GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT | Dunia sebenar Shida GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 3 October 2014

GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT

Assalammualaikum, peace upon you.
http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/09/22/saya-nak-sihat-giveaway/
GIVEAWAY – SAYA NAK SIHAT | shida dijemput sendiri oleh penganjur iaitu Hidayah bt Mohammad tadi shida semak komen Blogger Sally pun ajak shida jadi bila dah 2 orang yang menjemput untuk join makanya shida join dengan penuh harapan dihati hehee..hope ada tuah la kan :) SALLY AKAK DAH JOIN OK :)  kiranya pembuka entri untuk hari terakhir Giveaway - Saya Nak Sihat :) siapa tak nak sihat ye dak? jadi bagi yang nak join masih sempat lagi dengan masa yang ada ni jomlah join (klik banner). Moh ler kita bershaklee sebelum tu lengkapkan syarat-syarat penyertaan seperti follow like dan lain-lain. Terima kasih para penganjur.

Lengkapkan Slogan  “Saya nak sihat kerana____________ (tidak lebih 100 perkataan di entry anda)
Saya nak sihat kerana sihat tu amanah Allah swt kepada kita, bila sihat semua perkara dapat dilaksanakan dengan baik. Ditambah pula bila mengambil vitamin atau suplimen dari Shaklee yang dah semestinya HALAL lagi SEMULA JADI ni kesihatan lebih terjamin dan sentiasa sihat dari dalam hingga ke luarnya. Inshaallah kalau diberi peluang boleh cuba produk Shaklee yang terbukti keberkesanannya dan juga manfaat di dalam setiap vitamin produk shaklee  :)


17 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

smoga ada rezki..

gud luck, shida ^^

Diana Rashid said...

good luck shida..:)

Azhafizah Md Nor said...

Good luck Shida :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;)

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida

Akif Imtiyaz said...

All The Best Shida

Maria Firdz said...

All the best shida..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida.. ^^

azizah :) said...

shida.. gudluck yer

nor nazliana said...

good luck ana join juga ya

Akif Imtiyaz said...

Good Luck Shida

ros_reeza said...

all the best!

Normi Nieza said...

gud luck shida..:)

Sukma Haron said...

good luck shida......

thehealthinspector said...

Tahniah!!!

http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/10/23/giveaway-winners/

thehealthinspector said...

Tahniah!
http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/10/23/giveaway-winners/

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-saya-nak-sihat.html