Hidayah bt Mohammad tadi shida semak komen Blogger Sally pun ajak shida jadi bila dah 2 orang yang menjemput untuk join makanya shida join dengan penuh harapan dihati hehee..hope ada tuah la kan :) SALLY AKAK DAH JOIN OK :)  kiranya pembuka entri untuk hari terakhir Giveaway - Saya Nak Sihat :) siapa tak nak sihat ye dak? jadi bagi yang nak join masih sempat lagi dengan masa yang ada ni jomlah join (klik banner). Moh ler kita bershaklee sebelum tu lengkapkan syarat-syarat penyertaan seperti follow like dan lain-lain. Terima kasih para penganjur.

Lengkapkan Slogan  “Saya nak sihat kerana____________ (tidak lebih 100 perkataan di entry anda)
Saya nak sihat kerana sihat tu amanah Allah swt kepada kita, bila sihat semua perkara dapat dilaksanakan dengan baik. Ditambah pula bila mengambil vitamin atau suplimen dari Shaklee yang dah semestinya HALAL lagi SEMULA JADI ni kesihatan lebih terjamin dan sentiasa sihat dari dalam hingga ke luarnya. Inshaallah kalau diberi peluang boleh cuba produk Shaklee yang terbukti keberkesanannya dan juga manfaat di dalam setiap vitamin produk shaklee  :)


17 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

smoga ada rezki..

gud luck, shida ^^

Diana Rashid said...

good luck shida..:)

Azhafizah MN said...

Good luck Shida :)

Unknown said...

Goodluck ;)

Azhafizah MN said...

Good Luck Shida

Lya Akif Imtiyaz said...

All The Best Shida

Maria Firdz said...

All the best shida..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida.. ^^

Unknown said...

shida.. gudluck yer

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

good luck ana join juga ya

Lya Akif Imtiyaz said...

Good Luck Shida

Cik Rose said...

all the best!

Cik Nor said...

gud luck shida..:)

Sukma said...

good luck shida......

Anonymous said...

Tahniah!!!

http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/10/23/giveaway-winners/

Anonymous said...

Tahniah!
http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/10/23/giveaway-winners/

Unknown said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-saya-nak-sihat.html